- 8 Aralık 2016
- 8.309
- 5.625
- 198
- 38
Hayirlisi olsunda bi tene olsa keskeÇok şükür canım tebrikler :)) ikiz mı acaba çok yüksek değer hayirlisi hadi çok sevindim
Cnm belki gec dollenmediray bi bakin kizlar cok silik bi cizgi mi var orda ben kafayi mi yiyorm
Ayy ikiz deyinceGerçekten miiii ayyy cok mutlu oldummmmm yaaaa kuzummmm degerin cok yuksekmis kuzum ikiz mi acaba❤
ne bilim ki canim ya sanki cizgi yok oldu gibi simdi.20 gub oldu kimyasal gecireli belki ondan cikti iyiye siliklesince umudumda gitti zatwn cok umutlanmdm ama is basvurusuna gidcm ptesi o niyetle yaptim aklimda kalmasin diyeCnm belki gec dollenmedir
Hamilemiymissin tebrikler canımm.Hamile olanlara kızlar Napıyosunuz Masalım naoıyosunHayirlisi olsunda bi tene olsa keske
Adet ağrısı tek kasiktamiydi iki tarafta mi canimKizlar bnm tek belirtim agiz kurulugu ve bildiginiz adet agrisi baska hic bisey yok bide cnm sogan cekti degerimde 900 kusur bes yada alti haftalkk sanirim
Cift cnm karnimda agriyodu uc gun adet agrsi cektim lavaboda bakip durdum surekli adet oldum mu die ve iliskide az oldu esim hastydi bi kere yada iki kereAdet ağrısı tek kasiktamiydi iki tarafta mi canim
Cift cnm karnimda agriyodu uc gun adet agrsi cektim lavaboda bakip durdum surekli adet oldum mu die ve iliskide az oldu esim hastydi bi kere yada iki kere
YCift cnm karnimda agriyodu uc gun adet agrsi cektim lavaboda bakip durdum surekli adet oldum mu die ve iliskide az oldu esim hastydi bi kere yada iki kere
ya aslında biz stres yapıyoruz sanki hergun ilişki olursa olma ihtimali yüksek oluyormuş gibi ama stressiz ilişkiye girsen daha iyi olur.Yumurtlamaya denk geldmi gelmedimi blmiyorum yolculukta cok dua ettm allahim kabul etti sukurler olsun insallah guzeldr herseyi sali gunu gtcez doktra
tekrar hormon testi yaptı adetin 21. günü progestron hormonun bakacakmış gayet yavaş şekilde ilerliyoruz bakalım:)Ne testi tatlim?
Öyle miBn haberdarim kendinden canım ailevi sorunları wardi bu aralar çözüldü allaha şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?