❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Demi kuzum vende ilk ay cok taktim olmadi sonra tamamen saldm kendimi 2. Ayda ckti geldi stres cok etkili
Evet ya her okudugumuzu kafaya takiyoruz bide ben insanlara kiziyorum direkt olarak hormonlarda dengesizlik olunca cok zor diye umid kiriyorlar benim tsh 5 di mesela yinede tuttu:) Allah istedikten sonra hersey oluyor

Amin amin inşaallah canım mesele biraz rahatlayabilmekte inşaallah bizde bir gün müjdeli haberi veririz

Aminnn balımmm bende ocak ayında kendimi bi saldım hiç fiki fiki olmadı bu ay reglden sonra çalışmalara başlıycam ama tabi akışına bırakıcam rabbim ne zaman isterse ol diycek ve o an olacak inşallah

Evet ya her okudugumuzu kafaya takiyoruz bide ben insanlara kiziyorum direkt olarak hormonlarda dengesizlik olunca cok zor diye umid kiriyorlar benim tsh 5 di mesela yinede tuttu:) Allah istedikten sonra hersey oluyor
Evet kuzum benimde b hcg cok az artti kan sonucunu aldgm yerdeki bayan dıs gebelik veya dusuk olblr dedi braktm Rabbime ve suan cok saglikli gidiyoruz kalp atislarinu duyana kdr beklemek cok zor sabirla bekle tmm mi Rabbim bilir isini

Aminnn balımmm bende ocak ayında kendimi bi saldım hiç fiki fiki olmadı bu ay reglden sonra çalışmalara başlıycam ama tabi akışına bırakıcam rabbim ne zaman isterse ol diycek ve o an olacak inşallah
Aynen kasmaya gerek yok aman olursa olur olmaSa napalim demek lazim Allah saglik versin onemli olan bu

Evet kuzum benimde b hcg cok az artti kan sonucunu aldgm yerdeki bayan dıs gebelik veya dusuk olblr dedi braktm Rabbime ve suan cok saglikli gidiyoruz kalp atislarinu duyana kdr beklemek cok zor sabirla bekle tmm mi Rabbim bilir isini
Bol bol dua ediyorum bende :) herseyin hayirlisini nasip etsin bizlere

Aaa canım tsh sürekli mi yüksek çıkıyordu bendede hipotroid var ben çok takıyorum doktora söyledin mi ilaç versin kuzum bebeğin beyin gelişimi için çok önemli tsh

Aynen kasmaya gerek yok aman olursa olur olmaSa napalim demek lazim Allah saglik versin onemli olan bu
Ya vallahi bana ilaç gibi geliyorsunuz kızlar birer doz hepinizden aldım göğsümdeki sancım geçti ayyy ben sizden nasıl vazgeçerim yani sağlıklı olmamda bile faydanız var kuzum❤❤❤

Bide iliskiyi cocuk icin yapmamak lazim:) yumurtlama gunleri falan hikaye adetten sonra ne zaman caniniz isterse yapin mutlaka tutar
Erkekler icin hamilelik calsmalari hic bir engel olmadan yasayabildikleri icin farkli oluyo bizimde adetten snraki 5gun arka arkaya oldu gun asiri dgl yani oda esimin cok yatkn olmasndan bende hic niye bilmem cocuk diye dusunmedim aof sinavlarina calstm hep snav aksami da zatn hamile kaldgmi ogrendim buyuk supriz oldu :)

Aaa canım tsh sürekli mi yüksek çıkıyordu bendede hipotroid var ben çok takıyorum doktora söyledin mi ilaç versin kuzum bebeğin beyin gelişimi için çok önemli tsh
Hep 5 falandi Suan da 5 cikti onumuzdeki kontrolde bakalim dedi artisa gore davranicak benim annemde de vardi hicbirimizde ilac kullanmamis:) sinirda olunca hemen gerek duymuyorlar sanirim

Neyi cok istersen olmaz ya buda oyle demekki:) bebegi dusunerek yapinca olmuyo:) buzde gun asiri bide normal takvim yumurtlama gunune baksaydim ben tutmazmis:) belli olmuyorki vucut ne zaman hazir

Neyi cok istersen olmaz ya buda oyle demekki:) bebegi dusunerek yapinca olmuyo:) buzde gun asiri bide normal takvim yumurtlama gunune baksaydim ben tutmazmis:) belli olmuyorki vucut ne zaman hazir
Benim ablamda hastalgndan dolayi hic yapmamislar adete 3 gun kala 2 defa mi ne olmus ki 1.5 sene ugrasmsliklari var nasl olsa olmaz demisler simdi 1 yasnda kizcem var :))

Hep 5 falandi Suan da 5 cikti onumuzdeki kontrolde bakalim dedi artisa gore davranicak benim annemde de vardi hicbirimizde ilac kullanmamis:) sinirda olunca hemen gerek duymuyorlar sanirim
Anladım canım benimki 9küsür çıktı ilaçla şuan 1küsürde bide doktor bende Anti tpo ya baktı haşimato tiroidi çıktı inşaallah gerek kalmaz kuzu yavrunu sağ Salim al kucağına inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…