- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.870
- 498
Diyelim ki bir kurumun sınavına giriyorum işsizim. yana yakıla mv arıyorum diyorum ki benim durumum daha zaruri beni işe sok?? bu ülke bu hale bu zihniyet yüzünden geldi. kimse hakkıyla birşey yapamaz oldu. ahmet yapıyosa bende yapayım. sonrada birileri bize koyun deyince zorumuza gidiyorZaruri bir durum olmasa milletvekiline ulaşmak istemez herhalde.
Kim tanımadığı birine hadi beni işe sok der?
Ay isim benzerliği ben seni de konu sahibi sandım o yüzden aynı cümlede kullandımSeçim zamanı olsa kendılerı gelırlerdı derken benı kasten yazmıssınız da canım bende sistemin aslında ne kadar kötü olduguna dikkat cekmek ıstedım
Bu arkadas nasıl alenen torpil dıyorsa
Seçilenlerde seçilene kadar her yolu mubah sayıp sıra hızmete geldimi ulasılmaz oluyorlar bunu anlatmsya calıstım
dönüş yapmıyorlarmail atabilirsin
ne torpilinden bahsediyosunuz siz. Ben zaten kpss ile atanmış memur olmuşum.3,5 yıldır görev yapıyorum.Evlendim ve yüksek lisans kazandım eşimden ayrıyım.Üniversite personeliyim ve tayinler öyle kolay değil.Örneğin öğretmenlerde memur ama 1 yıl sonra eşinin yanına gidebiliyor.Ben zaten doğuda 3,5 yıldır hizmet vermişim. Ben de 657'liyim.Hakkımla Ben kpss de ilk 500e girmişimŞaka gibisiniz yani.
Toprpil yapmak için birini arıyorum diyorsunuz açıkça, üstüne secim zamanı olsa kendileri gelirdi diyorsunuz.
Ne yapsınlar? Özel numarasını mı verelim yoksa ev mi? Biz söyleriz alırlar sizi istediğiniz yere.
Onların işi torpil yapmak değil hanımefendi. Herkes işini yapsa, millet de bu durumlara gelmez
Tayin icin milletvekillerini arar olmusuz. Vay be. Ulke bu kadar vahim halde yani.
Yanlis anlamayin size demiyorum, sitemim ulkeyi bu hale getirenlere. Artik es durumundan bile atanmak, tayin zor. Ayri sehirlerde ciftler doldu ulke.
Tabi sizin durumunuzu da bilmiyoruz simdi cok zaruri bir durum yoksa torpilime nasil ulasabilirim diye sormak da cok hos degil.
inanın keşke gitse bende istiyorum. Ben kpss de derece ile atandım.torpili olan 1 yıl çalışan zaruri durumu olmayan bekarlar tayin alıyor gidiyor torpilleri var. ben 3,5 yıldır çalışıyorum eş durumum ve eğitim durumum var fakat torpil yok. ben kimsenin hakkını yemiyorum hakkı zaten kazanmışım.keşke mazerete göre sıralasalarAyrıca bu torpil yüzünden şu yaşımda resmen mutsuz ve umutsuzum.
Kaç sene sonra TRT alım yapacak, deneyimse deneyimim var, okulsa en iyi iletişim fakültelerinden birinden mezunum. Ama her lisans mezunundan da alıyor, İletişimden de tam 20 katını çağırıyor. Dolayısıyla 55lere kadar düştü sınava girme hakkı.
Resmen 50 puanlılar araya birilerini sokup, mesleği olmadığı halde benim mesleğimi çalacak.
Bu nedenle senelerdir beklediğim sınava dahi heveslenemiyorum..
Ne yazık.
Torpil komple gitse bu topraklardan keşke ama imkansız maalesef.
