Minik bir yardımınıza ihtiyacım var hatunlar

Kesinlikle bu tarzida denicem hoş duruyor dediğin gibi
kalın topuk yuksek dahi olsa rahat edersin aslında ince topuk yoruyor..bu tarz pantolonun altına spor bir tarz yakıstıramıyorum ben pek.. bide kayınvalidenle ilk kez tanısacagın icin topuklu ayakkabı vucudunu daha dik gosterir ilk izlenim onemli:)

Daha nişan olmadan kayınvalide gelin rollerine girilmesine bayılıyorum doğrusu :işsiz: İçinizden geleni giyin isterseniz platform topuk giyin yani kime ne

Bende pek görüşme taraftarı değildim aslında. Ama üzerimde ki baskı inanılmaz boğdu beni ve ne olacaksa olsun modundayim. Aklıma gelebilecek bi tanımlama olmadığı için o şekilde yazdım ama sen vurgulayinca benimde hoşuma gitmedi açıkçası. .

kalın topuk yuksek dahi olsa rahat edersin aslında ince topuk yoruyor..bu tarz pantolonun altına spor bir tarz yakıstıramıyorum ben pek.. bide kayınvalidenle ilk kez tanısacagın icin topuklu ayakkabı vucudunu daha dik gosterir ilk izlenim onemli:)

Çok haklısın. Ama ne olur ne olmaz diye yanıma siyah babet alcam. Sonrasında çiçek festivaaline gidicez orda mahvolmassam iyidir.

B0814772178_293_1.jpg

Bu tarz loaferler harika duruyor ve çok rahat.

Bende pek görüşme taraftarı değildim aslında. Ama üzerimde ki baskı inanılmaz boğdu beni ve ne olacaksa olsun modundayim. Aklıma gelebilecek bi tanımlama olmadığı için o şekilde yazdım ama sen vurgulayinca benimde hoşuma gitmedi açıkçası. .
Bizim toplumumuz canım yapacak bir şey yok hepimiz haklıyız. Ama kendini beğendirmek gibi bir çabaya girme, ona hoş görüneyim diye kasma kendini, neysen osun. Canın stiletto mu giymek istiyor, babet mi, bot mu, ne içinden geliyorsa o gün onu giy.

Bizim toplumumuz canım yapacak bir şey yok hepimiz haklıyız. Ama kendini beğendirmek gibi bir çabaya girme, ona hoş görüneyim diye kasma kendini, neysen osun. Canın stiletto mu giymek istiyor, babet mi, bot mu, ne içinden geliyorsa o gün onu giy.

Keşke hep böyle destekleyenler olsa. Inan rahatlattin beni. . Sürekli güler yüzlü ol sakin surat asma gibi şeyler duymaktan 3 gündür gulemiyorummmm.

Keşke hep böyle destekleyenler olsa. Inan rahatlattin beni. . Sürekli güler yüzlü ol sakin surat asma gibi şeyler duymaktan 3 gündür gulemiyorummmm.
Güler yüzlü olmak zorunda değilsin ama surat asma tabii :D Sen mesafeli ve uyumlu davranırsan gerisi gelir boşver düşünme bile.

O kadar da özel olmadığını sonra anlayacaksın zaten. :p
Bence bu tarz ayakkabı bu tarz pantolona gider. Ama daha klasik istersen stiletto giy.

Inşallah böyle dusunebilecegim zamanlar olur. Bitsede kurtulsam ya şu görüşmeden. Yoksa bu heyecan çok yasatmaz beni.

Ne topukluyla ne babetle rahat edemeyen bir insan olarak ben güzel havalarda spor ayakkabıyla giyilemeyecek pantalonların altına toms giyiyorum. Bence bu tarz pantalonları kurtarıyor.

Ben ki çok soğukkanlıyımdır ilk evlerine gittiğimde elini öpmeyi unuttum kadının.
Eve dönerken metrobüste aklıma gelmişti. :KK48:

Hahaha çok güzelmiş. Inşallah laf olmamıştır bu unutma. Ama en güzeli ya senin gibi olabilmek gerek. Harikasın. .

Ne topukluyla ne babetle rahat edemeyen bir insan olarak ben güzel havalarda spor ayakkabıyla giyilemeyecek pantalonların altına toms giyiyorum. Bence bu tarz pantalonları kurtarıyor.

Su örme gibi olanlarindan bahsediyorsun sanırım evet çok sıklar ama uygun olurmu ki günün anlam ve önemine ki..

O tarzı biliyorum ama bu pantolonun altına giymek hiç aklıma gelmemişti. Denemek gerek
Eltimde bu pantolonun aynısı var boyu uzun o bu pantolonun altına bu ayakkabıları giyiyor

Eklentiler

• Screenshot_2016-05-05-21-13-28-362.webp
    Screenshot_2016-05-05-21-13-28-362.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 41
Back
X