Kızlar ben doktordan geldim dünya test istedi gebelik smear hormon kist yok gibi ama iltihap var dedi fitil verdi Of sonuçları alana kadar çatlıcam bu arada ovulasyon yaptım şimdi sizce nasılHadi ya bende mi öyle yapiyorum acaba
INŞALLAH kuzum daha yemicemm saglik basta geliyor sagolll balimmm
Kuzummm eger yarinda hasta olmasan bi kan ver olur mu bitanem INŞALLAHgec dolenmedir hamissindir AMIN INŞALLAH
Cok AMIN INŞALLAH kuzum
Doktora gittin mi kuzum nasislin
Yumurtlama dönemin kuzum baya kirmizi belirli cizgii... kuzum nzmn cikcak sonucKızlar ben doktordan geldim dünya test istedi gebelik smear hormon kist yok gibi ama iltihap var dedi fitil verdi Of sonuçları alana kadar çatlıcam bu arada ovulasyon yaptım şimdi sizce nasıl
Ohh ya ne güzel adet derdi yokk baslicm kuzu Bn wazgecer gibi olursam siz meleklerim durtün kendime getirin bniBaşla kuzumm erteleme ben 9 ay boyunca full kılmş olucam
Basla bitanem huzurla dolucaksin ALLAH kabul etsim INŞALLAHOhh ya ne güzel adet derdi yokk baslicm kuzu Bn wazgecer gibi olursam siz meleklerim durtün kendime getirin bni
İnsallh kuzumBasla bitanem huzurla dolucaksin ALLAH kabul etsim INŞALLAH
çok teşekkür ederim :)KaYdeetim canim
Canim aslinda ovu testi yumurtlama gununu yakalamak icin adetten sonra basliyorsun bakiyosun cif ciGi koyuya yumurtlama zamaninin olabilir.. ama bence gun asiri ilski olursa yumurtlama yakanaliyorBir sey sorucam arkadaslar ben hic ovulasyon testi almadim nasil oluyor bi sonuc alan var mi ondan acaba konunuza dahil oldum ama
Rica ederim balçok teşekkür ederim :)
AMIN cumlemizden canım sorun falan olursa biz burdayiz canim aramiza katılabilrsin ALLAHIM hepimze hayırlı saglikli bebekler nasip etsin INŞALLAHAllah razi olsun .d napcaksak boyle herseyi denemeye calisiyoruz rabbim yardimcimiz olsun insallah
İyi yapio sun canımAllah razi olsun hayirli cumalar sizede insallah olur katilayim yeniyim daha yeni yukledim kadinlar klubunu telefonuma nedir ne degildir yeni yeni cozuyorum .d gorduklerime yazip stres atiyorum iste
Hayrli cumalar kuzuuuum
Bilmiyorum ki :\belkide oyle yapiyorsundur :)Hadi ya bende mi öyle yapiyorum acaba
INŞALLAH kuzum daha yemicemm saglik basta geliyor sagolll balimmm
Kuzummm eger yarinda hasta olmasan bi kan ver olur mu bitanem INŞALLAHgec dolenmedir hamissindir AMIN INŞALLAH
Cok AMIN INŞALLAH kuzum
Doktora gittin mi kuzum nasislin
Hayırlı nurlu cumalar dualarımız kabul olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?