- 18 Kasım 2013
- 4.659
- 3.970
- 133
- 32
- Konu Sahibi NightStalker
-
yolculuk yapabiliyor musun bu aylarda :) ben buraya takıldım
hamileler içinde abiyeler var abiye düşünmüyor musun
o zaman kıyafeti düşünebilirizEvet bunu baya bi arastirmistim hatta gidemicem diye üzülüp günlerce kendimi hırpaladim :)) sunexpresi aradım 28 haftaya kadar ucabiliyorsun 35. Haftaya kadar da rapor alıp ucabiliyorsun doktoruma da sordum bi sakıncası yok dedi. 16 aralıkta gidip 19 aralıkta dönüş yapicaz
o zaman kıyafeti düşünebiliriz
şık bir tulumda olabilir henüz bakabileceğin yer bilmiyorum ama seçenek var en azından :)
hmm tulumu eledik o zaman :)Tuluma bi sigsam ahhh kalçadan basenden geçmiyor
bence güzel bir kumaştan sade bir modelde elbise diktirebilirsin
kadife zümrüt yeşili bir kumaş mesela kendi gösterişli sonuçta model çok önemli olmazBu da olabilir mantikliii
kadife zümrüt yeşili bir kumaş mesela kendi gösterişli sonuçta model çok önemli olmaz
bordo da güzel olabilirKumaş ve renk seçiminden vurdunuz beni bunun üzerine düşüp biraz araştırma yapayım şimdi
bordo da güzel olabilirdaha gösterişli ben kendi zevkimce aklıma geleni dedim inşallah yardımcı olmuşumdur
var hamileler için abiye kıyafetler satan yerler.Antalya'da hamile mağazaları var en çok olanlar kışlahan da. Ama kapalıyol da finike döviz karşı çaprazın da bir mağaza vardı ismi aklıma gelmiyor oraya bakabilirsiniz. Orada bol dökümler mevcut diye biliyorum :) Selekler çarşısı bir de :)Merhabalar, şuanda 29+2 gebeyim abimin düğününde 33 haftalik olucam 18 aralıkta yani. Ve ben şuan Antalyadayim, İstanbula gidicem. 62 kg ile başladığım yola 74 ile devam ediyorum ve düğünde ne giyeceğimi hiiiiiiiiiiiic bilmiyorum. Tavsiyesi olan link atabilecek olan var mı? Bi görümce olarak ben ne giyiceeem
var hamileler için abiye kıyafetler satan yerler.Antalya'da hamile mağazaları var en çok olanlar kışlahan da. Ama kapalıyol da finike döviz karşı çaprazın da bir mağaza vardı ismi aklıma gelmiyor oraya bakabilirsiniz. Orada bol dökümler mevcut diye biliyorum :) Selekler çarşısı bir de :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?