Yok kuzu yaa neyse beklicz yapcm bişey yok olumlu bişy olsunda beklerimmcnm yakında hastane yok mu acilde yaptırsaydın bi saate ALİRDIN SONUÇLARI yada internetten bakarsın belki cıkar erkenden allahım ya bende heycanlandım güzel bi sonuç alırsın inşallah allah yüzünü güldürür
niye o kadar gec kuzu yaa ic dort saate cikiyo en fazla.netten bakarsin ogledn sonra belki vardrKan werdim kuzu yarın 11 de gel sonuç almaya dedi nasıl dayanicm yaa
Sağlık ocağında kayıt no istiyo oradayken sordum wermedı ler bnde bakamiyormniye o kadar gec kuzu yaa ic dort saate cikiyo en fazla.netten bakarsin ogledn sonra belki vardr
bagli oldgu hastanenin sitesinden lab bolumune girince tc dende bulunmuyo mu acaba yaa ayy ben bile merak icerisindeym insallah vardr bekledgne deger kuzum.olmasada uzulme en kisa zamanda olcak insallah saglikli olsun gec olsun canimSağlık ocağında kayıt no istiyo oradayken sordum wermedı ler bnde bakamiyorm
Aslında internetten bakiliyomus ama kayıt no istiyo site bna wermedilerbagli oldgu hastanenin sitesinden lab bolumune girince tc dende bulunmuyo mu acaba yaa ayy ben bile merak icerisindeym insallah vardr bekledgne deger kuzum.olmasada uzulme en kisa zamanda olcak insallah saglikli olsun gec olsun canim
ayy allah keske acile gidip verseydn kani canim hamilelik suphem var cok agrim var deseydn hemen yaparlardi.olsun bekliycez mecbur kuzumAslında internetten bakiliyomus ama kayıt no istiyo site bna wermediler
kuzu sabah yaptigin testin resmini atsana yakından bide flasta patlatAslında internetten bakiliyomus ama kayıt no istiyo site bna wermediler
masallahh ne guzel yaa.mide bulantilari saglikli gebelign habercisi derler.burda rahatsiz olan cok bylantidan ama birakin bulansin.ayy benim bulansin raziym yani sabah aksam o derece.allah saglikla kucagina almayi nasip etsin canimbnm mide bulantıları basladı ufak ufak
Flasta çok parlıyor testin tamamı cekemedim kuzumkuzu sabah yaptigin testin resmini atsana yakından bide flasta patlat
o saglıklı olsunda bende razıyım bulantıya kalp atışları baslayınca olurmus bulantılar seviniyorum o yuzdenmasallahh ne guzel yaa.mide bulantilari saglikli gebelign habercisi derler.burda rahatsiz olan cok bylantidan ama birakin bulansin.ayy benim bulansin raziym yani sabah aksam o derece.allah saglikla kucagina almayi nasip etsin canim
Bugün bişeyler var mıelimde hiç testim kalmadıalmam alzm
flash olmasada gorunuyo annem sen sikma canini.ya bu zamana kadar cok negatof yedim hep diyorm golge bile olmuyo tabi istisnalarda var ama senin dunden daha belirgin.insallah rabbim sesini duyar yanilmiyorzdr.o yavas yavas belirginlesir sabahta yap istersen test varsa elinde kuzum.su camasir suyu tetsinide denedin mi kiz umya yapmisti sanirim ben bugun denedim azdi bide idrar koyunca camasor suyunu tasmak uzereydi baya kopurdu atyim bende.eglence olsun diye denedim bi gecerliligi yok ama :))))Eki Görüntüle 1949767 Eki Görüntüle 1949768 Eki Görüntüle 1949769
Kuzum ya hep sonradan çıkan çizgi geçersiz yazmışlar kafam karstii
kocise yag çekip test aldirsam mi ben ya gene sabirsizlgm tuttu yakin olsa gizli gizli gidip alcam beş on tane ama carsiya cok uzagiizFlasta çok parlıyor testin tamamı cekemedim kuzum
Alsin kuzum oyle alırsa ewde bulundururkocise yag çekip test aldirsam mi ben ya gene sabirsizlgm tuttu yakin olsa gizli gizli gidip alcam beş on tane ama carsiya cok uzagiiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?