O zaman HAKKINIZLA şimdiye kadar nasıl başardıysanız, şimdi de aynısını yapabilirsiniz TAYİN konusundane torpilinden bahsediyosunuz siz. Ben zaten kpss ile atanmış memur olmuşum.3,5 yıldır görev yapıyorum.Evlendim ve yüksek lisans kazandım eşimden ayrıyım.Üniversite personeliyim ve tayinler öyle kolay değil.Örneğin öğretmenlerde memur ama 1 yıl sonra eşinin yanına gidebiliyor.Ben zaten doğuda 3,5 yıldır hizmet vermişim. Ben de 657'liyim.Hakkımla Ben kpss de ilk 500e girmişim
burada hak olmuyor işte. keşke olsa keşke mazarete göre sıralasalar. sanırım bekarsınız o yüzden rahatsınız. ben zaten kadrolu memurum kımsenın hakkına gırmıyorum.benım yerıme başkası geliyor aynı sekılde. esınızden ve evınızden ayrı yasarsanız anlarsınız tek basınıza doğuda ki ben 3,5 yıldır hizmet vermısım.O
O zaman HAKKINIZLA şimdiye kadar nasıl başardıyanız, şimdi de aynısını yapabilirsiniz TAYİN konusunda
O
O zaman HAKKINIZLA şimdiye kadar nasıl başardıysanız, şimdi de aynısını yapabilirsiniz TAYİN konusunda
Maalesef öyle kolay olmuyor o işler. Bizim de başımıza geldi eş durumu tayini yönetmelik kanun nizam açık açık yazıyor bizden yana. Tabii kağıt üstünde bu böyle olup şeref haysiyet yoksunu amirlerin keyfi uygulaması yüzünden mağduriyet yaşadık. Resmen torpil bulun demeye getiriyorlar. Mahkemeye versen 2 sene sürer en az o zamana zaten şark görevi biter. Öyle adil bir ülkede yaşıyoruz
Normalde konu sahibinin tayinini çıkartmaları gerekir eş özrü+eğitim özrü sebebiyle ve yönetmeliklerde böyledir.
Ama hakkımız olanı bile vermiyorlar ki hakkımız olanı alırken bile torpile başvurmak zorunda kalınması çok acı.
Konu sahibi varsa TORPİLiniz çekinmeden kullanın haram falan değil, kimsenin de hakkına girmiş olmazsınız, asıl onlar sizi bu duruma düşürdüğü için hakka giriyorlar....
Doğuda yaşıyorum.burada hak olmuyor işte. keşke olsa keşke mazarete göre sıralasalar. sanırım bekarsınız o yüzden rahatsınız. ben zaten kadrolu memurum kımsenın hakkına gırmıyorum.benım yerıme başkası geliyor aynı sekılde. esınızden ve evınızden ayrı yasarsanız anlarsınız tek basınıza doğuda ki ben 3,5 yıldır hizmet vermısım.
kendinizi yerime koyun eşiniz ve eğitiminizden evinizden ayrısınız ve bu sizin hakkınızsa diye düşünün sadece.iyi akşamlar.Doğuda yaşıyorum.
Bekar değilim.
Ailemin %90 memur.
Sadece bu zihniyete karşıyım.
Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum.
Ayy ayy bu şehirden nefret ettim resmen. Arkadasım kimseye aldiriş etme haksızlık falan degil birileri bu düzeni oturtmuş . Ben acılmayan ile kadro actırdım kurum başkanına kadar çikip annemin raporunu sundum ama başka birisi benim emek emek uğraştiğim kadroya hemde sağlık özrunden hopp yerleşti... Hiç inanmiyorun ki raporu benden yüksek olsun. Onlar bizi bu hallere düşürüyolar bin beter olsunlar. Yasamayan bilemez, aklınızla bedeniniz aynı yerde yasamiyor.ailemin yüzde doksanı memur degil ama kimseye dilenerek kazanmadık ve mevzuat dişi bi atamada istemiyoruz yasamayan bilemez
tmm bende istifa ederım tsk.ler ayrıca affıma sıgınarakta küstahça demeyintanıdığınız varsa ulaşırsınız, yoksa imkansıza yakın.
ha ulaşsanız bile "a siz bana ulaştınız hemen uğraşayım" demez.
sizin gibi binlerce insan var nihayetinde.
ek olarak, şu doğuda hizmet vermişim lafınıza da bir yorum yapmak isterim.
doğudayım, 4 yıl 7 aylık 657'liyim.
çalışıyorum ve karşılığında maaş alıyorum.
hizmet vermişim sözü biraz (affınıza sığınarak) küstahça geliyor bana.
muvaffakat olayını hallettiniz mi peki?
üniversite personel çıkışına olumlu bakmıyor çoğunlukla.
abimin eşi istifa etti tayin alamadığı için.
onlar da ayrı şehirdeydiler.
Nerden biliyosunuz itiraz etmediğimizi komisyona çikmadığımı.madem raporunuzun diğerinden daha geçerli olduğuna inanıyorsunuz, neden aramadınız hakkınızı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?