❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Aaa ne oldu kuzu ya
Babamlar gelemedi
Geldi beni aldi
Babanin olmadigo yerde senin ne isin var
Geliyorum almayaa cik disari
Dedi annem sansa kapiyi acti ben icerde anneme anne gidecegim
Misafirler gelmos dedim uzulmesin diye
Annem kapiyi acinca
Oglum kim gelmis dedi
Anneme kimse gelmemis
Baba yoktur ne isi var burda falan diye artistlendi aldi beni eve getirso
Hem anneme yalanci ciktim
Hem annem uzuldi

Niye bal hayrola
Babamlar gelemedi
Geldi beni aldi
Babanin olmadigo yerde senin ne isin var
Geliyorum almayaa cik disari
Dedi annem sansa kapiyi acti ben icerde anneme anne gidecegim
Misafirler gelmos dedim uzulmesin diye
Annem kapiyi acinca
Oglum kim gelmis dedi
Anneme kimse gelmemis
Baba yoktur ne isi var burda falan diye artistlendi aldi beni eve getirso
Hem anneme yalanci ciktim
Hem annem uzuldi

Oyyyş kuzum ya seninin ki seni kıskanmış babanıda bahane etmiş sadece annene yalan söylemekle kaldın olan anacığına oldu ama sen onun gönlünü alırsın kuzu üzülme anneler yavrularına kıyamaz yeterki sen kocanla mutlu ol dye gözünün içine bakar bitanem

Bilmiyorum cok aglayasim var kuzum
Kiskanmak degil bu
Kiskansa der ama efelendi
Kadini kirdik ya gereksiz yere
Msj atmis bana
Kizim kocan sana kizdi mi diye

Kuzum kiskanmis sanirim ama annene cok üzüldüm kiyamam ... uzme kendini olur mu kuzum sakinlesince hatasini anlar bence

Kuzum kiskanmis sanirim ama annene cok üzüldüm kiyamam ... uzme kendini olur mu kuzum sakinlesince hatasini anlar bence
Anneme uzuluyorum yoksa diger turlu umursamam tamam der eve gelirim ama annem.cok uzuldu gercekten aglamak istiyorum

Oyy ellerinden öperim anneciginin anne diyiince akan sular duruyor seni anliyorum kuzum sen annene kiskanmis annr diye gulerek anlat kuzum simdi hataisni anladı dersin kuzum yeterki annenun ici rahat etsin balim

Oyy ellerinden öperim anneciginin anne diyiince akan sular duruyor seni anliyorum kuzum sen annene kiskanmis annr diye gulerek anlat kuzum simdi hataisni anladı dersin kuzum yeterki annenun ici rahat etsin balim
Eve geldim oyle yaptim canimm

Bilmiyorum cok aglayasim var kuzum
Kiskanmak degil bu
Kiskansa der ama efelendi
Kadini kirdik ya gereksiz yere
Msj atmis bana
Kizim kocan sana kizdi mi diye
Bak kuzum yine annen seni düşünüyor üzüldüğünü beli etme anneciğinide üzme balım bu erkeklerin dnsı bozuk kodları bozuk analarına desekde bunlar olmamış yeniden yapın desek hadi gül biraz ağlama o kodu bozuk adam için seviyorum hayatım seni nolur üzülmeeee

Umya balim bitanem canim kuzum aglama ben sana kiyamam bal köpüğümmm biraz dinlen uyumadan bence gönlünü alir sana nasil davraniyor bal kaymakim

Cok kotuyum ama vallahi zaten hamile kalmayi istiyoruz
Birde bunlarin bu davranislari
Hassasiz hassasim yemin ederim agzimi acip ekmek koysam o an sapi sapir aglayacagim o derece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…