❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Aynen bende oyleydim valla inan ki insallah ise yarar .d aynen evde skiliyordum iyi oldu banada hic degilse burda dertlesiriz birlikte cok iyi olur banada her adet dongusu gelince psikolojik cokuntuye giriyoeun cunku

Evet kuzum ya beni anliyomusun..ben birde adim atmamm ama simdi yumurtlama kacacak diye dile getiren ben oluyorum bi tuhaf oluyorr anladin mi kuzuuuu
Hahahah bende öyleydim kuzum nazlanırdım kıçım başım ağrıyor çok uykum var derdim adamı başımdan atardım şimdi öylemi kendimi azılı sapık gibi hissediyorum ya

Hahahah bende öyleydim kuzum nazlanırdım kıçım başım ağrıyor çok uykum var derdim adamı başımdan atardım şimdi öylemi kendimi azılı sapık gibi hissediyorum ya
Ahhh kuzu bende oyleyim yaa bi tuha oldummm kiz sesli guldummmm yaa

Aynen bende oyleydim valla inan ki insallah ise yarar .d aynen evde skiliyordum iyi oldu banada hic degilse burda dertlesiriz birlikte cok iyi olur banada her adet dongusu gelince psikolojik cokuntuye giriyoeun cunku
Kuzum batin ne listeye aliyim seni kuzum

Anladik canim anladikk.ccok sartlandirma kendini.su gun olsun bugun olsun diye..ben anca 6 ayda vazgecirebildim kendimi..esim isteyken bile msj atiyordum ,ama simdi hic ona bulasmiyorum ortak etkilesim olursa..
Diger turlu gercekten cok kasiliyor insan.

Öyle kuzum hayirlisi olsun INŞALLAH hakkimizda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…