• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

minibüsçünün lafı

masal30

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2015
36
19
8
minibüsten ana durakta inmek istemedim garaja girip geri çıkmamak için o kadar yürümek istemedim köşede inebilir miyim dedim 'hay senin' diye bir laf etti mırıl mırıl, bir adam daha iniyordu eşyasını alıyordu hadi eşyanı çabuk al dedi zaten kapının dibindeydim açtığı gibi fırladım o 'hay senin' lafı banaydı heralde.
şimdi kendime kızıyorum niye, ne dedin diye üstelemedim hesabını sormadım diye. ben hep böyleyim biri bana laf söylese o anda kalakalıyorum sonra da hakkımı savunmadığım için kendime kızıyorum. hakkımı savunduğumda da en çok yine ben üzülüyorum yine kendime kızıyorum içime dert oluyor of

Keske savunsaydın . Ağzının payını verseydin . Yada şikayet etseydin

Geçmiş gitmiş, tekrar aynı adamı bulup bana mı dedin diyemeyeceğine göre boşver gitsin

Dolmusçunun görevi 'müsait bi yerde' diyen herkesi yol gerçekten müsaitse indirmek diil mi ben mi yanlış biliyorum. Herkes kafayı yemiş boşverin.

amannn takma

sana da demiş olabilir önündeki arabaya da

ne önemi var

ben biraz tınmam böyle şeyleri

küfür vs de beni ırgalamaz

o deyince öyle mi oluyor ben kendimi biliyorum oldu bitti

trafikte vs de kimse ile didişmemeye bakın malum herkes ganster oldu artık bu ülkede

Dolmusçunun görevi 'müsait bi yerde' diyen herkesi yol gerçekten müsaitse indirmek diil mi ben mi yanlış biliyorum. Herkes kafayı yemiş boşverin.

esasen değil

zira artık dolmuş durakları var çoğu şehirde

trafik sadece oralara izin veriyor

ama biz halen elimizi kaldırdığı yerde durdurup istediğimiz yerde iniyoruz o ayrı

Ben bu konularda kendimi seviyorum.
Bana dendiğini düşündüğüm fakat anlayamadığım her cümleyi bişey mi dedin diye soruveriyorum.
Yoo diye kalıyorlar cesur olun .

esasen değil

zira artık dolmuş durakları var çoğu şehirde

trafik sadece oralara izin veriyor

ama biz halen elimizi kaldırdığı yerde durdurup istediğimiz yerde iniyoruz o ayrı
Ankara'da öyle bir uygulama yok. Varsa da bir zahmet yolcuları bilgilendirsinler. Biz müneccimmiyiz ki böyle bir uygulamanın var olduğunu tahmin edelim.

ortaligin hayri yok bosver iyiki cevap vermemissin cunku saga solu belli olmaz uzerine yuruyebilirdi bosver.

Karşılık vermediğiniz iyi olmuş dolmuş şoförleri yamyam gibidir zaten çoğu sabıkalı...
Bir laf söyler terbiyesizce konuşur, canın sıkılırdı....

bence bu huyunu sev hem de çok sev.
çünkü ben de tam tersi biri bişey dese hemen cevabını yapıştırıyorum ve sonra başlasın sokakta kavga.
kaldı ki karşındaki minibüs şoförü tatlım. halk otobüsü minibüs şoförü bu gibilerine zaten cevap verme çünkü adamlar 1 km yolda 10 tane sürücüyle kavgaya giriyor, deli gibi kullanıyorlar arabayı.
sonuçta, çok iyi yapmışsın. cevap verilecek yer var verilmeyecek yer var. bunu kendim uygulamaya çalışıyorum. sen ne güzel zaten yapısal öyleymişsin sevin bence buna

Tartışsaydınız üstüne birde dayak yerdiniz bu da bir gerçek.
Bir kulağınızdan girsin öbüründen çıksın.

Back
X