Mini etek problemi

Haha aklıma geldi, babam da bizim kısa giyinmemizi isterdi. "Kızım niye uzun uzun giyiniyorsunuz, hava sıcak, şort giysenize, kısa giysenize" filan.
Evet bacaktan tahrik olacak kadar sapık bir millette yaşadığımız için garip geliyor. Yurtdışında bacak tahrik unsuru değil, kol, bacak, saç baş, hepsi sıradan organ işte. Açık bacakların erkekleri tahrik etmeyeceği, kadınların buna bu kadar şaşırmadığı bir Türkiye diliyorum, ne diyim.

Bir pskolog kitabında okumuştum çok zaman evvel. karısının sürekli açık ve mini giymesini isteyen bir koca karısıyla gösteriş yaptığını ve gay olduğunu yazmıştı :))) sizin kocanızda gay olmasın :))
Şaka bi yana, demekki onun ortamında erkekler karılarının fizikleriyle birbirlerine hava atıyorlar.
Ama ne olursa olsun, çok çirkin. İzin vermeyin bu kadar kişiliğinize saldırmasına.

bu kadar anlatırken araya eşinizin yabancı olduğunu ekleyemediniz mi? bunları buraya yazarken insanların nasıl tepki vereceğini nasıl bilemezsiniz anlamıyorum. dikkat çekmek falan mı amacınız nedir yani

Ben bunun nedenini merak ettim simdi.
Esinize sorun niye öyle giyinmenizi istiyor diye bence.
Hava sicak mini giymelisin diye sizinle tartismasi sacmalik..

Babaniz sizinle tartismiyordu israr etmiyordu ama bu konu baska.
Konu sahibi mini etek giydigi halde azar isitmis ..tül den belli olmuyor diye..yeterince kisa degil diye vs..

Var böle adamlar Türkler'de de hatta bizim ailede adam nişanlıyken Sıfır kol giydirmedi kıza evlendiler bir süre sonra Karısı Çalışmaya başladı açıldı etek Boyları kısaldı vs bi gün dedimki bende bu adam sana nişanlıyken kolunu açtırmıyodu şimdi nolduartık istemiyormuş mini giy saçını sarı boya vs diyormuş karısına

Konu sahibi arkadasım sizin eşinizin derdi açık aslında bi çok arkadaşda söylemiş sanırım Türk olduğunuz için eşinize baskı Yapılıyor oda size baskı yapıyor

çok teşekkür ederim erkekler hep garip

Kol bacak saç baş sıradan olablir ama bacak tahrik unsuru yani kendimizi kandırmayalım
Ama tabii bacak var, bacak var. Bazısı tahrik eder, bazısı normaldir, bazısı olan libidoyu da yok eder.

Canım öncelikle böyle bana zaman ayırıp özen gösterim uzun uzun yazdığın için teşekkür ederim. Ben de senin gibi düşünüyorum giyinmesini biliyorum iyi gözüktüğümü düşünüyorum yalnızca çok açık şeylerle rahat edemiyorum hep aklım orada oluyor, eteğimi falan çekiştiriyorum Türkiye'de öyle alışmışım çünkü. Sorularına gelince bilmiyor zaten makyaj malzemesi gösteriyor yanaklarımı falan ya da dudakların diyor isim vermiyor Giyimden anlamıyor zaten ama karışacak ya neyse işte.. ayrıca avrupalı kadınların zevki hakkında da yüzde yüz haklısın

Ben de senin gibi ilk kez bunları kocamdan duyuyorum beni çok şaşırtıyorsun falan dedim böyle tamam tamam her şeyi sen biliyorsun diyor!!

Sen de ona karis o zaman Surekli ayni seyi giyiyorsun biktim de. Italyan erkekleri co guzel giyiniyor, sen de blazer giy, guzel gomlekler giy de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…