Minibüs şoförleri nereye şikayet edilir? Acil lütfen

jeehan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2017
2.452
1.792
133
Kızlar yeri değil biliyorum ama bence acil.

Bu minibüs şoförleri nereye şikayet edilir? Yol boyu aşırı hızlı gidip hiçbir kurala uymadığı yetmez gibi indigimizde bizi kosmasak ezecekti. Yetmez gibi dikkat etsene nerdeyse olduruyodun dizi diye bağırınca salak salak ne duruyorsunuz yolun ortasında diye bize çıkışıyor. Ama yolun ortasında durmuyorduk karşıya geçiyorduk. Şikayet etmek için plakayı çekerken et et Allah da feristah da avukat da benim salak salak yürümeyin diye bağırıyordu hala. Bunlar bu hakkı? Nereye şikayet edilir bunlar?

Bağlı olduğu kooperatif olması lazım en azından yaşadığım yerde öyle. İnternetten telefon numarasını bulabilirsiniz.

Ankaraya sa mavi masaya sikayet edebilirsiniz benim cok etmisligim vardir kendilerini

minibüsçüler federasyonu gibi birşey vardı yanlış hatırlamıyorsam

Bağlı olduğu kooperatif olması lazım en azından yaşadığım yerde öyle. İnternetten telefon numarasını bulabilirsiniz.

Baktım ama kendi adamları oldukları için şikayetleri dikkate almıyorlarmis hic. Zaten şoför de farkında sanırim bunun onun için şikayet edeceğiz diyince ciddiye bile almadi

Çok geçmiş olsun tam bir bilgim yok,acaba minibüsçüler odası ya da şöforler odasını arayıp bir bilgi alabilir misiniz bilemedim ki. Ama mutlaka şikayet edin. Tekrar yapamasın böyle bir şeyi.

Elinizde video veya foto kaydı varsa trafik cezası alması için dexsikayet edebiliyorsunuz. Bir ara whatsapp ihbar hattı vardi

Mavi masa ya da beyaz masa.
Ama plakayla belirtseydin daha sağlıklı olabilirdi.

Çok geçmiş olsun tam bir bilgim yok,acaba minibüsçüler odası ya da şöforler odasını arayıp bir bilgi alabilir misiniz bilemedim ki. Ama mutlaka şikayet edin. Tekrar yapamasın böyle bir şeyi.

Çok sağolun. İnternette baktım onlar ciddiye almiyormus malesef.

Beyaz masaya şikayet ettim. Ciddiye alıyorlar mı? Yani sonuç cikti mi sizin hiç
hemde nasış ciddiye alıyorlar.
güzergah kameraları bile.inceleniyor.minübüs içinde kameralar var onları inceliyorlar
tebrik ediyorum sizi şikayet etsem ne olacak ki diyip göz yummamışsınız.
adamın aklını bile alırlar size dönüş yapacaklar bir kaç gün sonra

Mavi masa ya da beyaz masa.
Ama plakayla belirtseydin daha sağlıklı olabilirdi.

Belirttim saatini güzergahını hatta şoförün hatırladığım kadarıyla tipini dahi anlattım beyaz masaya. Umarım bir işlem yapılır. Çünkü bı yerlerden yüz buldukça bu saldırganlığı kendilerine hak olarak görüyorlar

Offf inşallah. Yarın polise de gitmeyi düşünüyorum allahin belaları hak olarak görüyorlar kendilerinde. Az bı başları agrisin. Ya sonuçta can taşıyorlar

Arkasını bırakmamalısınız o zaman,takipte olun.

Baskalarida varmis sanki yanınızda
Hepiniz ayri ayri şikayet edin.

Trafiğe şikâyet edin. Plakayı verin mutlaka. Ya bir gün men ederler trafikten ya da parasını alırlar, ceza keserler falan. Her şekilde zararlı çıkar yani terbiyesiz!

Umarım dikkate alınır şikayetiniz.Herkeste bir sinir patlaması bu insanları bu hale getiren şey nedir anlamıyorum. Bıktıysa ve yapamıyorsa yapmasın şoförlük.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…