Bn denemiştim 2 ay önce inanmiyom o testlere kuzumflash olmasada gorunuyo annem sen sikma canini.ya bu zamana kadar cok negatof yedim hep diyorm golge bile olmuyo tabi istisnalarda var ama senin dunden daha belirgin.insallah rabbim sesini duyar yanilmiyorzdr.o yavas yavas belirginlesir sabahta yap istersen test varsa elinde kuzum.su camasir suyu tetsinide denedin mi kiz umya yapmisti sanirim ben bugun denedim azdi bide idrar koyunca camasor suyunu tasmak uzereydi baya kopurdu atyim bende.eglence olsun diye denedim bi gecerliligi yok ama :))))
dicem bakalim alcak mi kuzum insallah alırAlsin kuzum oyle alırsa ewde bulundurur
meraktan yaptim kuzum okudum burda daha onecede yaptim kopurmemisti.idrardaki aside bagli bisey buyuk ihtimalleBn denemiştim 2 ay önce inanmiyom o testlere kuzum
İnsallh kuzum alırsa pozitif cikardicem bakalim alcak mi kuzum insallah alır
Aynen kuzummmeraktan yaptim kuzum okudum burda daha onecede yaptim kopurmemisti.idrardaki aside bagli bisey buyuk ihtimalle
insallah kuzum insallahİnsallh kuzum alırsa pozitif cikar
az once adet oldmBugün bişeyler var mı
az once adet oldm
cnm bende bildigin adet agrısı cektim ama olmadım o da belirti yaniKızlar benim adet ağrısı gibi ağrım var az az ama daha bata 8 gün var ya bir de midem fena yemek yiyince fena oluyor başka da belirti yok Allahım inşallah adet olmam
Evet çabuk yoruluyor ama az Azda olsa yürümek en gzli:)) bulantilar başladım i nasıl geçiyor hamislikKuzum bende yapiyorum kiz yoruluyorum
ALLAH bagislasin kuzum❤ sonradan istah kesiliyor migde bbulantisindan kuzum simdi ye guzelce yarason minigegüzel gidiyor bu sabah ac uyandım yiyipte yatmıştım baya acıkıyorum simdilik iyiyiz cok şükür sen nasılsın teyzesi
Kuzum bende saglik ocagindan yaptim netten baktim hadi INŞALLAH yaaaa guEl haner gelsin eniyisini yaptin kan vererek kuzum❤Sağlik ocağı kuzm internettn bakilmiyoms
Kuzum benim6 haftada başlamıştı buarlalar yok cok şükür ama arada ben burdayim diyor seninEvet çabuk yoruluyor ama az Azda olsa yürümek en gzli:)) bulantilar başladım i nasıl geçiyor hamislik
Benimde 6 haftlaikken bulantim baslamisti kuzum6 haftalk cnm son adet tarihme göre
Aldir aldirkocise yag çekip test aldirsam mi ben ya gene sabirsizlgm tuttu yakin olsa gizli gizli gidip alcam beş on tane ama carsiya cok uzagiiz
INŞALLAH hamissindir kuzum❤Kızlar benim adet ağrısı gibi ağrım var az az ama daha bata 8 gün var ya bir de midem fena yemek yiyince fena oluyor başka da belirti yok Allahım inşallah adet olmam
mesaj yazdim kuzu görmüş ama cvp yazmadi alir buyuk ihtimalle :)))Aldir aldir
Hayırlısı buymuş kuzum üzme kendiniaz once adet oldm
Arada çok hafif geliyor gidiyor şimdilik bakalım. Sağlıklı olsun daKuzum benim6 haftada başlamıştı buarlalar yok cok şükür ama arada ben burdayim diyor senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?