❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Biz bi aile olduk burda farkndasiniz degil mi topik bile hamilelik suphesi durumunda ayaklaniyo ve bayram havasi :)) birbirimize olan dualarmzla hamislerimiz oluyo hep boylece de devam eder insallah hepinizi seviyormmm
Allah için bende sizi seviyorum canı gönülden öyle dilden seviyorum değil yürekden hissediyorum balım size karşı olan sevgimi bağlılığımı

Biz bi aile olduk burda farkndasiniz degil mi topik bile hamilelik suphesi durumunda ayaklaniyo ve bayram havasi :)) birbirimize olan dualarmzla hamislerimiz oluyo hep boylece de devam eder insallah hepinizi seviyormmm
cok dogru dedin kizcem ben test yaptim ilk buaraya attim aileme haber vermedn en sabirsizi benim.insalalh herkesten guzel haberler gelir bu ay :)))

Bebiş avından çok adet Yen'i bitti adam özlemiş durmadı mübarek İnşaallah bebişte olur yavru o zaman on numara beş yıldız olur
Hadi bakalım hedefi 12'den vurmuş olun inşallah bide spermciklere gaz vermeyi unutmayın yolunu bulsunlarki karanlıkta şaşırmasınlar kuzu

Ahhh ahhh kuzu hiç sorma hırsızlar kablomuzu çaldığı için wifi bağlantım yok telin netinden giriyorum oda çok az kaldı balım idareli kullanıyorum :)))
Allah ım ne günlere kaldık ya Kablodan ne isterler tövbe yarabbim ne zaman yapacaklar kabloyu

Allah ım ne günlere kaldık ya Kablodan ne isterler tövbe yarabbim ne zaman yapacaklar kabloyu
Kuzu içinde bakır var ya ondan çalıyorlar kuzu aradık ama henüz gelmediler yapmak için hırsızların kurbanı olduk 3 kuruş bakır için tatlım

Aminnn kuzu çok Aminnn ohhh bol bol dua edin bizlere bizler sizlere dua ediyoruz hayrlı sağlıklı sıhhatli gebelik geçirin rabbim ayağına taş değdirmesin nazardan korusun hem seni hem meleğini canım benim
Bende olmaz benim cocufum.diyordum cok kafama takiyordum asiri hemde en son kasim ayinda bogazimla ilgili bir sikinti yasadim oan dedim saglik olsun bebek Allah isterse verir biraktim o an herseyi bogazim 10 gun sonra gecti ve ben ocak ayinda hamile kalmisim:) sanirim Allah bizlere boyle mesaj yolluyor cok takmamiz gerektigini oluruna birakmamiz gerektigini soyluyor umarim vakti zamani gelince isteyen herkes bebegine kavusacaktir:) ben isteyenler icin Allaha dua ediyorum umarim tez zamanda nasip eder

Hadi bakalım hedefi 12'den vurmuş olun inşallah bide spermciklere gaz vermeyi unutmayın yolunu bulsunlarki karanlıkta şaşırmasınlar kuzu
Ayaklar tepede belin altında yastıklar sizle konuşuyorum canımm o gaz onlara yeter herhalde elimden gelse tutacağım kulağından yumurtanın içine bağlayacağım onlardan birini

Demi kuzum bende ilk ay cok taktim olmadi sonra tamamen saldm kendimi 2. Ayda ckti geldi stres cok etkili

Ayaklar tepede belin altında yastıklar sizle konuşuyorum canımm o gaz onlara yeter herhalde elimden gelse tutacağım kulağından yumurtanın içine bağlayacağım onlardan birini
Bende diyorum ki herhalde bu spermcikler karanlıkda görmüyorlar fener takıcam yollarını bulsunlar hep ışıklı olsun yolları dye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…