- 12 Mart 2016
- 1.466
- 1.878
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim.Yaahıcbısey olmaz allahın izniyle.
Ben böyle Bı durum İcinde olsam, kendimi dokuz ay fanusa kapatırdım, abartıyorsun diyemeyeceğim
Saglıklı gelsin bebegınız![]()
Haklısınız daha dikkat edeceğim çok sagolunÇoğu kişi bir şey olmaz yazmış ama bank taşıdım diyorsunuz. Sağlıkçılar üst raflara bile uzanmayın diyor. Daha dikkatli olun
Yok kanama olmadı ama dediğiniz gibi su saatten sonra Cok daha dikkat edeceğim, sagolun :)Ben henüz gebeliğimi öğrenmeden yani günüm geçmemişti 30 kilo oğlumu taşıdım. Eğer sağlıklı ise bir şekilde tutunuyor. Bundan sonra dikkat edin. Kanama olmadıysa birşey olmamıştır.
Adam içeri tasimayinca mecbur kaldımGeçmiş olsun birşey olmaz muhtemelen
İçinizi ferah tutun
Lakin sandalyeyi taşımam zorunda Nasıl kaldınız bırakın olduğu yerde kalsın
Önünüzde 8-9 ay var kendinizi iş yapmaya değil yapmamaya odaklayın
Sağlıkla kucağınıza alın
Bende hep ağır kaldırmıcam dedim kaldırdım sonra ağrılar olunca pişman oluyodum ya bir şey olursa diye ertesi gün yine aynısını yapıyodumHayirli mutlu akşamlar kızlarrrr :)
Ay benim derdim çok küçük ama yine de içim rahat etsin diye yazmak istedim. 1.5 aylık hamileyim, henüz çok küçük yani. Az önce eve dört sandalye geldi ben de taşımak zorunda kaldım, adam içeri taşımadi.
Karnımın alt kısımlarında hafif ağrılar başladı. Korktum biraz :) ilk gebeligim. Böyle küçük şeylerden bebeğe zarar gelir mi sizce? Yaşayan var mı veya psikolojik olabilir mi?
Not : normal ev sandalyesi değil. Biraz büyük ve metal epey hantal :) yanında bank şeklinde olanı da vardı malesef![]()
Adam içeri tasimayinca mecbur kaldımdışarıda kalacaktı aksi takdirde. He şu anki aklımla dışarıda kalsa daha iyiydi veya yuzsuzlukle de olsa adama içeri tasitirdim o ayrı