milletvekillerine nasıl ulaşılır ?

Valla düşünüyorum okurken rektorden ne istenebilir ?
Ay bir de öyle yazmislar ki sanki babaları kardeşleri

Biz ankarada otururken üst komşu eski bakandi , bi de kuzenim yargitayda hakim ,bir de Başbakan evin önünden seçim otobüsüyle geçmişti el sallamistik

Ama ben hayatımda hiç torpil yaptırmadim Saturn mu Plüton mu neyse işte beni cezalandirmayacak

Derdinizi yazın, mail atın, görüşme talep edin. Esas danışmanlar tüm işlerini çözüyor aslında.

Saturn mudur pluton mudur hep sade vatandasa vuruyor galiba. Ben hak yemenin kitabini yazmis insanlarin baslarina bir sey geldigini gormedim.

Vallahi ben banlanirim bu gidisle susayim en iyisi

Okumak.icin degil canim benim akademik personel olmak icin evet rektorun kendisi de benim abi dedigim ve kucaginda buyudugum bir insandi

Dedigim yanlis anlamissiniz sizi tebrik ediyorum gercekten siz de haklisiniz ne diyebilirim ki artik millet nirbirinden tiksinir olmus Allah yolumuzu acik etsin

Bur duzgun okuyaydin yazdigimi

E ne farkeder ?
Hakkın olmayanı istedin diye takdir mi edelim

Konu Sahibinin kazanılmış hakkı var buna rağmen sistem işlemiyor
Ay abi gibi rektör de neyse
Rektör abi bana kadro aç
Ha senin derdin anlasildiiii taammaaammm e sen de gir yaptirt torpil o zman canimmm uzulme

E ne farkeder ?
Hakkın olmayanı istedin diye takdir mi edelim

Konu Sahibinin kazanılmış hakkı var buna rağmen sistem işlemiyor
Ay abi gibi rektör de neyse
Rektör abi bana kadro aç
Okumani duzelt! Hakkim olnayani istedim mi diyorum.orada allah askina engelle beni yaaaaaa Allah askina muhattab olma benle

Tam emin değilim ama haftanın bir günü, yalnız hangi gün olduğunu bilmiyorum, mecliste ziyaterçi günü oluyor. O gün vatandaşlar milletvekilleriyle görüşüyorlar. Öğrenip, gidebilirsin belki. Önceden randevu alman daha iyi olur aslında.

Okumak.icin degil canim benim akademik personel olmak icin evet rektorun kendisi de benim abi dedigim ve kucaginda buyudugum bir insandi

Ayni seyi bende yaptim bu ovunulecek bir sey degil. Ama bazi meslekler ya da bazi durumlar vardir ki torpile mecbur birakilirsiniz. Akademik personel olmak icin torpil sart degil torpili olmadan adim atan cok insan taniyorum. Bizim konustugumuz sistemin mecbur biraktigi durumlar.

yani bunu toplu olarak dile geitrsende fayda yok..
misal ben savaşarak tayin oldum.. kuruma gidiyorum kadro yok boşta diyor. başka yere gidiyorum orda var boş kadro bak görüyorum diyor.. işin ilginci ben memurum bir tane müdür benden cv istedi çok komik vallahi.. ben zaten sınavla gelmişim. üstelik tırnağımla. cv ne ?? yani bunu inanın yaşayan bilir.

günahımı alanlar Benden beter olsunlar inşallah.(Sözüm durumu özümsemeden yorum yapanlara) Ben kadro istemiyorum ben kpss girdim ve atandım.son yorumum. Beni savunan arkadaşlara tesekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…