• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Minicik 1+1 Kırmızı Beyaz Siyah Yeni Evim :)

gücenmeyin ama ben beğenmedim..çok iddialı fakat anlık renklerle dekore etmişsiniz...
bu tarz renkler üstelik bukadar canlı renkler bi süre sonra sıkmaya başlar...hele ki diyah evi çok yorucu can sıkıcı hale getirir...
kırmızı ve siyah psikolojik olarak tavsiye edilmez uzmanlarca...
inşallah olmaz ama çok sık baş ağrısı çekersiniz...çünkü hem gözü yorar, hemde beyni...
eşyaların stil olarak çok şık ve zarif ama renk konusunda hata etmişsiniz bence...
perdeler yine kırmızı hatta halılar bile siyah, keşke onları beyaza yakın alsaydınız...
zevk meselesi tabi tartışılmaz sonuçta siz kullanıcaksınız ama ben çevremde bu tarz renkli evleri olup kısa süre sonra değiştirdiklerine şahidim...
umarım siz sıkılmazsınız...
çok şirin döşemişsiniz, renk dışında herşey güzel...güle güle oturun..
ben begendim çok cnm güle güle oturun...

kırmızı ve siyah kanımca özellikle bi arada en seksi en ateşli renklerdir :47: .. yani oldukça iddialıdırlar :23:.. siz yeni evli bi çiftsiniz çok yakışmış bence güle güle oturun :nazar:

ayna konusuna katılıyorum hem yatak odasına hem de oturma odasına düşünebilirsiniz mekana aydınlık ve ferahlık ve extra seksapel katıyorlar..

dolap konusunda gerçekten zorlanabilirsin holünü göremedim ama bi şekilde extra depolama alanı yaratmak zorunda kalabilirsin cnm..

bi de çamaşırları içerde kurutmak çok sağlıklı olmuyor.. kurutma için çamaşır mk düşünebilirsin en azından nevresim vb büyük parçalar için..

ben de 1+1de oturuyorum.. iyi tarafı sürekli eşinle dipdibe olacaksınız :26: ve de insan alışverişini minimumda tutmayı, gerçekten çok beğendiği, kendine evine yaraştırdığı kaliteli parçaları almaya başlıor ne olursa olsun.. evi gereksiz tonla eşyayla doldurmayı değil hayatına gerçekten güzel, estetik, değerli, kaliteli şeyler sokmayı öğreniyor ister istemez...

huzurla, sağlıkla, güzellikle oturun..

Bir kere arkadaşımız kiracı evi, mutfağı öyle kafasına göre kendi yaptıramaz ev sahibi değil sonuçta. Bir de yorum yaparken insanların ekonomik durumunu da düşünmek lazım herkes öyle aylık 5-10 bin kazanmıyor. Belki insanların parası yok bir iki oda daha fazla döşeyecek o odalara perde halı alacak, kışın o odaları ısıtacak. Daha az masraflı olsun diye böyle bir tercihte bulundurlar belki biraz empati yapsak fena olmaz hani. Ha ev için eşyalar için dekorasyon konusunda elbette fikir verilebilir. Ben de mesela renkleri çok iddialı buldum bu tarz bir ev için daha sotf pastel renkler tercih edilseydi daha güzel olurdu.

Güle güle oturun.
Yeni evliler için 1+1 çok kullanışlı bence.
Seçtiğin parçalar güzel.Salonda fazlalık eşya doldurmamışsın.

Fakat ah o renkler...
Siyah koltuk,siyah halı,siyah perde.
Siyah sevmem ama sevdiğim renklerden biri bile olsaydı,hepsini aynı ton yapmazdım.

cnm ben sokak kapısına ayna astım boydan iki parça yanduvarda da yüzümü göreceğim şekilde ayna var ama uzun böylece evden çıkarken kendimi 360 derece görebiliyorum :1: bir fikir...

soruldu mu ? bilmiyorum ama eviniz kaç metrekare canım ? merak ettim...

Çok hoş döşenmiş bi evin var tatlım yatak örtünün rengine bayıldımmm kırmızı+siyah+beyaz resmen birbirini tamamlayan renkler :)

Ay cok tatli ya ben de kucuk ev istiyorum oldum olasi sevmem buyuk ev , cok esya hep gozumu yorar . Cok begendim l koltuk da olmazsa olmaz . Gule gule oturun

çok güzel güle güle otur ben severim kırmızıyı hem öylede göz filanda yormuyorr...çok sıcak olmuş..şeker olmuş. insan hangi renkleri severse o renklerin içinde hiç mutsuz olurmu?....

çoook şirin eviniz var.allah kendinizede almayı nasip etsin .bende severim 1+1 evleri bayılırım.ilerde kendime düşünüyorum almayı .eviniz nerede acaba istanbulda mı?

Kırmızı ve siyah bana çok arabesk geliyor ve ilisininbir arada görmek öok sinir bozucu bilmem sadece renklet hakkındaki düşüncem bu. Ana evin güzrl yerleştirilmiş eştslar fln kutu hibi olmuş pastel renkler kullansaydın çok ferah olurduuu ana güle güle otur huzurla inşallah

Konu sahibi 2+1 evden taşınmış. Yani eşyalar önce alınmış. Sırf bu ev için eşya değiştirecek durumu yok elbette. İlerde kendi eviniz olduğunda, köşe takımının kumaşlarını değiştirirseniz iyi olur. Onun dışında birkaç aksesuarla evinizi daha aydınlık hale getirirsiniz zaten. Güzel günlerde oturun inş. :)

Renkler ıddıalı. Kırmızı ve sıyah bende aşk duygusunu uyandırıyor. Renk konusunda cok elestırmıycem ama ecın kutu gıbı olması cok hosuma gıttı. Gereksız hıcbır esya yok. Gule gule oturun

Back
X