Canım tebrik ederim Allah ım kucağına almayıda nasip etsin topiğimizin hamişleri çoğalıyor dua zinciri kuruluyor biz hamile kalamayanlara dualar ediliyor bizde size ve bebişlerinize dualar ediyoruzKızlar iyi geceler benimde kan testi 204.7 cikti Dr 400u geçerse iyi dedi 2 gün sonra yine yapicam
Amin cumlmzn cnısıAllah kabul etsin hatminide dualarınıda balımmm
İlk zaman gittim kuzu normal dedi bitanem kıyamam sen üzülme fıstığım
Sare ismi cok guzel kuzum ALLAHIM uzun huzurlu saglikli ömürler versin INŞALLAH ❤İnsallh btnm sgoll kaynvldmn adı olck bide sare yaniii gülder sare :)
Hamilesin canim benimmmm tebrik ederimmmKızlar iyi geceler benimde kan testi 204.7 cikti Dr 400u geçerse iyi dedi 2 gün sonra yine yapicam
Sende öylesin balımmmCok tatlisin
Kuzu ziyaret etmediğim hiç bir yer kalmadı balım bi Kâbe kaldı onuda uçak fobim olduğu için gidemiyorum kuzudöller kuzum m. Etmee cnm aziz mahmut hudaı hzretlrne gtn mi bz gcen sene zyrt ettık
Amiinn btnmm bnm cok saolSare ismi cok guzel kuzum ALLAHIM uzun huzurlu saglikli ömürler versin INŞALLAH ❤
Allahım yaaaa ne tatlısın sennnnn:))Kuzu ziyaret etmediğim hiç bir yer kalmadı balım bi Kâbe kaldı onuda uçak fobim olduğu için gidemiyorum kuzu
Kuzu ziyaret etmediğim hiç bir yer kalmadı balım bi Kâbe kaldı onuda uçak fobim olduğu için gidemiyorum kuzu
Allah ım gece gece ne güldürdü beni sizin konuşmalarınız bal hatunlarAllahım yaaaa ne tatlısın sennnnn:))
Ya ama sende çok tatlısın acep prensesden mi ola ki ben birazcık kız çocuğu hastasıyımda yani senin tatlığın GÜLDER SARE'den geliyor sanırım kıskanma ama balım benim minik prensesimiAllahım yaaaa ne tatlısın sennnnn:))
İnşaallah canım daha bir hafta var içmiş stres yapma kuzuAllahım ne güzel haberler anca gorebidim biz de sabah doktora godocez hormon testi falan verdi doktor bakalım peceteue pembe bisi geldi inşallah adet olmam ya tam bir hafta var
OyyyyyyyYa ama sende çok tatlısın acep prensesden mi ola ki ben birazcık kız çocuğu hastasıyımda yani senin tatlığın GÜLDER SARE'den geliyor sanırım kıskanma ama balım benim minik prensesimi
Kuzum benim ilimde 144 cikmisti 3 gu sonra 690 cikmisti bin sukur ALLAHIN izniyle senin degerinde cok guzel artar artmasada M menis menis arkdamsizin az artmisti kuzum yinede cok sukur saglikli gebeligi MAŞALLAH ❤ sende stres yapma hamilesin 10 uzerinin ustu hamilelik keseyi görünce icin rahatlar balim INŞALLAH hersey olumlu saglikli ilerler dualarim seninle biraz zaman gecsin kadin dogumcuya git kuzum keseyi gorup kalbi duyduktan sonra oh mis❤Canım çok saol inş değerlerim düşmez şuan 2 gün sonrasını düşünüyormuş edin bana nolur
Kafayı yedik sorma:))Allah ım gece gece ne güldürdü beni sizin konuşmalarınız bal hatunlar
Anam çoluk yok çocuk yok sıyırdık iyice sweett'ide kendime benzettim kuzu boş gezenin boş kalfası oldukAllah ım gece gece ne güldürdü beni sizin konuşmalarınız bal hatunlar
8şubat ... beni unutma meleğim... seni seviyorum... çok özledimKuzum benim ilimde 144 cikmisti 3 gu sonra 690 cikmisti bin sukur ALLAHIN izniyle senin degerinde cok guzel artar artmasafa M menis menis arkdamsizin az artmisti kuzum yinede con sukur saglikli gebeligi MAŞALLAH ❤ sende stres yapma hamilesin 10 uzerinin ustu hamilelik keseyi görünce icin rahatlar balim INŞALLAH hersey olumlu saglikli ilerler dualarim seninle biraz zaman gecsin kadin doimcuya git kuzum keseyi gorup kalbi duyduktan sonra oh mis❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?