❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

84zmr kuzummm uzme kendini belkide esin hani bebegin sokundandir ... biz bebegimiz rahime indikten hemen sonra anne oluyoruz ama erkekler bebek dogunca bebegi kucagina alinca baba oluyorlar oyuzden oda zamanla gobusun buyudukce anlicak kuzum uzme o guzel yureginiii

Kızlar ben doktordan geldim dünya test istedi gebelik smear hormon kist yok gibi ama iltihap var dedi fitil verdi Of sonuçları alana kadar çatlıcam bu arada ovulasyon yaptım şimdi sizce nasıl

Eklentiler

• image.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 34
Kızlar ben doktordan geldim dünya test istedi gebelik smear hormon kist yok gibi ama iltihap var dedi fitil verdi Of sonuçları alana kadar çatlıcam bu arada ovulasyon yaptım şimdi sizce nasıl
Yumurtlama dönemin kuzum baya kirmizi belirli cizgii... kuzum nzmn cikcak sonuc

Bir sey sorucam arkadaslar ben hic ovulasyon testi almadim nasil oluyor bi sonuc alan var mi ondan acaba konunuza dahil oldum ama
Canim aslinda ovu testi yumurtlama gununu yakalamak icin adetten sonra basliyorsun bakiyosun cif ciGi koyuya yumurtlama zamaninin olabilir.. ama bence gun asiri ilski olursa yumurtlama yakanaliyor

Allah razi olsun hayirli cumalar sizede insallah olur katilayim yeniyim daha yeni yukledim kadinlar klubunu telefonuma nedir ne degildir yeni yeni cozuyorum .d gorduklerime yazip stres atiyorum iste

Bilmiyorum ki :\belkide oyle yapiyorsundur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…