mimik yokkk !!!

mgozdee

Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2015
213
46
13
34
Merhaba kizlar. Ameliyatimin 18. Günü sorunsuz bir ameliyat gecirdim herşey olumluydu ama benim sorunum mimik. Gülemiyorum en ufak mimik yok yüzümde adeta "eblek" bakiyorum. 18 gunde bu normal mi ki bakiyorum 2. Haftasinda kontrolde gulerek poz vermisler benim ust dislerim hic gözükmüyo konusurken bile ve bu beni cok rahatsiz ediyo. Cok kafaya takmaya basladim bunu böyle kalirsa

Bende burun ameliyatı oldum böyle bir sorun yaşamadım ama herkeste süreç farklı ilerliyor ki 18 gün daha çok erken bi de suan o noktaya takılma psikolojik olarak da kendini etkilersin

Konusmami da etkilediği icin cok takiliyorum acikcasi. 28inde okul aciliyo öğretmenim bu sekilde ders anlatamam zaten yasayanlar varsa ne zaman düzeliyo onu öğrenmek istiyorum

Konusmami da etkilediği icin cok takiliyorum acikcasi. 28inde okul aciliyo öğretmenim bu sekilde ders anlatamam zaten yasayanlar varsa ne zaman düzeliyo onu öğrenmek istiyorum
canımm cok kötü deildir sana fazla kötü geliyodur. umarım 28 ine kadar bişi kalmaz. 9 gün var daha. Ben gülerken de dişlerim gözükmüodu 2 gün önce şimdi ucları görünüoo tebessüme devam

Merak etme cogu insan yasiyo bunu. ben de gulunce dislerim gozukmuyordu gulemiyordum.dalga geciyorlardi hatta konusmada da problem oluyordu tabi 1 ayda normale doner. bazen 1 ayi bile gecebilio bunyeye bagli. sizin 9 gune kdar duzelir tahminim...mesela biz arkadssmla ayni doktora ameliyat olduk, benim mimikler daha cabuk yerine geldi onun biraz daha uzun surdu.

canımm cok kötü deildir sana fazla kötü geliyodur. umarım 28 ine kadar bişi kalmaz. 9 gün var daha. Ben gülerken de dişlerim gözükmüodu 2 gün önce şimdi ucları görünüoo tebessüme devam
Uclari gorunuyo mu iyiymis benim burnumun ucu cok aciyo ya ondan galiba derin nefes alinca falan

Insallah ya valla okula boyle gidersem öğrencilere baya malzeme veririm disardan bakinca burnumda öyle asiri bi sislik yok ama ici özellikle uc kisim baya aciyo icerde kimbilir durum nasil ama rahatladim biraz tesekkur ederim yalniz degilmisim en azindan

Neyse gelismeleri buraya yazalm bakalim ne zaman duzelecek

Son düzenleme:
Bende ilk günler yaşadım üst damağımız uyuşukmuş genelde sabahları hissediyordum başta üst dudağımı oynatamazdım şimdi sorunum yok tek sorun ruj sürerken birbirine yayamamak onuda elimle yapıyorum

Dr kontrolun ne zaman ? Bir ara sor istersen bu durumu

Uclari gorunuyo mu iyiymis benim burnumun ucu cok aciyo ya ondan galiba derin nefes alinca falan
tatlım ödemden oluuyo tabikide normale dönecek hiçç düşünme. az önce baktımda dişlerimin hala ucu görünüyo sadece. şimdi ne diycem seneler önce dudamda bi hissizlik olmuştu bi doktorum şunları söylemişti aklıma gelen yavaş yavaş tebessümm egzersizleri yap demişti burnu cok yaymadan yanlara yapın yeni ameliyat sonucta kemikler oynamasın :) öpücük yap 5 sn tut bırak tut bırak 3 defa yeterli. Sesli harfler varya oooo,eeeee,uuuuu,iiiiiii bunları tekrarla sırasıyla uzatarak demişti acaba işe yararmı sabah kalkınca gün içinde aklıma gelirse akşam yatarken yapıodumm dudamdaki hissizlik 4-5 günde gitmişti. ben denemeye başladım sizede haber verim dedim kızlar

Bende yapicam bunları supersin canim doktoruma yazdim whatsapptan bende durum boyle diye 1 2 ay surebilir normal boyle olmasi falan dedi 1 2 ay miii

Sen cabuk atlatmissin canim benim doktor 1 2 ay surebilir dedi yıktı beni

Bende yapicam bunları supersin canim doktoruma yazdim whatsapptan bende durum boyle diye 1 2 ay surebilir normal boyle olmasi falan dedi 1 2 ay miii
yani o sana en kötü ihtimali söylemiş olmalı tatlım. Umarım ve bence cok sürmez bu durum. Dudağına dolgu yapılan arkadaşlar bile 1-2 ay sonra normale döndüm, gülüşüm ortaya çıktı dediler.

yani o sana en kötü ihtimali söylemiş olmalı tatlım. Umarım ve bence cok sürmez bu durum. Dudağına dolgu yapılan arkadaşlar bile 1-2 ay sonra normale döndüm, gülüşüm ortaya çıktı dediler.
Valla soka girdim senin egzersizleri yapcam ise yararsa cok dua ederim

Başını çok öne egme burnun aşağı düşer olayi dogru mu hurefe mi sizce kızlar ilk defa forumda okudum da yorumlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…