15 yıl çocuk istemedim, tek bir defa korunmadan denedim hamile kaldım. Böyle bir şeye ihtimal vermediğim için adet günüm geçene kadar deli gibi alkol tükettim, idrar söktürücü ilaç kullandım. Hiç açılmamış duşa kabin kolisini eşimle 3 kat yukarı taşıdım.Adet olmayınca test yaptım pozitif. Kese ve kalp atışı için doktora gittim eşimin memleketinde devlet hastanesine kese düzgün değil, kalp atışı yok dedi. Büyük ihtimalle kendi düşükle sonlanır yada kürtaj gerekir dedi. 10 haftaya kadar eşimin memleketinde 2500 metre yükseklikte yayladaydım. Traktöre bindim, sürekli köstebek yuvası orman yolunda arabayla yolculuk yaptım, yüksek takımlarda yürüyüdüm. Devamlı akıntım vardı. Bir ara pembe bir ara kahverengi. Kendi yaşadığımız ile dönünce kendi doktoruma gidip aldırırım dedim. Büyük ihtimalle sağlıksız bir gebelikti ve kalp atışı olmayacaktı. 5000 km şehirlerarası gezdim. 10. Hafta yaşadığım yere dönüp Doktoruma gittim. Bir anda odaya kalp sesini verdi. Ben şok. Kese düzensiz, içinde karartı var demişti diğer doktor. Yaşıyormuş ya. O zaman panik oldum işte. Şimdi çok şükür 1 yaşında. Kesinlikle moralinizi bozmayın. Doktorlar en kötüsünü söylüyor. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah. Bu arada ekleyeyim 38 yaşında hamile kaldım. Yani yaş hiç önemli değil