Kuzummm deme oyle baba olmayi kim istemez
Esraaaaa sakin deme oyle rabbine sukret bak bizeeYa ben ne halt etmeye çocuk istedim acaba rabbmn gönlüne güçlük varmasn ama bu hareketleri aklıma geldkce çok pişman oluyorm rabbm yinr bebeğimn canını sağ etsn tabiki ama zoruna gidiyo insann insan değilmiyim ben kmden ne eksiğim var
Allah allah üzülme neyse ya bitanm günde 400 kere allahumme ya vedud de sevginizi kuwwetlestrir sizi daha çok birbirinize baglarSevindiyse bile bunu ben farketmedim söylediğimde zatn biliyodum dedi bu kadar onun dışında şunlar şunlar iyi geliyomş bebeğin gelişimnde dedim onları bile almadı yanii
İşte bende onu diyorm ne kadar çok çabalayıpda sahip olamayanlar var rabbim bize layık görmüş ve vermiş çok şükür ama ne biliyim insan biraz olsun mutlu olurEsraaaaa sakin deme oyle rabbine sukret bak bizee
Bebegimiz olsun diye dort donuyoruz
Var say esin soguktur amaa yapacak bisey yok senin icinden senden bir can var kuzucanim benommm
İnşallah kuzummk derimm allahtan istemekten başka çaremiz yok zatnAllah allah üzülme neyse ya bitanm günde 400 kere allahumme ya vedud de sevginizi kuwwetlestrir sizi daha çok birbirinize baglar
Oyle bitanm herkesi ayrı ayrı kendine göre derdi war kimse anlayamaz sen bebesmize iyi bak allah korusun ona bişey olursa teyzeleri olarak çok kizarz sen stres yaparsan Bn sağlıklı bi durum düşünmüyorum takma bişey bugünden itibaren üstüne düşme bakıyım farkına warir zaten o peşinden gelsinİnşallah kuzummk derimm allahtan istemekten başka çaremiz yok zatn
Ne diyelim Cano sıkma canını düzelir inşallahSanki hamile olan ben değilimde kendiymiş gibi davranıyo akşam gelir şunu getr bunu getr sanki 2 düşüğü ben değilde o yapmşş hizmet aracı gibi kullanılmak çok zoruma gidiyo helede şu dönemde
Umarımmm :|Ne diyelim Cano sıkma canını düzelir inşallah
Hanzolukdan canım o başka bişeyden değil erkek milleti işte yontunmamış odun grubuna dahiller tatlım üzülmeee üzmeee minik fasülyemiziSanki hamile olan ben değilimde kendiymiş gibi davranıyo akşam gelir şunu getr bunu getr sanki 2 düşüğü ben değilde o yapmşş hizmet aracı gibi kullanılmak çok zoruma gidiyo helede şu dönemde
Sıkma canını diyorum hala üzgün işareti yapıon kuzu bi gül bakıyım güzel guluyonmuUmarımmm :|
Çekdim canmm 400 tesbihi hemen hergün yapcm akşamlarıda kuran okudukdan snra tekrarlıycam rabbm gönlüme göre versin inşallah. Sağoll bitanemm sendeSıkma canını diyorum hala üzgün işareti yapıon kuzu bi gül bakıyım güzel guluyonmu
Bu tesbihi çekerken abdestin olsun kuzu dikkat et tm mıÇekdim canmm 400 tesbihi hemen hergün yapcm akşamlarıda kuran okudukdan snra tekrarlıycam rabbm gönlüme göre versin inşallah. Sağoll bitanemm sende
Tammm kuzumm vardı zatiiBu tesbihi çekerken abdestin olsun kuzu dikkat et tm mı
Bak ne kadann da güzel güldün dur Bn de bi guluyummmCanm sıkkınken hç yapamadğım şeydür gülmek bunu sadece odun olan eşime yapabliyorm oda gdıklıyo gülmek için o yüzden yoksa onada yapmamaka güldümm
TM kuzu bnde namaza başlıca her ay diyom sanki şeytan dürtüyor ya baslayamiyom ama bu ay baslicm Allh izin werirseTammm kuzumm vardı zatii
Başla kuzumm erteleme ben 9 ay boyunca full kılmş olucamTM kuzu bnde namaza başlıca her ay diyom sanki şeytan dürtüyor ya baslayamiyom ama bu ay baslicm Allh izin werirse
Hadi ya bende mi öyle yapiyorum acabaGunaydin. Allah kabul etsin dualarini. Senin nefesin kesildigi bazen benimde basima geliyor ama bi kalkiyorum megerse yorgani yuzume cekmisim :)
INŞALLAH kuzum daha yemicemm saglik basta geliyor sagolll balimmmCanimin ici ben ne zaman yemek yiyip ustune uyusam bana da aynisi oluyor
Sakin takma kafana biseycigin yook kuzucanim
Kuzummm eger yarinda hasta olmasan bi kan ver olur mu bitanem INŞALLAHgec dolenmedir hamissindir AMIN INŞALLAH
Cok AMIN INŞALLAH kuzumBugun dualarin acik oldugu gun. Cuma gunu hurmetine dualarimizi kabul etsin Mevlam. Mevlam neylerse guzel eyler insallah..vakit dua vakti canlar. Bismillahirrahmanirrahim. Rabbim tez vakitte burdaki arkadaslarimim ve benim kucaklarini meleklerle doldur Ya Rab. Allahim sen ol deyince olur. Kainat durur. Sana geldik kapina geldik bos cevirme.. yuvalarmizi bebeklerle neselendir Rabbimmm. Aminler insallah.
Doktora gittin mi kuzum nasislinKızlar ben bu şişlikten korktum ya öğleden sonra doktora gidicem randevu aldım yumurtanın çatlayıp çatlamadığını da görür mü bari öyle öğreneyim testlerden hayır yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?