- 26 Kasım 2013
- 2.990
- 5.620
- 358
- Konu Sahibi emine_1991
Iyi fikir bende hayal edince hoş görünür. Beyaz gömlek giycem üzerine. .
Şık ve sade olursun :) işin rast gelsin inş.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyi fikir bende hayal edince hoş görünür. Beyaz gömlek giycem üzerine. .
Eltimde bu pantolonun aynısı var boyu uzun o bu pantolonun altına bu ayakkabıları giyiyor
Şık ve sade olursun :) işin rast gelsin inş.![]()
Olsun canim benimde kısa eşim 1 88 ama boy aşka engel değilBoyum malesefki kısa ya. Yanimdaki ninde uzun olunca yer elması gibi duruyorum
Yok olmamış. Eşimi arayıp söylemiştim o da 'boşver' demişti şimdi olsa 'amaan' der geçerdim.
Olsun canim benimde kısa eşim 1 88 ama boy aşka engel değilher zaman topuklu yiyemezsin ki eve falan gidince yine belli olacak ayakkabı ile giremeyecegine gore bu kadar takma bende sevgiliyken sen gibiydim gerçi ayağım burka burka giyerdim o topukluyu şimdi amaan diyorum
![]()
Stiletto ne yav? Is gorusmesine mi gidiyosunuz? Normalde nasilsaniz oyle olun. Temiz ve duzenli olduktan sonra kim ne diyebilir?
Kilic demis benim de aklima o gelmisti loafer giyebilirsin.
Su örme gibi olanlarindan bahsediyorsun sanırım evet çok sıklar ama uygun olurmu ki günün anlam ve önemine ki..
Düz siyah birşey dimi hem rahat hemde abartisiz olur. Çok haklısın aslında ya
[QUOTE="gizem4191, post: 46369956,Bu kadar özenme yaaa giy bir tişört bi kot altına spor ayakkabı devam.
Çünkü kv topluluğuna hiç bir şekilde yaranamazsın o yüzden değmez özenmeye canım 3 gün sonra ipleri ellerine almaya çalışıyorlar anlayacaksın beni ama daha var.
İllada fikir istiyorsan bu pant altına kalın tabanlı ayakkabılar çok kaba olur. Bu pantolon ile daha zarif babet tarzı topkluda ise stiletto tarzı ayakkabılar kibar olur
[QUOTE="gizem4191, post: 46369956,
Yok ya öyle birşeye izin vermem asla ip mip yok kimseye