ben begendim çok cnm güle güle oturun...gücenmeyin ama ben beğenmedim..çok iddialı fakat anlık renklerle dekore etmişsiniz...
bu tarz renkler üstelik bukadar canlı renkler bi süre sonra sıkmaya başlar...hele ki diyah evi çok yorucu can sıkıcı hale getirir...
kırmızı ve siyah psikolojik olarak tavsiye edilmez uzmanlarca...
inşallah olmaz ama çok sık baş ağrısı çekersiniz...çünkü hem gözü yorar, hemde beyni...
eşyaların stil olarak çok şık ve zarif ama renk konusunda hata etmişsiniz bence...
perdeler yine kırmızı hatta halılar bile siyah, keşke onları beyaza yakın alsaydınız...
zevk meselesi tabi tartışılmaz sonuçta siz kullanıcaksınız ama ben çevremde bu tarz renkli evleri olup kısa süre sonra değiştirdiklerine şahidim...
umarım siz sıkılmazsınız...
çok şirin döşemişsiniz, renk dışında herşey güzel...güle güle oturun..
kırmızı ve siyah kanımca özellikle bi arada en seksi en ateşli renklerdir

ayna konusuna katılıyorum hem yatak odasına hem de oturma odasına düşünebilirsiniz mekana aydınlık ve ferahlık ve extra seksapel katıyorlar..
dolap konusunda gerçekten zorlanabilirsin holünü göremedim ama bi şekilde extra depolama alanı yaratmak zorunda kalabilirsin cnm..
bi de çamaşırları içerde kurutmak çok sağlıklı olmuyor.. kurutma için çamaşır mk düşünebilirsin en azından nevresim vb büyük parçalar için..
ben de 1+1de oturuyorum.. iyi tarafı sürekli eşinle dipdibe olacaksınız :26: ve de insan alışverişini minimumda tutmayı, gerçekten çok beğendiği, kendine evine yaraştırdığı kaliteli parçaları almaya başlıor ne olursa olsun.. evi gereksiz tonla eşyayla doldurmayı değil hayatına gerçekten güzel, estetik, değerli, kaliteli şeyler sokmayı öğreniyor ister istemez...
huzurla, sağlıkla, güzellikle oturun..