Uyuyamıyom wallaaAyyy cok heyecanlii sen uyuyamassin simdi
Ballilokmam yarin beni etiketlersin RABBIM yuzunu guldursun❤ ben uyuyorum balim öpüyorum seniii hayirli geceler tatli rüyalar INŞALLAH yarin hamis sultan diye yazarim.seniiUyuyamıyom wallaa
TM balımmm insallhhh ❤❤ iyi gecelerrrrrBallilokmam yarin beni etiketlersin RABBIM yuzunu guldursun❤ ben uyuyorum balim öpüyorum seniii hayirli geceler tatli rüyalar INŞALLAH yarin hamis sultan diye yazarim.senii
Kuzu arada girip bakıyorum malum netim az wifi yapılmadı malesef tedbirli kullanmaya çalışıyorum telin netini balım
İyi geceler fıstığım❤❤❤Ballilokmam yarin beni etiketlersin RABBIM yuzunu guldursun❤ ben uyuyorum balim öpüyorum seniii hayirli geceler tatli rüyalar INŞALLAH yarin hamis sultan diye yazarim.senii
Kuzu inşallah hayırlı haberle gelirsin balım kız ben heyecan yaptım ya inşallah hamişsindir balım❤❤❤TM balımmm insallhhh ❤❤ iyi gecelerrrrr
İnsallh kuzum testler yanilmiyodrKuzu inşallah hayırlı haberle gelirsin balım kız ben heyecan yaptım ya inşallah hamişsindir balım❤❤❤
Kan testi ver kuzu kesin sonuç alırsın bebişim inşallahİnsallh kuzum testler yanilmiyodr
Evet ypiyrm canım :))Sagol balimmmmm❤❤❤❤AMiN kuzucanim yuruyusler yapiyomusun kuzu
Tebrikler canım çok sevindim sağlıkla İnşallah :))1 saatte kuzu normalde hiç çıkmazdı pembemsi
Sağol kuzum insallhhh :)Tebrikler canım çok sevindim sağlıkla İnşallah :))
kuzum hamilesiiin hayirli olsun cok sevindim saglikla al kucagina insallahhSağol kuzum insallhhh :)
kiz allah mi soyletti uğurlu gelsin diye yazmışın ya ben goremedim:))Sağol kuzum insallhhh :)
güzel gidiyor bu sabah ac uyandım yiyipte yatmıştım baya acıkıyorum simdilik iyiyiz cok şükür sen nasılsın teyzesiNasil gidiyor hamislik kuzum❤
Yarın bida mı test yapsan
Kan werdim kuzu yarın 11 de gel sonuç almaya dedi nasıl dayanicm yaakiz allah mi soyletti uğurlu gelsin diye yazmışın ya ben goremedim:))
İnternetten bakabiliyorsun canım. Akşam bakarsinKan werdim kuzu yarın 11 de gel sonuç almaya dedi nasıl dayanicm yaa
cnm yakında hastane yok mu acilde yaptırsaydın bi saate ALİRDIN SONUÇLARI yada internetten bakarsın belki cıkar erkenden allahım ya bende heycanlandım güzel bi sonuç alırsın inşallah allah yüzünü güldürürKan werdim kuzu yarın 11 de gel sonuç almaya dedi nasıl dayanicm yaa
Sağlik ocağı kuzm internettn bakilmiyomsİnternetten bakabiliyorsun canım. Akşam bakarsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?