Okuduğum kadarıyla söylim yanlış bilgi vermek istemem 72 saat canlı kalabiliyormuş dye okumuştum balımKizlar söylemesi ayip su sperm vucutta ksc gun kaliyomus bilgisi olan var mi ??
48 saat yasiyor kuzuKizlar söylemesi ayip su sperm vucutta ksc gun kaliyomus bilgisi olan var mi ??
2 3 gün kalıyorKizlar söylemesi ayip su sperm vucutta ksc gun kaliyomus bilgisi olan var mi ??
Kuzum 14nde olan bi ilsikide suan 16smda yumurtlama varsa tutabilir yani oylemi kuzum48 saat yasiyor kuzu
Baya kaliyomus kizOkuduğum kadarıyla söylim yanlış bilgi vermek istemem 72 saat canlı kalabiliyormuş dye okumuştum balım
Ohh ii eğlenceler balimmmmCanlar ben nisandayim sizi ozleyecegim :)
Kuzum ozman 14nde olan bi islikide yumurtlama 16sndaysa tutabilir yani2 3 gün kalıyor
Tutabilir herhalde canlı kaldığına göre sen yinede kocişinin yakasını bırakma durmak yok yola devamKuzum ozman 14nde olan bi islikide yumurtlama 16sndaysa tutabilir yani
Doğru diyosun kuzummmTutabilir herhalde canlı kaldığına göre sen yinede kocişinin yakasını bırakma durmak yok yola devam
Sperm ler kaliteliyse Ewet kuzumKuzum ozman 14nde olan bi islikide yumurtlama 16sndaysa tutabilir yani
Bilmiyomki Bn kuzum warmiymsKızlar tlfon için prgramı varmş niye demediniz daha önceee
Varmışş kuzummm bnde yeni farkettimBilmiyomki Bn kuzum warmiyms
Bende kuzumm msj gelince yenile yenile dur oluyoduYükledim burdan yaziom kuzum
Sevmedim Bn sildim kuzu smdiBende kuzumm msj gelince yenile yenile dur oluyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?