Hamilesin canimm ❤ tebrik ederimmmm ❤Günaydın yardıma ihtiyacım var canlarım dün gebelik testi yaptım gece bide bu sabah yardıma ihtiyacım var sizde benim gördüğümü göruyormusunuz
Kac haftalik canim?Kızlar buda benim bebişim cinsiyet tahmininde bulunacak varmı ?
Balımmm nasılsın❤❤❤Hamilesin canimm ❤ tebrik ederimmmm ❤
Hamd olsun canim sen nasilsinBalımmm nasılsın❤❤❤
Elhamdülillah bende iyiyim canımHamd olsun canim sen nasilsin
Ahhh kuzum tebrikler rabbim hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cennet kokulu meleğin sana hayırlı evlat olsun
Tebrikler cnm bnm cok sevindimGünaydın yardıma ihtiyacım var canlarım dün gebelik testi yaptım gece bide bu sabah yardıma ihtiyacım var sizde benim gördüğümü göruyormusunuz
Kız sende mi hamişsin kuzucanKixlar bende yrn doktora gidicem ilk defa cok heyecanliyim inşallah iyidir bebegim
Evet cnm cuma gunu memlekttr ogrendim petrol ofisindr idrar testi yaptm pozitf ckti snrs hemn kan verdim 900ckti degermKız sende mi hamişsin kuzucan
Cnm bencr okdar dinleme kendinni normal iliskiye gir ovulasyin faln daha cok stres olursunKizlar size bişey soracam bugün adetimin 11. Günü dün akşamdan beri beyaz akintim var acaba yumurtlama akintisimi normalde 15. Gün filan yumurtlamam olur ovulasyon testim var yapsammı ki
Normalde bu kadar erken akıntı olmazdi erken yumurtlama olabilirmi. Elimde olmuyo işte canim bebegi çok istediğim icin ister istemez düşünüyorum aslında yanlış yapıyorum biliyorumCnm bencr okdar dinleme kendinni normal iliskiye gir ovulasyin faln daha cok stres olursun
Yok daha yaptırmadım daha cesaretim yok inş iyi cikar kan test bugün tekrar evde test yaptım sadece
Saol canım Allah razı olsun lütfen dua edin kan testinde değerlerim iyi çıksınTebrikler cnm bnm cok sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?