❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Göğsümde sancı var kuzu normaldede olur ama bu ay beni zorluyor balımmm sol göğsüm vurup vurup sancı geçiyor canım
kuzum umitlenrdmek istemem ama benim hamilelgmde oyle olmustu bicak saplaniyo hibi bi sag goguse bi sola.bi kitle yok dimi kontrol et kendini tabi once allah korusun.ama insallah gebelktendr

İhmal etme bi doktra gorun cnn
Balım 3 yıl önce başladı bu bende doktora gittim kuzu önce meme kanserinden şüphelendi ailede var mı dye sordu yok dedim ultaŕason istedi yaptırdım hiç biley çıkmadı normal dedi adet döneminde daha çok olur dedi bu ay daha çok oluyor sancı fıstığım

Hm anldım kuzum önmsz bseydr insalh dkkat et kuzum gece yuzustu ytma

kuzum umitlenrdmek istemem ama benim hamilelgmde oyle olmustu bicak saplaniyo hibi bi sag goguse bi sola.bi kitle yok dimi kontrol et kendini tabi once allah korusun.ama insallah gebelktendr
Kız yok meryem ana olmam lazım hamiş olabilmem için hiç çalışma olmadı ki kuzu boş geçti balım ocak ayı ondan umudum yok bebişim

Oyyy minnoşum ya peki ne okudun paylaşmak istermisin hamiş sultanım
Cnm cok mazi yzmış uc yıl olmus cocugu vafat edeli onla ilgli kuzum ıkıncı kızının adıda ayse sareymiş ondan etklndm bnde iknci ismni sare koyucm denk glmsi etkldi kuzum sare hz. İbrhmn esi cennt cocuklrna o bakıo dıe bnmkınede bakıyo ya melek ogluma kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…