Olur mu kuzum yaaa bn hep kırıktım zatenAnam çoluk yok çocuk yok sıyırdık iyice sweett'ide kendime benzettim kuzu boş gezenin boş kalfası olduk
Hele bi gelsin daha da bi hoş olursun kuzu sidiğiyle uğraş bokuyla uğraş ooo daha neler neler balımmm kokoşluğuylada daha daha bi hoş olursunOyyyyyyyiçim bi hos oldu kızımdan bahsednce yaaa
Bende bugün okudum bu yazıyı gözyaşlarımı tutamadım rabbim sabır versin konu sahibine inşallah kızının adı ZEYNEP8şubat ... beni unutma meleğim... seni seviyorum... çok özledim
Konu ismi bu canım
Sende dikkat et pazartesi haber bekliyoruz mutlaka tmm ?Tamam balım bnmmm dkt ett
Çoluk çocuklarımız olsunda telefona bakacak zamanımız kalmasınAnam çoluk yok çocuk yok sıyırdık iyice sweett'ide kendime benzettim kuzu boş gezenin boş kalfası olduk
Cok kokos olcak ya:))Hele bi gelsin daha da bi hoş olursun kuzu sidiğiyle uğraş bokuyla uğraş ooo daha neler neler balımmm kokoşluğuylada daha daha bi hoş olursun
Benide etiketle balimmmAklmdsn kuzum bnmm ilk seni etkltrm zaten
Tamam balım bnmmSende dikkat et pazartesi haber bekliyoruz mutlaka tmm ?
Kız ikimizde aynıymışız kırıklığımızdan belli anlaşmamız hahaha balımOlur mu kuzum yaaa bn hep kırıktım zaten
Etıktlrm kuzum bnmm guzl hber alamdaaa hersey yaprmBenide etiketle balimmm
Aminnn kuzumda çocuk olunca burdan geri kalabilir miyiz ki balımmm yaa bilemedim şimdiÇoluk çocuklarımız olsunda telefona bakacak zamanımız kalmasın
Kız ikimizde aynıymışız kırıklığımızdan belli anlaşmamız hahaha balım
Balimmm simdi nasilsinİyi geceler kuzular canlar. İki aydır çok üzülüyodum bebiş olmuyo diye. Gün sayıyodum. İki gün önce hastalandım. Cok panik olduk eşimle kötü bi hastalık diye düşündük. Özellikle eşim hiç uyumadı. Neyse tetkikleri yaptırdık çok kötü düşünmedi doktorlar takip önerildi. Çok uzattım ama demek istediğim insan hasta olduğunu düşününce çok kötü oluyo.tüm o planlar batlar bian anlamsızlaşıyr. Canınızı sıkmayın üzülmeyin saglıgınız yerinde olsun bikaç ay sonra olsun bebişleriniz. Rabbim hepimize en hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin
Uyuyunca fora yazarızz ahahahAminnn kuzumda çocuk olunca burdan geri kalabilir miyiz ki balımmm yaa bilemedim şimdi
Kuzum benim sen yeterki iyi ol❤İlk zaman gittim kuzu normal dedi bitanem kıyamam sen üzülme fıstığım
Yuppi oley oley oley evet biz kırığız hafif sıyrığız kuzuevet biz kırıgızzz
Kalırız kuzu onun pokuydu gazıydı yemeğiydi içmesiydi uykusuzluğuydu bende 5yeğen var valla bacılarım ayakta uyuyorAminnn kuzumda çocuk olunca burdan geri kalabilir miyiz ki balımmm yaa bilemedim şimdi
Bağ mı didinYuppi oley oley oley evet biz kırığız hafif sıyrığız kuzu
Stres yapma kuzum strestende olabilir doktoruna soylersin pembe akinti oldugnu bizi habersiz koyma guzel sonucla gel INŞALLAHAllahım ne güzel haberler anca gorebidim biz de sabah doktora godocez hormon testi falan verdi doktor bakalım peceteue pembe bisi geldi inşallah adet olmam ya tam bir hafta var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?