Canım sunu biliyorum normalde Allah vergisi kalkık burunlar bile yerçekimi etkisiyle ilerleyen yaşlarda düşmeye başlıyormuş. Hurafe olabilir belki ama pek eğilmesekk ii olur sanki doktorum hiç bahsetmedi bende sormayı unuttummBaşını çok öne egme burnun aşağı düşer olayi dogru mu hurefe mi sizce kızlar ilk defa forumda okudum da yorumlarda
Bana da bahsetmedi hatta düşünüyorum hicbiseyi yapma demedi. Ben doktorla ayni sehirde de degilim gidiyorum o an karisikliktan cogu seyi sormayı unutuyorum. Bazilarini whatsapptan soruyorum ama hepsini degil tabiCanım sunu biliyorum normalde Allah vergisi kalkık burunlar bile yerçekimi etkisiyle ilerleyen yaşlarda düşmeye başlıyormuş. Hurafe olabilir belki ama pek eğilmesekk ii olur sanki doktorum hiç bahsetmedi bende sormayı unuttumm
evet canımm inşallah bizimkiler düşmez.Bana da bahsetmedi hatta düşünüyorum hicbiseyi yapma demedi. Ben doktorla ayni sehirde de degilim gidiyorum o an karisikliktan cogu seyi sormayı unutuyorum. Bazilarini whatsapptan soruyorum ama hepsini degil tabidun bi akrabamizla karsilastik o da cok uzun zaman once estetik olmustu baktm ucu baya düşmüs isin tuhaf tarafi bu uyusuk dudagmla bile benim estetik oldugumu farketmedi zayiflamissn dedi
Sağol bebeğim insallah sorunsuz atlatiriz şu donemleri senin nasil gidiyoevet canımm inşallah bizimkiler düşmez.HEHEHE bak başarılı estetik cok dikkat cekmeyen ama sende bi değişiklik bi güzellik var dedirten estetiktir kuzum bence. Seninkide ciddi başarılı zuzu cok cici burnunn. dudakta hissiz olduğu için biz anlıyoruz onlar anlayamaz..
Bana göre normal gülmemde kuzenim dedi yapmacık gülüyon kahroldumSen cabuk atlatmissin canim benim doktor 1 2 ay surebilir dedi yıktı beni
Burun ucu düşücek mi şimdi yaBana da bahsetmedi hatta düşünüyorum hicbiseyi yapma demedi. Ben doktorla ayni sehirde de degilim gidiyorum o an karisikliktan cogu seyi sormayı unutuyorum. Bazilarini whatsapptan soruyorum ama hepsini degil tabidun bi akrabamizla karsilastik o da cok uzun zaman once estetik olmustu baktm ucu baya düşmüs isin tuhaf tarafi bu uyusuk dudagmla bile benim estetik oldugumu farketmedi zayiflamissn dedi
Hadi yaaaBana göre normal gülmemde kuzenim dedi yapmacık gülüyon kahroldum
Insallah düşmez ya ben simdiye kadar hic umursamadim egilme konusundaBurun ucu düşücek mi şimdi ya
Ya illa çok ilerleyen yaşta çökmesi normal hayliyle yüzümüzde sarkıcakk düşününce ama inşallah düşmez ve çökme olmazInsallah düşmez ya ben simdiye kadar hic umursamadim egilme konusunda
Artik biz yolu actikya o zaman da botox dolgu falan yaptiririz ajda pekkan staylaYa illa çok ilerleyen yaşta çökmesi normal hayliyle yüzümüzde sarkıcakk düşününce ama inşallah düşmez ve çökme olmaz
Ahahhs bilemiyorum zaman gösterir şu burna taktım iyiceArtik biz yolu actikya o zaman da botox dolgu falan yaptiririz ajda pekkan stayla
Bandajım pazartesi çıkacak suratımı yıkamayı özledim pamukla siliyom hepAhahhs bilemiyorum zaman gösterir şu burna taktım iyicedoktor benim burnumu aşırı kaldırmadı o çok kötü burunlarda olan bi durum
Bandajım pazartesi çıkacak suratımı yıkamayı özledim pamukla siliyom hepsonra gerçekten değişim yapıp saçımı boyatıp kestircem gözümdeki hafif morlukta gitsin resim paylaşıcam
Bende bandaj var kal ortam soyulmuş bu soyulma süreci ne kadar sürcek neyseki kış geliyoBandaj cikinca da bu sefer soyuluyo dun gunes kremi suruo aksamuzeri disari cikaym dedm soyuk soyuk igrenc oldu
Evet ya foto paylas cok merak ediyorum
Eline alip bir guzel soysan hemen biter de insan cesaret edemiyoBende bandaj var kal ortam soyulmuş bu soyulma süreci ne kadar sürcek neyseki kış geliyo
şükür iiyim canımm agrı sızı bişi kalmadı dudamda cok azıcık bi şişlik kaldı. GalibaSağol bebeğim insallah sorunsuz atlatiriz şu donemleri senin nasil gidiyo
hahahahaHadi yaaasende egzersiz yap ben bugun basladim bos kaldikca uuu eee oo falan diyorum
ooo ve uuu da biraz sıkıntı var acıyohahahahahey Allahımm yarıldım gülerken kızzz devam devamm ooooo eeeeee uuuuuuuu iiiiiiiiiiii
keşke soymasaydın kendiliğinden giderdiEline alip bir guzel soysan hemen biter de insan cesaret edemiyoben dun artik sinir oldum yarisini soydum
rengi sarımtrak oldu böyle burnum çürümüş gibi duruyodu bide yıkadıkca iyice birbirinden ayrıldı çok fenaydı bi sorun olmadı ama başta bi rengi kırmızydı korktum ama şuan normalkeşke soymasaydın kendiliğinden giderdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?