Ne güzei. Allah tamamına erdirsin canım. Gözünaydın..
Merhaba bayanlar, forumu yıllarca dışardan takip ettim, sıkıştığım her yerde güzel fikirlerinizle yardımcı oldunuz bana ve bir çok kişiye öncelikle teşekkürler. Tabi ki asıl mutlu haberimi 17 Mart'ta aldım 4 haftalık bebişimin haberi :) 1 Nisan'da kalp atışlarını dinleyeceğiz inşallah kuzucuğum bize 1 Nisan'da kötü bir şakayla gelmez.. Günler geçmek bilmiyor..
Herkese tekrar Merhaba
Rabbim hayirlisi ile kucagina almayi nasib etsin insallah...
Merhaba bayanlar, forumu yıllarca dışardan takip ettim, sıkıştığım her yerde güzel fikirlerinizle yardımcı oldunuz bana ve bir çok kişiye öncelikle teşekkürler. Tabi ki asıl mutlu haberimi 17 Mart'ta aldım 4 haftalık bebişimin haberi :) 1 Nisan'da kalp atışlarını dinleyeceğiz inşallah kuzucuğum bize 1 Nisan'da kötü bir şakayla gelmez.. Günler geçmek bilmiyor..
Herkese tekrar Merhaba
Herkese tekrar Merhaba
canım Rabbim hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin saglıklı bir sekilde dünyaya getirirsin insallah
hayırlı olsunn
Allah analı babalı büyütsün
canımm hayırlı haberlerini almadıkk merak ettik dogrusu
daha dur canm 9cu hftadasın :):) daha çookk var :)
allah ananalı babalı büyütmeyi nasip etsin ihşallah vatana milllete hayırlı bir evlat olur ihşallah :) allah sağlıklı hayırlı bir şekilde evladınızı kucağınıza almayı nasip etsin ihşallah :)
Çok teşekkür ederim olumlu yönlendirmeleriniz için bayanlar, bebeğim sağlıklı, minik kalbişini de dinledik, Allah'ım isteyen herkese en sağlıklısını nasip etsin
Slm bende yazıyım dedim dün tüp bebek yapıldı bebişlerim konuldu ve şimdi bekliyorum yatıyorum ama alışkın degilim daha vaktim var ama inşalah tutar
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hayirli olsun canm darisi anne olmak isteyen adaylarin basina..cnm bende bebek istiorum artk zamani geldi artik korunmuyorum canm sen ne zaman surecte hamile kaldin benim 2 ay oldu henuz dha hamile degilim.
Herkese tekrar Merhaba
ne güzel bebıs 4 haftalıkken şimdi olmusunuz 5-6 aylık hamiş allahımsaglıklı dogum nasıp etsın canım
Canım tuttundumu bebişler bide 2 tane mi koyuldu bebişlerim dediğin için soruyorum bende tüp bebek yapmayı düşünüyormdaSlm bende yazıyım dedim dün tüp bebek yapıldı bebişlerim konuldu ve şimdi bekliyorum yatıyorum ama alışkın degilim daha vaktim var ama inşalah tutar
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?