salonu gördüğümde aklıma ilk olarak Konfüçyüs'ün çok sevdiğim "Tanrım bana kitaplarla ve çiçeklerle dolu bir ev ver" duası geldi.
Güle güle oturun, zevkle döşenmiş bir ev.
Merhaba minenes,, sana özel msj gönderecektim ama kutun dolu.
Namını çok duydum buralarda hatta bir kaç kez iletişime geçtiğim olmuştu,, benim bi konum var fikirlerini belirtirsen sevinirim.(Tavsiyede edildin bana)
Seninde görüşlerini almak isterim.( Tül kumaş moda evi vs )
Ayrıca konunu işgal ediyorum kusura bakma başka türlü ulaşamazdım ..
Şu bölümde gördüğüm en güzel evlerden birisi olmuş, ev güneş alıyor pencereler benim sevdiğim gibi geniş, tavan basık değil, üstelik çok güzel döşenmiş, üzerinde uğraşıldığı belli ama showroomlardan fırlayıp eve getirilmiş gibi değil, sıcak ve bakmak için değil yaşamak için dekore edildiği belli. Güle güle oturun içinde.
eviniz cok güzel, tarzınızı ve seçimlerinizi çok begendim.. ozellikle mutfak ve oturma odası harika olmus:)
arkadasların da dediği gibi allah agız tadıyla oturmak nasip eder inşallah:)
esya alışverişlerinizi nereden yaptınız acaba? ve merak ediyorum boyle bir ev oluşturmak için maddi olarak sartları cok mu zorlamak gerekir...
masallah cok guzel dizayn edilmis eviniz. tek kelimeyle bayildim icine girip oturmak istedim.hele salon ve oturma odasi kitaplarla ic ice dinginlige cagiriyo insani.gule gule oturun