Bende okudum onu cok etkilendimmm kuzum benimmm ALLAHIM aysesini ona bagislasin INŞALLAH8şubat ... beni unutma meleğim... seni seviyorum... çok özledim
Konu ismi bu canım
Ben istagramda bi bakır grubu paylaştım tabi bu bakırlara teyze kızlarının isimlerini etiketledim paylaştım altına not düştümUyuyunca fora yazarızz ahahah
İnsallh cnm bnm insalhBende okudum onu cok etkilendimmm kuzum benimmm ALLAHIM aysesini ona bagislasin INŞALLAH
Oyyyy kuzum ben iyiyim sen de hep iyi ol hep bizimle ol balımmm❤❤❤Kuzum benim sen yeterki iyi ol❤
Cok AMiN kuzum INŞALLAH ❤Etıktlrm kuzum bnmm guzl hber alamdaaa hersey yaprm
Te allamm sen harbi harbiii neyse kuzuBen istagramda bi bakır grubu paylaştım tabi bu bakırlara teyze kızlarının isimlerini etiketledim paylaştım altına not düştüm
"Bakırlar satılık alan var mı "dye bizim teyze kızları atladı hemen beğenmeler yorum yapmalar falan kız siz manyakmısınız sizi satışa çıkardım dedim o anda koptular ellerinde sağ kurtuldum kuzu o kadar manyakım kırığım yani
INŞALLAH balimmmm benim ❤Oyyyy kuzum ben iyiyim sen de hep iyi ol hep bizimle ol balımmm❤❤❤
İvit sağaaa didim sıyrığızBağ mı didin
İvit sağaaa didim sıyrığız
Daha bu ne ki kuzu İzmirde bile maceramız var onlarla balımmmmTe allamm sen harbi harbiii neyse kuzu
Sence ben izin verirmiydimKizlar hamissslerimiz cogaliyor yineee RABBiMiZE bin şükür yaaaa iyiki topikten vazgecmemisimmmm sizleri cok seviyorum
Ne guzel kuzu bnde bsi anltam:)Daha bu ne ki kuzu İzmirde bile maceramız var onlarla balımmmm
Yani şikayet im devam ediyorda o ilk zamanki paniğimiz kötü düşüncemiz kalmadı. Eşim özellikle çok korktu onu hiç böyle görmemiştim. Gece uyanıp bakıyorum beni izliyo. Tetkiklerde iyi sayılır çok şükür. İnşallah geçer. Allah sizlere göstermesinBalimmm simdi nasilsin
Bzde seni sevıoz gobuşlu sultanKizlar hamissslerimiz cogaliyor yineee RABBiMiZE bin şükür yaaaa iyiki topikten vazgecmemisimmmm sizleri cok seviyorum
Ne guzel kuzu bnde bsi anltam:)
Bigun kuzenlerde kaldım ramazandı
Uyumuoduk sabaha kadar aklma bse gldi dedm davulculrı korkutalm beyaz carsaf gcrdık kafamza alt katta ev. Pencereden bi bagrdık o şkl davulcunun odu koptu
AMiN cumlemizi korusun balim❤ neyden suphe ettiler kuzum uzulmezmi ya sen onun canisin kuzum ALLAHIM korusun cok gecmis olsunYani şikayet im devam ediyorda o ilk zamanki paniğimiz kötü düşüncemiz kalmadı. Eşim özellikle çok korktu onu hiç böyle görmemiştim. Gece uyanıp bakıyorum beni izliyo. Tetkiklerde iyi sayılır çok şükür. İnşallah geçer. Allah sizlere göstermesin
Yerim seniiiiiiSence ben izin verirmiydimahanda böyle saçından sürükleyerek getiridim seni kuzu
CanimmmsinnnBzde seni sevıoz gobuşlu sultan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?