❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Kızlar iyi geceler benimde kan testi 204.7 cikti Dr 400u geçerse iyi dedi 2 gün sonra yine yapicam
Canım tebrik ederim Allah ım kucağına almayıda nasip etsin topiğimizin hamişleri çoğalıyor dua zinciri kuruluyor biz hamile kalamayanlara dualar ediliyor bizde size ve bebişlerinize dualar ediyoruz

Allahım ne güzel haberler anca gorebidim biz de sabah doktora godocez hormon testi falan verdi doktor bakalım peceteue pembe bisi geldi inşallah adet olmam ya tam bir hafta var

Allahım ne güzel haberler anca gorebidim biz de sabah doktora godocez hormon testi falan verdi doktor bakalım peceteue pembe bisi geldi inşallah adet olmam ya tam bir hafta var
İnşaallah canım daha bir hafta var içmiş stres yapma kuzu

Canım çok saol inş değerlerim düşmez şuan 2 gün sonrasını düşünüyormuş edin bana nolur
Kuzum benim ilimde 144 cikmisti 3 gu sonra 690 cikmisti bin sukur ALLAHIN izniyle senin degerinde cok guzel artar artmasada M menis menis arkdamsizin az artmisti kuzum yinede cok sukur saglikli gebeligi MAŞALLAH ❤ sende stres yapma hamilesin 10 uzerinin ustu hamilelik keseyi görünce icin rahatlar balim INŞALLAH hersey olumlu saglikli ilerler dualarim seninle biraz zaman gecsin kadin dogumcuya git kuzum keseyi gorup kalbi duyduktan sonra oh mis❤

Son düzenleme:
8şubat ... beni unutma meleğim... seni seviyorum... çok özledim
Konu ismi bu canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…