❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

İnşallah canımm doğru diyosunda işte sormaması değil sıkıntı yarn laf olunca çok seviyorm olur önmli olan doğmadan önce belli etmek
Doğru çok haklısın onun karakteride öyle demekki dereyi görmeden paçayı sıvamıyor canım ya

Bak kuzucum ben 12 yıllık evliyim sen bana göre çok yeni evliliğin benimki ben hamile kaldığım an pamuklara sarar herhalde bitanem ama dediğim gibi 12 yıl bizimkisi
Bence bizimkide daha taze bununda öyle yapması lazım bana kalırsa ben anlamıyorm yaa 2.nci düşüğümde yanıma bile gelmedi gerçekden anlam veremiyorm ben onun için şu noktalara gelelim diye neler atkattm mükafatı bumudur yanii gerçekden çok zoruma gidiyo yaşadıklarım helede başkalarından daha güzl şeyler duyunca g0zellik desen yernde resmen bi çocuk gibi ilgileniyorm eşimlede ailesinede bi saygısızlığım yok oofff blmiyormm kadersizmişimm ne biliyim

Doğru çok haklısın onun karakteride öyle demekki dereyi görmeden paçayı sıvamıyor canım ya
Allah onu nasl biliyosa öyle yapsın iyi bi evlatda yetiştirememiş zatn herşey aileden geçiyo bana kalırsa çocuğuda ne görmüşse ailesnde bana onu uyguluyo saygısızlık desen diz boyu haddini aşmış bi şeklde

Ne yani hiç düşmüyormu üstüne de yawru

Canını sıkma bitanm siz sewerek mi ewlndinz

Ya ben ne halt etmeye çocuk istedim acaba rabbmn gönlüne güçlük varmasn ama bu hareketleri aklıma geldkce çok pişman oluyorm rabbm yinr bebeğimn canını sağ etsn tabiki ama zoruna gidiyo insann insan değilmiyim ben kmden ne eksiğim var

Kadersiz değilsin canm benm sadece ederinden fazla değer veriyorsun bence canım her zaman kaçan balık kovalanır bunu unutma ilgini azalttığın an oklar sana dönecek bitanem bende senin gibiydim çünkü çok fazla değer verdim çok fazla ilgi gösterdim beni umursamaz hale gelmişti şimdi ben umursamıyorum değer ve ilgi bana gösteriliyor nacizane tavsiyem biraz ilgini azalt tatlım

Kadersiz değilsin canm benm sadece ederinden fazla değer veriyorsun bence canım her zaman kaçan balık kovalanır bunu unutma ilgini azalttığın an oklar sana dönecek bitanem bende senin gibiydim çünkü çok fazla değer verdim çok fazla ilgi gösterdim beni umursamaz hale gelmişti şimdi ben umursamıyorum değer ve ilgi bana gösteriliyor nacizane tavsiyem biraz ilgini azalt tatlım

Hamilelikte önce nasıl dawraniyodu hiç fark yokmu sevinemiyorum hiç hamilelik haberi werdi ginde ne yapti

Canını sıkma bitanm siz sewerek mi ewlndinz
Evet severek evlendk bitanem ama inan yılın en az 6 ayı keşke karşıma çıkmasaydın demekle geçdi ben gözümü kör edersem niye bana böyle davranıyosn demezsem herşry çok iyi dediğim zamanda nasl davranıyrm ki diyo

O kawgalarimizda bizdede oluyo tartışma anında o bna laf yetstriyo Bn ona önemli olan normal bi zmn da diyormu

Yok canımmm bizde aynı hep ben anlam veremiyorm gerçekden yaaa herşeyine göğüs geriyorm maddi manevi anlatsam durumumu maşallah dersiniz iyi duruyosun dersiniz ben sıkıldım artk bunaldm en çokda saygısızlığından

Ayy bu erkeklerin hoduklugu varya. Sen ilginizi kes canım biraz kendinle ilgilen hep bebeğine konuş bak ne gzl hamilesin.allah kucağına saglikli almayı da nasip etsin. Sen iyi ol hep mutlu ol bak bakalım sana nasıl ilgili olmaya basliyor

O kawgalarimizda bizdede oluyo tartışma anında o bna laf yetstriyo Bn ona önemli olan normal bi zmn da diyormu
Ben diyorm karşıma çıkmasaydın diye o değil hiç öyle bi kelime kullanmadı şu zamana kadar ama seviyosada sevgisini belli etmemesi çok kötü bi durum kadın hissetmek istiyo hele şimdi ya bebeğin olacak senn insann içi kıpır kıpır olmalı bence bnm bile hevesimi kaçırıyo

Hadi canım sıkma daha fazla canını bebişinide üzme bitanem bol bol dua et herşey yoluna girsin aranız hiç bozulmasın eşinle inşallah sevgi yumağı olursunuz canım benim

Bilmiyorm valla şimdi laf olsa eşime desemki böyle böyle hemen savunmaya geçer hep öyle yapıyo çünkü :|
Hayir kuzu o seylere hic girme bisey olmaz birak sus allah a birak

Kız hacmi belli etmiyor yoksa sen hormonlardnmi öyle anlıyorsun her insan baba olacağına sevinir hamile olduğunu söyleminde ne yapti

Hamilelikte önce nasıl dawraniyodu hiç fark yokmu sevinemiyorum hiç hamilelik haberi werdi ginde ne yapti
Sevindiyse bile bunu ben farketmedim söylediğimde zatn biliyodum dedi bu kadar onun dışında şunlar şunlar iyi geliyomş bebeğin gelişimnde dedim onları bile almadı yanii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…