❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Umya balim bitanem canim kuzum aglama ben sana kiyamam bal köpüğümmm biraz dinlen uyumadan bence gönlünü alir sana nasil davraniyor bal kaymakim
Hic bisey olmamis gibi
Cay icer misin hayatim
Gek tv izleyelim
Diyor ama ben istemiyorum
Hatasinin farkinda olsun
Annemi uzdum gereksiz yere

Cok kotuyum ama vallahi zaten hamile kalmayi istiyoruz
Birde bunlarin bu davranislari
Hassasiz hassasim yemin ederim agzimi acip ekmek koysam o an sapi sapir aglayacagim o derece
Canim benim bugun biraz uzak dur bence hatasini anlicaktir kuzum... zaten pskoljmz bozuk hamilelik icin bide bu sekilde olunca insan iki kat üzülüyor

Cok kotuyum ama vallahi zaten hamile kalmayi istiyoruz
Birde bunlarin bu davranislari
Hassasiz hassasim yemin ederim agzimi acip ekmek koysam o an sapi sapir aglayacagim o derece
Balım benim üzülme kıyamam ya anlıyorum seni rahatlıycaksan ağla ama içine atmaktansa dök içini rahatla bitanem

Hic bisey olmamis gibi
Cay icer misin hayatim
Gek tv izleyelim
Diyor ama ben istemiyorum
Hatasinin farkinda olsun
Annemi uzdum gereksiz yere
Kuzum evet tepkini sert degil ama kirildiigni belli etmeleisinki aynisini yapmamali iyi yapmışsın suan o hata yaptgini düşünmüyor erkeekler hep boyle

Canim benim bugun biraz uzak dur bence hatasini anlicaktir kuzum... zaten pskoljmz bozuk hamilelik icin bide bu sekilde olunca insan iki kat üzülüyor
Evet ben regl doneminde o kadar agliyorum ki anlatamam
Normalde cok duygusalim
Regl zamaninda havadan nem kapiyorum biliyor ama yine kotu davraniyor anlamadim ben vallahi
Allah bize bebek nasip etsin tutunalim

Evet ben regl doneminde o kadar agliyorum ki anlatamam
Normalde cok duygusalim
Regl zamaninda havadan nem kapiyorum biliyor ama yine kotu davraniyor anlamadim ben vallahi
Allah bize bebek nasip etsin tutunalim
AMIN bitanem INŞALLAH hatasini anlayip bidaha yapmaz kuzum dualarim seninle

Bugun erken yat kuzum yani odaya gec basim agriyor uyucam diye hem yatak odasinda yalniz kalrsnz ozmn belki ne oldu bisimi oldu der?
Hayatta demez
Gelir sarilir uyur
Sirnasir ben tatsizlik cikmasin diye susarin
Olay kapanir ozetle kuzum

Evet canim
Eşim tek erkek
Kayinpederim vefat etmis
Ben esim kaynanam
Ama anne gibidir hakkini yiyemem
Simdi aglasam gorse kiyameti koparir
Ogluna laf soyler ama yine de huzursuzluk cikmasin diye susuyorum
Düşünceli kuzumun düşünceli bi kayınvalidesi var maşallah nazar değmesin size kuzu

Evet canim
Eşim tek erkek
Kayinpederim vefat etmis
Ben esim kaynanam
Ama anne gibidir hakkini yiyemem
Simdi aglasam gorse kiyameti koparir
Ogluna laf soyler ama yine de huzursuzluk cikmasin diye susuyorum
Sagolsun kayinvaldende ALLAH razi olsun kuzum senin yaninda olmasi cok guzel.. ozman belli etme kuzum benim bide kayinavlidende uzulmesin.. yatak odasina geçince belkide hatasini anlayip yanasir sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…