❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Kimyasal gebelik oldu canım moral olarak çok kötüydü Rabbim kimseyi sınamasın bu ay yeni umut bekliyorum inşallah sen de var mı kuzum müjde bat ne zamandı
Bidaha olmaz kimyasal gebelk insAllah canim bu ay saglikli bi hamis olursun insAllah ❤❤ bende bisey yok canim ya batm gecti gene kirmizilari ve calismalarada basladik yeni bir umut ile :) yeni bat 27subat

Kimyasal gebelik oldu canım moral olarak çok kötüydü Rabbim kimseyi sınamasın bu ay yeni umut bekliyorum inşallah sen de var mı kuzum müjde bat ne zamandı
Bidaha olmaz kimyasal gebelk insAllah canim bu ay saglikli bi hamis olursun insAllah ❤❤ bende bisey yok canim ya batm gecti gene kirmizilari Gordum bitti ve calismalarada basladik yeni bir umut ile :) yeni bat 27subat

Bidaha olmaz kimyasal gebelk insAllah canim bu ay saglikli bi hamis olursun insAllah ❤❤ bende bisey yok canim ya batm gecti gene kirmizilari ve calismalarada basladik yeni bir umut ile :) yeni bat 27subat
İnşallah canım amin Rabbim razı olsun inşallah Rabbim bu ay sana da bana da isteyen bütün kuzulara da hayrlı sağlıklı hamişlik nasip etsin

Kızlar sonuçlarımı aldım doktora gösteremedim ama gayet iyi dua edin hamiş arkadaşlar bu ay aranıza bende katılayım
Sonuçlarının iyi olmasına sevindim canım Rabbim inşallah daha güzel haber alıp sevinçten ayaklarının yerden kesildiği günleri gösterir

Kuzular ananemin evine tasiniyorum kredmiz bitene kadar cok sukur kira ödemicez sebeb olanlardan ALLAH razi olsun ❤oraya tasniyorym ev eski ama olsun idare edicem kizlar 13 aya kredim bitiyor ozamana kadar kalym sonra tasincam kredim bitince cok şükür rahatlarim kuzular mutluyum❤ bende seneye kurban bayramina kadar oradayım hep dua ediyodum bebegim gelicek gecinelim diye RABBIME boyle sans doğdu bebeklermiz bereketiyle geliyor kuzular şükür veren ALLAHIMA ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…