Stres yapma güzel beslen kuzu kendine dikkat et ağır kaldırma kendini yoracak iş yapma gerisini rabbime bırak tatlımCanım çok saol inş değerlerim düşmez şuan 2 gün sonrasını düşünüyormuş edin bana nolur
Hem ben inanıyorum çok mutlu olacağın sonuç alıcaksın sende bizi mutlu ediceksin Allahın izniyle kuzum benimAklmdsn kuzum bnmm ilk seni etkltrm zaten
Cok tatlisinAyaklar tepede belin altında yastıklar sizle konuşuyorum canımm o gaz onlara yeter herhalde elimden gelse tutacağım kulağından yumurtanın içine bağlayacağım onlardan birini
İnslh kuzum bnm gecen gttık doktra bu pzrtsı kalbi iyi dedi gostrdi bize :) insallh kotu bse ckmz balımHem ben inanıyorum çok mutlu olacağın sonuç alıcaksın sende bizi mutlu ediceksin Allahın izniyle kuzum benim
Gün aşırı yapcam balım hiç üzermiyim spermcikleri kalitesini sevdiklerim yeterki hedefi şaşırmasınlarbirer gun ara ver ama ha kalitelessın bebişler oyle degsin sana
ALLAH bagislasin canim INŞALLAH ❤Bol bol dua ediyorum bende :) herseyin hayirlisini nasip etsin bizlere
Hadi insallh biri dollesin kuzumm yaGün aşırı yapcam balım hiç üzermiyim spermcikleri kalitesini sevdiklerim yeterki hedefi şaşırmasınlar
Hayirli geceler prenses annesi❤ nasilsin balimHerkese iyi geceler canlar hayat mucızelerle doludur anı yyasayın uzmeyin kendinizi
Hayır çıkmıycak balım sen gönlünü ferah tut bol bol oku üfle kendini kuzum benim dualarım seninle bitanemİnslh kuzum bnm gecen gttık doktra bu pzrtsı kalbi iyi dedi gostrdi bize :) insallh kotu bse ckmz balım
Onlar beni dölleyemezse ben onları dölliycem en sonunda kuzuHadi insallh biri dollesin kuzumm ya
Kuzum doktora git ihmal etme balimmmGöğsümde sancı var kuzu normaldede olur ama bu ay beni zorluyor balımmm sol göğsüm vurup vurup sancı geçiyor canım
Cok saol balım iyiki varsnz bnm de duam szlerle cok dualar edıorum cnm hatımde basldım hdi hyrlısı kuzm bnmHayır çıkmıycak balım sen gönlünü ferah tut bol bol oku üfle kendini kuzum benim dualarım seninle bitanem
Nerde kuzumİyim cnm bnm içim dolup tastı bi topik vardı biri derdini yazms cok etklndm
Allah kabul etsin hatminide dualarınıda balımmmCok saol balım iyiki varsnz bnm de duam szlerle cok dualar edıorum cnm hatımde basldım hdi hyrlısı kuzm bnm
Onlar beni dölleyemezse ben onları dölliycem en sonunda kuzu
Trend konulrda cnmNerde kuzum
İlk zaman gittim kuzu normal dedi bitanem kıyamam sen üzülme fıstığımKuzum doktora git ihmal etme balimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?