Insallahh caniminnn iciiiiiiBugün üzülüyorsun yarın sevinç çığlıklarını burdan duyarız inşallaaaaah Allahımmm çoook çoook çoook ama çoook amiiiinnn
Yerim seniiiSen gulumsedysen bende suan huzuluyum balim
Kuzu yerim.bennnn seniii bak cikilota gibi tatlsinBugün üzülüyorsun yarın sevinç çığlıklarını burdan duyarız inşallaaaaah Allahımmm çoook çoook çoook ama çoook amiiiinnn
Olunca olur aslinda kuzumda yeni denemeler ya kuzum stres oluyorumKuzum valla akisin abirak ben gecen aylar oyledydim bu ay yumurtlama falan takip etmedim ve 3 kez birlikte olduk sadece
Kiz ben sizi yerimm ya can yoldaslarimmKuzu yerim.bennnn seniii bak cikilota gibi tatlsin
Haklisin vallah canim bu ay bende esimde istedigimiz icin yaptik cocugu dusunmedik.dusununce gercekten etkileniyor insanOlunca olur aslinda kuzumda yeni denemeler ya kuzum stres oluyorum
Hahahah bende öyleydim kuzum nazlanırdım kıçım başım ağrıyor çok uykum var derdim adamı başımdan atardım şimdi öylemi kendimi azılı sapık gibi hissediyorum yaEvet kuzum ya beni anliyomusun..ben birde adim atmamm ama simdi yumurtlama kacacak diye dile getiren ben oluyorum bi tuhaf oluyorr anladin mi kuzuuuu
En iyiisi balimmm ya düşününce zorlasiyor hersey hayirlisi balimmm hakiimizdaHaklisin vallah canim bu ay bende esimde istedigimiz icin yaptik cocugu dusunmedik.dusununce gercekten etkileniyor insan
Ahhh kuzu bende oyleyim yaa bi tuha oldummm kiz sesli guldummmm yaaHahahah bende öyleydim kuzum nazlanırdım kıçım başım ağrıyor çok uykum var derdim adamı başımdan atardım şimdi öylemi kendimi azılı sapık gibi hissediyorum ya
Ayy ne güldüm yaaa :))Hahahah bende öyleydim kuzum nazlanırdım kıçım başım ağrıyor çok uykum var derdim adamı başımdan atardım şimdi öylemi kendimi azılı sapık gibi hissediyorum ya
Kuzum batin ne listeye aliyim seni kuzumAynen bende oyleydim valla inan ki insallah ise yarar .d aynen evde skiliyordum iyi oldu banada hic degilse burda dertlesiriz birlikte cok iyi olur banada her adet dongusu gelince psikolojik cokuntuye giriyoeun cunku
Kizlar bende hani gun asiri ilsiki oluyor ya sanki gorevmis gibi oluyor ya bende ona üzülüyorum demek istedigmi anladiniz mi normalde ben naz yapan taraftim ya simdi 1 gun duruyoruz bigun oluyor ya sanki gorev giibii oluyor normalde naz yapardim simdi ben söyluyorum yumurtlama zamani diye oy demek istediğimi anladiniz mi kuzular
Öyle kuzum hayirlisi olsun INŞALLAH hakkimizdaAnladik canim anladikk.ccok sartlandirma kendini.su gun olsun bugun olsun diye..ben anca 6 ayda vazgecirebildim kendimi..esim isteyken bile msj atiyordum ,ama simdi hic ona bulasmiyorum ortak etkilesim olursa..
Diger turlu gercekten cok kasiliyor insan.
Hosgeldin kuzummm="Siinms, post: 49316705, member: 802514"]Umya canııımm kıskanmış kocan senii belli yanii üzülmee kıyamamm bak güzel fiçudumuzu strese sokmuyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?