Minenes'in Evi

bayıldımmm evine hep country tarzı olmuş.oturma odandakı dıvanda bende de var.ıkeadan almıştık.benimde yatak odam country.bayıldım bayıldımmmm Allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin.

Öncelikle herkese teşekkür ederim, daha güzelleri sizin olsun inşallah.

Suayf, açıkçası bu perdelerin diğerlerinden nasıl bir dezavantajı olabilir bilmiyorum. Mutfak ile yatak odası tabi farklıdır ancak benim perdelerim 6 aydır asılılar ve en ufak bir kirlenme belirtisi yok. Mutfakta yemek kokusu belki sinebilir ama başka perdelerde de aynı risk var. Benim evde kesinlikle sigara içilmediği ve kızartma kırk yılın başında yapıldığı için mutfak perdelerimi de yıkamaya ihtiyaç duymadım henüz...

canm evin muhtesemm özelıkle mutafgın ve oturma odan tam bana göre ya da

tam kitaplarıma göre diyebılırım :) sanırırm country tarzına yakın bir dekor yapmıssın

ben begendım hem şık hem hayatın içinden olmuş hangi konu olursa olsun abartrıyı pek sevmem :)

mutlulukla huzurla aşkla oturun canım maşallaah :)

Bende evinizi çok beğendim,herşeyiyle sıcacık bi yuva olmuş,Rabbim ağız tadıyla,sağlıkla oturmayı nasip etsin.

evine ba-yıl-dımmmmmm cnm... tan benim tarzım..yatak odan bi harika ve misafirler için ayırdığın küçük odan ve mutfağın ve banyon ve ve veeeeee:))))) herşeyi ile muhteşemmm:) sağlık ve huzurla otur cnm :)

çok beğendim. güle güle oturun inşallah.. bende şu anda mobilya değiştirme sürecindeyim. tercihim country tarzı olacak. bu arada bloğun adını öğrenebilirmiyim.

pek benim tarzım değil.biraz karışık geldi bana.oturma odasındaki kitaplığı beğendim.güle güle sağlıka oturun

salonundaki kanepen cok güzelmis ama en cok mutfak ve banyo yerlerini begendim hatta bayildim :)

Evinizi çok beğendim, maşallah yaaa. Bende öyle bir salon istiyorum, bol kitaplıklı :) vee evin çok aydınlık geldi, ne güzel ya...
Güle güle oturun, huzur sağlık mutlulukla inşallah...
Bakalım ben böyle evimi dayayıp döşediğim zamanları görebilecek miyim?

kitaplığın olduğu odadaki koltuklarınızı nereden aldınız?markası nedir sakıncası yoksa söyleyebilir misiniz?
evinizde iyi,mutlu,sağlıklı,sevgi dolu günler geçirmeniz dileği ile...

güle güle oturun çok şık bir ev olmuş .. bende mutfak tezgahını ahşap düşünüyorum kullanırken sorun yaşadınız mı hiç

Sanki bir an katalog çekimi zannettim ama çok sıcak alışılmışın dışında, helede dokuma halılarına bayıldım Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin canım Maaşaallaaahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…