Minik bebek korkuları.. :))

Oğluma hamileyken kızım 8_9 kiloydu 9 ay kızımı kucağımda taşıdım bişey olmadı şükür..Siz yinede dinlenin bi süre ağır iş yapmayın

Geçmiş olsun birşey olmaz muhtemelen

İçinizi ferah tutun

Lakin sandalyeyi taşımam zorunda Nasıl kaldınız bırakın olduğu yerde kalsın

Önünüzde 8-9 ay var kendinizi iş yapmaya değil yapmamaya odaklayın

Sağlıkla kucağınıza alın

Ben henüz gebeliğimi öğrenmeden yani günüm geçmemişti 30 kilo oğlumu taşıdım. Eğer sağlıklı ise bir şekilde tutunuyor. Bundan sonra dikkat edin. Kanama olmadıysa birşey olmamıştır.

Yaa🥰😍 hıcbısey olmaz allahın izniyle.
Ben böyle Bı durum İcinde olsam, kendimi dokuz ay fanusa kapatırdım, abartıyorsun diyemeyeceğim 🤣
Saglıklı gelsin bebegınız 🧿
Çok teşekkür ederim. 😍 Fanusa kapatmak hee, olabilir aslında. Eşime kalsa biraz abarttigimi düşünüyor ama ilk olunca ben biraz tedirginim açıkçası 😄

Ben henüz gebeliğimi öğrenmeden yani günüm geçmemişti 30 kilo oğlumu taşıdım. Eğer sağlıklı ise bir şekilde tutunuyor. Bundan sonra dikkat edin. Kanama olmadıysa birşey olmamıştır.
Yok kanama olmadı ama dediğiniz gibi su saatten sonra Cok daha dikkat edeceğim, sagolun :)

Geçmiş olsun birşey olmaz muhtemelen

İçinizi ferah tutun

Lakin sandalyeyi taşımam zorunda Nasıl kaldınız bırakın olduğu yerde kalsın

Önünüzde 8-9 ay var kendinizi iş yapmaya değil yapmamaya odaklayın

Sağlıkla kucağınıza alın
Adam içeri tasimayinca mecbur kaldım 🙄 dışarıda kalacaktı aksi takdirde. He şu anki aklımla dışarıda kalsa daha iyiydi veya yuzsuzlukle de olsa adama içeri tasitirdim o ayrı

Eğer düşük riski olan sorunlu bir gebelik olmadığı sürece bişey olmaz
Ağır kaldırmak uzanmak fln biraz hurafe aslında sanıldığı gibi düşüğe sebep olmaz durduk yere.
Ben 18 kilo oğlumu kaldırıyorum bazen mecburen , en fazla 30 saniye fln ama bişey olmadı öncesinde Dr a sormuştum bişey olmaz dedi ztn

Hayirli mutlu akşamlar kızlarrrr :)
Ay benim derdim çok küçük ama yine de içim rahat etsin diye yazmak istedim. 1.5 aylık hamileyim, henüz çok küçük yani. Az önce eve dört sandalye geldi ben de taşımak zorunda kaldım, adam içeri taşımadi.
Karnımın alt kısımlarında hafif ağrılar başladı. Korktum biraz :) ilk gebeligim. Böyle küçük şeylerden bebeğe zarar gelir mi sizce? Yaşayan var mı veya psikolojik olabilir mi?
Not : normal ev sandalyesi değil. Biraz büyük ve metal epey hantal :) yanında bank şeklinde olanı da vardı malesef 🙄
Bende hep ağır kaldırmıcam dedim kaldırdım sonra ağrılar olunca pişman oluyodum ya bir şey olursa diye ertesi gün yine aynısını yapıyodum

Hamilelik bir hastalık değil süreçtir. Düşük tehlikesi olmadığı sürece normal zamandan farkı yoktur. Birşeylere uzanmak vw çok ağır kldırmak dışında normalde ne yapılıyorsa hamilelikte de o yapılır. Ay ev süpürdüm , ay çamaşır asdım deyip sanki farklı birşey yapmış gibi anlatanlara bakma sen. Kendini çok yormadan her işini kendin yapabilirsin. Doğum sancımın tuttuğu gece sabaha kadar evimi topladım temizledim çamaşır asdım, banyomu yaptım herşeyimi derleyip toplayıp sabah hastaneye yattım. Dediğim gibi riskli bir durum yoksa hamilelik bir hastalık değil keyifle geçirilecek bir süreçtir.

İkinci bebeğim 28 günlük. Ablası yaklaşık 15 kg. Doğuma gittiğim gün dahil kucağımdaydı. Bir şey olmaz merak etmeyin. Evham daha kötü bir şey.

Adam içeri tasimayinca mecbur kaldım 🙄 dışarıda kalacaktı aksi takdirde. He şu anki aklımla dışarıda kalsa daha iyiydi veya yuzsuzlukle de olsa adama içeri tasitirdim o ayrı

işte kalsın dışarıda ne olur ki

yani odaklarınızı değiştirin, bir şeyin kapının önünde kalması ne zarar verebilir size mecburiyet değil ki bu

örneğin bir başka çocuğunuz olur düşer bayılır bu durumda taşırsınız onu her yere ve mecbur kalırsınız da sandalye ve mecburiyet aynı cümlede olmamalı

ha adama da hamileyim rica etsem içeri koyar mısın deseniz bence koyardı

neyse bu oldu bitti bundan sonrası için iki kere düşünün bu tarz durumlarda :))))

Back
X