❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Canım merhaba, kendine çok yüklenme, Allahın takdiri neticede belki olacak ama zamanı var. Çocuğunun arkadaşı yok mu? Onlarla sık sık vakit geçirsin sende bol bol ilgilen, kaç yaşında bilmiyorum ama kendini yalnız hissetmemesini sağla derim. Elinden geldiğince...

Canım çocuk değilim ama anlayabiliyorum oğluşunu ilk önce Rabbim oğluşuna sağlıklı hayrlı uzun ömür ihsan etsin başarılı bi gelecek hayrlı yazılar yazsın tez zaman da hayrlı sağlıklı kardeş nasip etsin yalnızlığa gelince üst komşunun torununun koşuşturması ve alt komşunun kızının sesi geldikçe evde ses oluyo onlar susunca ev bomboş yapayalnızım velasıl Rabbim hiç bir kadının kucağını boş bırakmasın başka bir kadının kucağına baktırnasın kadın doğumcu kapısında beklerken kadınların gebe misin diye sormaları ya da hamişleri görüp iç geçirmekte çok zor Rabbim tez vakitte kucaklarımızı doldurup evlerimizi şenlendirip cennet kokusu ile doldursun amin

Cuma cuma ne güzel dualar ettiniz, canı gönülden amin... Bizi de unutmayın dualarınızda...

Ya senin o güzel gönlün gönlünden geçirdiklerine en içten Amin Amin ecmain diyorum kuzu Rabbim gönlünün güzelliklerini yaşatsın sana inşaallah

Aminnn canım dedim ya canım banada çok diyen oluyor ee ikinci hani daha ne bekliyosun daha neler nelet ama inan oğlum dediği kadar incinmedim kısmet çokkk istiyorum Rabbim biliyor herkese nasip etsin Allah evladıyla sınava cekmesin

2.sınıfa gidiyor ilgileniyorum ama tabi o başka birşeyler arıyor.Sabırr SABIRRRRSABIRRRR

Ya senin o güzel gönlün gönlünden geçirdiklerine en içten Amin Amin ecmain diyorum kuzu Rabbim gönlünün güzelliklerini yaşatsın sana inşaallah
Allahü teala razı olsun kuzum inşallah tez vakitte Rabbim hepimizin gönül muradını versin hepimizi sevindirsin bizim nazlı meleklerimiz bir an önce göbüşlerimize sonra şevkatli kucağımıza gelsinler sağlıkla inşallah

Cuma cuma ne güzel dualar ettiniz, canı gönülden amin... Bizi de unutmayın dualarınızda...
Canım inşallah hamişliğin çok sağlıklı hayrlı geçer bi avazda hayrlısı ile meleğini kucağına alır kokusuyla uyuyup uyanırsın Rabbim evladını sana babasına bağışlasın eli ayağı düzgün sağlıklı anaya babaya vatana hayrlı olur hayrlı yazılar yazsın mevlam meleğine

Rabbim sabrının mükafatını tez vakitte versin canım inşallah ikinci meleğin de bir an önce gelir oğluşunda sende sevinirsiniz inşallah çok çok amin

Kuzum inşallah değerlerin çok çok yükselir inşallah hayrlı güzel müjdeyle gelirsin Rabbim sana ve eşine bağışlasın meleğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…