Minik bir sorun.

NightStalker

E♡
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2013
4.659
3.970
133
32
Merhabalar, şuanda 29+2 gebeyim abimin düğününde 33 haftalik olucam 18 aralıkta yani. Ve ben şuan Antalyadayim, İstanbula gidicem. 62 kg ile başladığım yola 74 ile devam ediyorum ve düğünde ne giyeceğimi hiiiiiiiiiiiic bilmiyorum. Tavsiyesi olan link atabilecek olan var mı? Bi görümce olarak ben ne giyiceeem

yolculuk yapabiliyor musun bu aylarda :) ben buraya takıldım

Evet bunu baya bi arastirmistim hatta gidemicem diye üzülüp günlerce kendimi hırpaladim :)) sunexpresi aradım 28 haftaya kadar ucabiliyorsun 35. Haftaya kadar da rapor alıp ucabiliyorsun doktoruma da sordum bi sakıncası yok dedi. 16 aralıkta gidip 19 aralıkta dönüş yapicaz

Reactions: mnt
hamileler içinde abiyeler var abiye düşünmüyor musun

hamileler içinde abiyeler var abiye düşünmüyor musun

Olabilir ama nereye bakmam lazım yani belli bi mağaza bulabilir miyim hamile abiye satan ya da ne biliyim hamile olmasa da olur hani bol döküm sık bişey en azından fikir edinebilsem bi bide kış istanbul soğuk olur

o zaman kıyafeti düşünebiliriz

şık bir tulumda olabilir henüz bakabileceğin yer bilmiyorum ama seçenek var en azından :)

bordo da güzel olabilir daha gösterişli ben kendi zevkimce aklıma geleni dedim inşallah yardımcı olmuşumdur

Valla bordo kadife balık elbise hem kendi nisanimda hem abimin nisaninda giymistim hamileligimin başlarında o yuzden biraz sıkıntı ama bu zümrüt yeşili olayı çok hoşuma gitti

var hamileler için abiye kıyafetler satan yerler.Antalya'da hamile mağazaları var en çok olanlar kışlahan da. Ama kapalıyol da finike döviz karşı çaprazın da bir mağaza vardı ismi aklıma gelmiyor oraya bakabilirsiniz. Orada bol dökümler mevcut diye biliyorum :) Selekler çarşısı bir de :)

Selekler aklımda çok güzel şeyler var teşekkür ederdim

Helen tarzı normal bir elbise de alabilirsin. 1 taşla 3 kuş hem sen rahat edersin hem bebeğin rahat eder hem de kalça basen sıkıntısı ortadan kalkar. Hatta topuklu giymek zorunda bile kalmazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…