- 20 Ocak 2015
- 779
- 235
- 33
senin gözlerinde ki morluk ne kadar sürede geçtirengi sarımtrak oldu böyle burnum çürümüş gibi duruyodu bide yıkadıkca iyice birbirinden ayrıldı çok fenaydı bi sorun olmadı ama başta bi rengi kırmızydı korktum ama şuan normal
benim gözlerim morarmadı canım hafif sarılık oldu o da 2 günde geçtisenin gözlerinde ki morluk ne kadar sürede geçti
işte bu süper yaa. Bende istiodum öyle olsun ama Marstan Karsa herkes duymus maşallah.ooo ve uuu da biraz sıkıntı var acıyoaz önce komşu geldi yüzüme bakıyo bakıyo ama bişey diyemiyo tam çözemedi ben kopuyorum
sürekli ziyarete falan gelirler diye ben kimseye söylememiştim iyiki söylememişim dedem bile anlamadı kaç yıllık torunuyum bakalım nolcakişte bu süper yaa. Bende istiodum öyle olsun ama Marstan Karsa herkes duymus maşallah.Anlayacaklarmı merak ediyorum acaba değişliği..
ilkokul mı liselimi öğrencilerin canımm8 gün sonra işe başlayacağım için onun stresi başladı bende. soyuyum da ancak iyileşir dedim. Öğretmen olunca cidden insan 2 kez düşünüyo merakla yüzünüze bakan birsürü öğrenci
ortaokul ama zamane çocukları çook fenailkokul mı liselimi öğrencilerin canımm
ya başarılı oldumu ameliyat öyle oluyo canım. İfaden felan değişseydi anlarlardı. Maşşallah diyelim 1 seneyide atlattınmı korkma inşallahsürekli ziyarete falan gelirler diye ben kimseye söylememiştim iyiki söylememişim dedem bile anlamadı kaç yıllık torunuyum bakalım nolcakya aslında burnumda değişim çok fazla anlamamaları çok garip
aslında ifadesiz şuan suratm malum dudak.inşallah canım hepimiz kazasız belasız atlatalım inşallahya başarılı oldumu ameliyat öyle oluyo canım. İfaden felan değişseydi anlarlardı. Maşşallah diyelim 1 seneyide atlattınmı korkma inşallah
keşke bende de öyle olsaydı kıskandım valla benim çok hafif morluk kaldı göz altımda birazda sarılık ilk haline göre baya toparladım yumruk yemiş gibiydim o derecebenim gözlerim morarmadı canım hafif sarılık oldu o da 2 günde geçti
terramycin aldıysan onu sürebilirsin. bide kayısı çekirdeği yağı iyi geliyomuş dıye okudum ama denemedm ikisini de yapanlardan duydum sadece. sarılık aşamasına geçtiyse o çabuk iyileşiyokeşke bende de öyle olsaydı kıskandım valla benim çok hafif morluk kaldı göz altımda birazda sarılık ilk haline göre baya toparladım yumruk yemiş gibiydim o derece
hiç bişey sürmedim tek burun deliklerimin oraya nemlendirici sürüyorum tahriş olmuşterramycin aldıysan onu sürebilirsin. bide kayısı çekirdeği yağı iyi geliyomuş dıye okudum ama denemedm ikisini de yapanlardan duydum sadece. sarılık aşamasına geçtiyse o çabuk iyileşiyo
hehehe liselilerin yerini alamazlar ama onların diline düşmede aman amanortaokul ama zamane çocukları çook fenaözellikle kız öğrenciler sanki öğretmeni süzmek için okula geliyo
özelden mesaj atıcam sana sorum olcak20. Gün sabah erkenden foto çektim koydum albüme ve cekerken farkettim ki uç kısım baya bi şişmiş 1 haftalikken daha normaldi sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?