Çok geçmiş olsun... neden öyle dedi ki? Embriyo kalitesi nasıldı?36 yaşında evli bir bayanım yaklaşık 3 yıldır çocuğum olsun istiyorum bir türlü kısmet olmadı tam tedavi sürecine girdim pandemi patladı. Mart ayında herşey toparlandı dedim bugün transfer işlemim gerçekleşti. Fakat doktorum o kadar olumsuz konuştu ki sonrasında nasıl çıktım nasıl geldim hatırlamıyorum yüksek ihtimal olumsuz olacağını genetik faktörlere bakılması gerektiğinden bahsetti. Ben her zaman iyimser düşünür ve çevremi motive ederim. Ama kelimenin tam anlamıyla yıkıldım. Bununla mücadele edemiyorum. Dışarı çıkmak insanlarla görüşmek istemiyorum sanırım depresyon eşiğindeyim. Kimseyi üzmemek için çevremde kimseye anlatamadım. Bu nedenle dizine yatıp ağlayacak insanım da yok. Derdimi okuyan herkese teşekkür ederim.
6 hücreli 3. Gün orta kalite dedi. Hoca genetik inceleme gerekebilir böyle olmaması lazımdı dediÇok geçmiş olsun... neden öyle dedi ki? Embriyo kalitesi nasıldı?
Mutlaka kullanıcamAri sütu polen propolis kullan, yumurta kaliten cok articak
Allah Allah... yumurtalar çıkınca ve ilk döllendiğinde iyiydi yani? Kalan embriyo varsa belki onu da verdirirsiniz dicem de, iyi kötü insan bi sonuç bekletir de sonra bunları söyler yani. Tamam umut tacirliği yapsınlar demiyoruz da, her şeyin de bi sırası var.6 hücreli 3. Gün orta kalite dedi. Hoca genetik inceleme gerekebilir böyle olmaması lazımdı dedi
7 yumurtam oluştu 3 ü döllenmiş herşey çok iyi giderken bu sabah 1 tane kaldı elimizde o da orta kalite böyle olmamalıydı bir dahakine genetik bakmak gerekebilir dedi. Kızamıyorum da objektif neyse onu söyledi.Allah Allah... yumurtalar çıkınca ve ilk döllendiğinde iyiydi yani? Kalan embriyo varsa belki onu da verdirirsiniz dicem de, iyi kötü insan bi sonuç bekletir de sonra bunları söyler yani. Tamam umut tacirliği yapsınlar demiyoruz da, her şeyin de bi sırası var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?