Göğsümde sancı var kuzu normaldede olur ama bu ay beni zorluyor balımmm sol göğsüm vurup vurup sancı geçiyor canımKuzum neyin var
Neyin var ciddn balımKuzum neyin var
Sanada iyi geceler kuzum nasılsın balım❤❤❤Herkese iyi geceler canlar hayat mucızelerle doludur anı yyasayın uzmeyin kendinizi
İhmal etme bi doktra gorun cnnGöğsümde sancı var kuzu normaldede olur ama bu ay beni zorluyor balımmm sol göğsüm vurup vurup sancı geçiyor canım
İyim cnm bnm içim dolup tastı bi topik vardı biri derdini yazms cok etklndmSanada iyi geceler kuzum nasılsın balım❤❤❤
kuzum umitlenrdmek istemem ama benim hamilelgmde oyle olmustu bicak saplaniyo hibi bi sag goguse bi sola.bi kitle yok dimi kontrol et kendini tabi once allah korusun.ama insallah gebelktendrGöğsümde sancı var kuzu normaldede olur ama bu ay beni zorluyor balımmm sol göğsüm vurup vurup sancı geçiyor canım
Balım 3 yıl önce başladı bu bende doktora gittim kuzu önce meme kanserinden şüphelendi ailede var mı dye sordu yok dedim ultaŕason istedi yaptırdım hiç biley çıkmadı normal dedi adet döneminde daha çok olur dedi bu ay daha çok oluyor sancı fıstığımİhmal etme bi doktra gorun cnn
Ahhh kuzum hamişsin srn niye okudun kendini üzdün balımİyim cnm bnm içim dolup tastı bi topik vardı biri derdini yazms cok etklndm
Hm anldım kuzum önmsz bseydr insalh dkkat et kuzum gece yuzustu ytmaBalım 3 yıl önce başladı bu bende doktora gittim kuzu önce meme kanserinden şüphelendi ailede var mı dye sordu yok dedim ultaŕason istedi yaptırdım hiç biley çıkmadı normal dedi adet döneminde daha çok olur dedi bu ay daha çok oluyor sancı fıstığım
Kız yok meryem ana olmam lazım hamiş olabilmem için hiç çalışma olmadı ki kuzu boş geçti balım ocak ayı ondan umudum yok bebişimkuzum umitlenrdmek istemem ama benim hamilelgmde oyle olmustu bicak saplaniyo hibi bi sag goguse bi sola.bi kitle yok dimi kontrol et kendini tabi once allah korusun.ama insallah gebelktendr
Yüzüstü hiç yatamam ki ben sağımda uyurum ya da solumda kuzuHm anldım kuzum önmsz bseydr insalh dkkat et kuzum gece yuzustu ytma
Oyle bi yazmskı cnm merakla okdum vallaAhhh kuzum hamişsin srn niye okudun kendini üzdün balım
haa anladim kuzum üşütmüşsndur belkii.bi daha ki aya insallah arada dinlenmek iyidirKız yok meryem ana olmam lazım hamiş olabilmem için hiç çalışma olmadı ki kuzu boş geçti balım ocak ayı ondan umudum yok bebişim
Oyyy minnoşum ya peki ne okudun paylaşmak istermisin hamiş sultanımOyle bi yazmskı cnm merakla okdum valla
Kız yok meryem ana olmam lazım hamiş olabilmem için hiç çalışma olmadı ki kuzu boş geçti balım ocak ayı ondan umudum yok bebişim
Bir kaç senedir var bende kuzu bu sancı ama bu ay daha şiddetli balımmm ocak ayı nadasa bıraktım kendimi tatlımhaa anladim kuzum üşütmüşsndur belkii.bi daha ki aya insallah arada dinlenmek iyidir
:)) bereketli olsun ozaman kuzuBir kaç senedir var bende kuzu bu sancı ama bu ay daha şiddetli balımmm ocak ayı nadasa bıraktım kendimi tatlım
Cnm cok mazi yzmış uc yıl olmus cocugu vafat edeli onla ilgli kuzum ıkıncı kızının adıda ayse sareymiş ondan etklndm bnde iknci ismni sare koyucm denk glmsi etkldi kuzum sare hz. İbrhmn esi cennt cocuklrna o bakıo dıe bnmkınede bakıyo ya melek ogluma kuzumOyyy minnoşum ya peki ne okudun paylaşmak istermisin hamiş sultanım
Ama öyle kuzum meryem ana olmam lazım ki erkek değmeden hamile kalayım oda nerdeee bende rabbim hayrlısı neyse onu nasip etsin kuzucumKız guldrdun bni Allhta seni guldrsun
Aminnn hepimizin bereketli geçsin inşallah bu ay kuzum:)) bereketli olsun ozaman kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?