❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Sagolsun kayinvaldende ALLAH razi olsun kuzum senin yaninda olmasi cok guzel.. ozman belli etme kuzum benim bide kayinavlidende uzulmesin.. yatak odasina geçince belkide hatasini anlayip yanasir sana
Yarin izin gunum bende sabah kahvalti hazirlarim gec saate kadar otururuz demistim amaa
Dizimi izleyip dusa giriro uyurum gelir gelmez kendi bilir

Sende benim kalbimdesin canimin canisin vallahi
Sabah insallah hasta olmam mujdeli haberler aliriz
Rabbim sevindirir
İnşaalllllaaaaah hamişsindir bu duygusallığında bu yüzdendir belki rabbim eşini oraya gönderdi sen oynayıp zıplıycaktın bebişine bişey olcaktı kocişin kim bilir ne olduda oraya geldi seni aldı şer gibi gözüksede hayr vardır kuzum bu yönden bak bide bitanem

Yarin izin gunum bende sabah kahvalti hazirlarim gec saate kadar otururuz demistim amaa
Dizimi izleyip dusa giriro uyurum gelir gelmez kendi bilir
Birazcik zamana birak kuzum bakalim bu aksam ne yapicak iNŞALLAH hemencik gelip gönlünü alir yarinda bebek mujdesi olur INŞALLAH balim cok AMIN

Son düzenleme:
Tabii canim herseyde bir hayr vardir
Insallah hayri yarin goruruz
Rabbimin vardir bir bildigi
Amaa cok kirildim yaa ((

Ne guzel dedin balll agzindan bal damlıyor

Kizlar bende hani gun asiri ilsiki oluyor ya sanki gorevmis gibi oluyor ya bende ona üzülüyorum demek istedigmi anladiniz mi normalde ben naz yapan taraftim ya simdi 1 gun duruyoruz bigun oluyor ya sanki gorev giibii oluyor normalde naz yapardim simdi ben söyluyorum yumurtlama zamani diye oy demek istediğimi anladiniz mi kuzular

ayni dert bendede var malesef insan tuhaf hissediyor degil mi bende sadece kendimdemi var diyordum .d

Allah razi olsun bende fazlami diye dusunuyordum burdaki herkes birbirini taniyormu hep birliktw dertlerinizi hafifletiyorsunuz ne kadar guzel
Kuzum can yoldasi olduk biz cok sukur gönlü guzel insanlarla karsilastim iyiki varlar gönül dostlarım sende aramiza hosgeldin canimmm... AMIN ALLAH sendende razi olsun balimmm 1 tane icersin sifa olur kuzum ben arada bi iki tane iciyorum ama cok nadir

Tabii canim herseyde bir hayr vardir
Insallah hayri yarin goruruz
Rabbimin vardir bir bildigi
Amaa cok kirildim yaa ((
Bugün üzülüyorsun yarın sevinç çığlıklarını burdan duyarız inşallaaaaah Allahımmm çoook çoook çoook ama çoook amiiiinnn

Kuzum valla akisin abirak ben gecen aylar oyledydim bu ay yumurtlama falan takip etmedim ve 3 kez birlikte olduk sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…