• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Minibüs şoförleri nereye şikayet edilir? Acil lütfen

Umarım dikkate alınır şikayetiniz.Herkeste bir sinir patlaması bu insanları bu hale getiren şey nedir anlamıyorum. Bıktıysa ve yapamıyorsa yapmasın şoförlük.

Minibüs kullanırken bu kadar hız yapması telefon kullanması vs yasal değilken hala kendinde hak gibi görüyor Allah'ın belası

Kızlar yeri değil biliyorum ama bence acil.

Bu minibüs şoförleri nereye şikayet edilir? Yol boyu aşırı hızlı gidip hiçbir kurala uymadığı yetmez gibi indigimizde bizi kosmasak ezecekti. Yetmez gibi dikkat etsene nerdeyse olduruyodun dizi diye bağırınca salak salak ne duruyorsunuz yolun ortasında diye bize çıkışıyor. Ama yolun ortasında durmuyorduk karşıya geçiyorduk. Şikayet etmek için plakayı çekerken et et Allah da feristah da avukat da benim salak salak yürümeyin diye bağırıyordu hala. Bunlar bu hakkı? Nereye şikayet edilir bunlar?
Hiç biyer şikayete karşı bişey yapmiyorsa polis e şikayet et trafiği ara canımı zor kurtardım deli gibi sürüyor de en azından para cezası alır :)

Adamdaki özgüvene bak. Bu arabesk tiplerin genç olanları, minibüste gözüne bir kız kestirdiği zaman böyle davranıyor genelde. Ancak böyle spastik hareketlerle dikkat çekebiliyorlar çünkü.

Sanırım artık minibüslerde ibb tarafından koyulan kameralar var. Şikayette plaka ve yaklaşık saat belirttiyseniz, oradan kontrol edilebilir.

Hiç biyer şikayete karşı bişey yapmiyorsa polis e şikayet et trafiği ara canımı zor kurtardım deli gibi sürüyor de en azından para cezası alır :)

Umarım alir aklım almıyor çünkü neyden güç alıyorlar Allah da feristah da avukat da benim diyecek kadar cesareti nereden buluyorlarsa

Adamdaki özgüvene bak. Bu arabesk tiplerin genç olanları, minibüste gözüne bir kız kestirdiği zaman böyle davranıyor genelde. Ancak böyle spastik hareketlerle dikkat çekebiliyorlar çünkü.

Sanırım artık minibüslerde ibb tarafından koyulan kameralar var. Şikayette plaka ve yaklaşık saat belirttiyseniz, oradan kontrol edilebilir.

Saat aralığı güzergahı hatirladigim kadarıyla tipini belirttim hep. Minibüste kamera var mıydı dikkat etmedim hic. Ama umarım vardir. O telefonla oynaması, hızı, terbuyesizligi çikar umarım hep

Benim çok şikayet etmişliğim var. Direkt polisi arıyorum. Plakayı ve şu an nerde seyir halinde olduğunu soruyor. En yakın ekibi yönlendiriyorum diyor ama sonuç ne bilmiyorum.

Umarım alir aklım almıyor çünkü neyden güç alıyorlar Allah da feristah da avukat da benim diyecek kadar cesareti nereden buluyorlarsa
Böyle tipler kendine değil önündeki adama güveniyor ama onun gibi başka bı adam onu sıkıştırsa kul köle olur

Çok duydum boylelerine Allah ıslah etsin bunları ins kimsenin canını yakmadan ettiğini bulur

Adama bak ya tövbe tövbe.

Bu ruh hastalarina pskilojik muayene şart.

Millet madencilik yapiyor ekmek parasi için.

Bunlar alt tarafi bi direksiyon basindalar. Iyileri tenzih edelim.

Bulunduğunuz il ve ilce adi ile netten bakin.Soforler odasi falan ne tür bir oluşum varsa oraya sikayet edin.

Geçmiş olsun Allah beterinden korusun.

Back
X