- 19 Şubat 2016
- 243
- 215
- 103
- 34
Hadi hayirlisi olsun bi hamis sultan daha geldi aramiza bu sayfada herkes hamis olacak o kadar :)))Kan testimin sonucu 115 cikti:)
Canım şimdi gördüm inşaallah hamilesindir Allah ım yardımcın olsunYa Allah bin kere razı olsun inş fasulye benimlesin hepinizden dua bekliyorum
Vayy kuzummm hamislerimiz artıyor kizlar yenidennnn❤❤❤❤Kan testimin sonucu 115 cikti:)
Aminnn inşallah siz hamiş sultanlar bizlerden dualarınızı eksik etmeyin❤❤❤Hadi hayirlisi olsun bi hamis sultan daha geldi aramiza bu sayfada herkes hamis olacak o kadar :)))
Maşallah canım benim Allah ım kucağına almayıda nasip etsinKan testimin sonucu 115 cikti:)
Hayirli olsun tatlim yarin sabah mi test yapacaksın ❤Bıraktım banyoda ,5 dakika kahveme devam ettim net çift çizgiydi.
Amin canim valla isteyen herkese nasip etsin Allah herkesin biran once kavusmasi tek dilegimRabbim hayrla sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin balım çok sevindim çok mutlu oldum kuzu topiğimiz çok uğurlu geliyor maşaallah
Bebisin tuutunsunnn kuzucan❤❤Aranıza geç geldim bugün biraz erken oldu fiki fiki işleri
Elbette bitanem elbette tek istedigim cok stres yapma yumrtaliklar etkilenmesin kuzumAminnn inşallah siz hamiş sultanlar bizlerden dualarınızı eksik etmeyin❤❤❤
yok olmadim kuzum hic bi olcam belirtiside yok bekliyorm oyle senAdet oldunmu cnm
Kız atlımı kovalıyordu sizi ne bu acelecilik erken erken bebiş avına mı düştünüzAranıza geç geldim bugün biraz erken oldu fiki fiki işleri
Hamd olsun kuzum ❤Iyiym çok şükür sen nasilsin
Biz bi aile olduk burda farkndasiniz degil mi topik bile hamilelik suphesi durumunda ayaklaniyo ve bayram havasi :)) birbirimize olan dualarmzla hamislerimiz oluyo hep boylece de devam eder insallah hepinizi seviyormmmAsivemavi34 nezaman sonuc cikarmis❤
Dimi kuzum miniklerimize kavuscaz INŞALLAH ❤Hadi hayirlisi olsun bi hamis sultan daha geldi aramiza bu sayfada herkes hamis olacak o kadar :)))
Aminnn kuzu çok Aminnn ohhh bol bol dua edin bizlere bizler sizlere dua ediyoruz hayrlı sağlıklı sıhhatli gebelik geçirin rabbim ayağına taş değdirmesin nazardan korusun hem seni hem meleğini canım benimAmin canim valla isteyen herkese nasip etsin Allah herkesin biran once kavusmasi tek dilegim
Bebiş avından çok adet Yen'i bitti adam özlemiş durmadı mübarekKız atlımı kovalıyordu sizi ne bu acelecilik erken erken bebiş avına mı düştünüz
Bnde olmadim ama olurum gibime geliyor kuzum hayrlisiyok olmadim kuzum hic bi olcam belirtiside yok bekliyorm oyle sen
Hamd olsun kuzum yeniden topigimiz senlendi pes pese bebislerimizi dogurucaz oh misss kavuscaz mis kokularmiza sizin gibi ailem oldugu icin cok sansliyim cok sagolu iyiki varsiniz seviyorum bende sizi ❤Biz bi aile olduk burda farkndasiniz degil mi topik bile hamilelik suphesi durumunda ayaklaniyo ve bayram havasi :)) birbirimize olan dualarmzla hamislerimiz oluyo hep boylece de devam eder insallah hepinizi seviyormmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?