❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

ay bi bakin kizlar cok silik bi cizgi mi var orda ben kafayi mi yiyorm

Eklentiler

• 20170128_131934.webp
    2 KB · Görüntüleme: 39
  • 20170128_125422.webp
    2,2 KB · Görüntüleme: 34
Kizlar bnm tek belirtim agiz kurulugu ve bildiginiz adet agrisi baska hic bisey yok bide cnm sogan cekti degerimde 900 kusur bes yada alti haftalkk sanirim

Kizlar bol bol bol ceviz ve findik yiyin benim yengem surekli dusuk yapyordu doktoru ceviz findik ye bolbol dedi bol bol yedi dusuk yapmadi cok sukur bi bebisi oldu

Yumurtlamaya denk geldmi gelmedimi blmiyorum yolculukta cok dua ettm allahim kabul etti sukurler olsun insallah guzeldr herseyi sali gunu gtcez doktra

Cift cnm karnimda agriyodu uc gun adet agrsi cektim lavaboda bakip durdum surekli adet oldum mu die ve iliskide az oldu esim hastydi bi kere yada iki kere
Cift cnm karnimda agriyodu uc gun adet agrsi cektim lavaboda bakip durdum surekli adet oldum mu die ve iliskide az oldu esim hastydi bi kere yada iki kere
Y
Yumurtlamaya denk geldmi gelmedimi blmiyorum yolculukta cok dua ettm allahim kabul etti sukurler olsun insallah guzeldr herseyi sali gunu gtcez doktra
ya aslında biz stres yapıyoruz sanki hergun ilişki olursa olma ihtimali yüksek oluyormuş gibi ama stressiz ilişkiye girsen daha iyi olur.

Bazen iç çamaşırı dan tahris olabiliyor belki öyle bir şeydir geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…