Canım merhaba, kendine çok yüklenme, Allahın takdiri neticede belki olacak ama zamanı var. Çocuğunun arkadaşı yok mu? Onlarla sık sık vakit geçirsin sende bol bol ilgilen, kaç yaşında bilmiyorum ama kendini yalnız hissetmemesini sağla derim. Elinden geldiğince...Iyi gecelEr hanımlar.Aslında ne kederlerim nede dertli ama buraya içimi dökmek istiyorum.Bugun oğlumun neşesi yoktu.Sebebini sordum ANNE YALNIZLIK NE KÖTÜ dedi çok üzüldüm.İnsan çocuğunu dünyaları bağışlayanı geliyor ben onun Karnı ağrısa iki kat hasta olan bir telaşlı anneyim.Onu çok iyi anlıyorum ben sıkıldığımda kardeşlerimi arıyorum peki Evladım napsın dört gözle bebek bekliyor.Herkese laf anlatırım yada anlatmam cokta tın derim ama bir çocuğa bunları anlatmak çok zor neden olmuyor bilmiyorum.Rabbime sığındım ağlasam fayda vermeyecek Ağladım çünkü vah vah yapsam olmayacak isyandan başka ana şunu biliyorumki o bir kardeşle çok mutlu olacak belli.
Canım çocuk değilim ama anlayabiliyorum oğluşunu ilk önce Rabbim oğluşuna sağlıklı hayrlı uzun ömür ihsan etsin başarılı bi gelecek hayrlı yazılar yazsın tez zaman da hayrlı sağlıklı kardeş nasip etsin yalnızlığa gelince üst komşunun torununun koşuşturması ve alt komşunun kızının sesi geldikçe evde ses oluyo onlar susunca ev bomboş yapayalnızım velasıl Rabbim hiç bir kadının kucağını boş bırakmasın başka bir kadının kucağına baktırnasın kadın doğumcu kapısında beklerken kadınların gebe misin diye sormaları ya da hamişleri görüp iç geçirmekte çok zor Rabbim tez vakitte kucaklarımızı doldurup evlerimizi şenlendirip cennet kokusu ile doldursun aminIyi gecelEr hanımlar.Aslında ne kederlerim nede dertli ama buraya içimi dökmek istiyorum.Bugun oğlumun neşesi yoktu.Sebebini sordum ANNE YALNIZLIK NE KÖTÜ dedi çok üzüldüm.İnsan çocuğunu dünyaları bağışlayanı geliyor ben onun Karnı ağrısa iki kat hasta olan bir telaşlı anneyim.Onu çok iyi anlıyorum ben sıkıldığımda kardeşlerimi arıyorum peki Evladım napsın dört gözle bebek bekliyor.Herkese laf anlatırım yada anlatmam cokta tın derim ama bir çocuğa bunları anlatmak çok zor neden olmuyor bilmiyorum.Rabbime sığındım ağlasam fayda vermeyecek Ağladım çünkü vah vah yapsam olmayacak isyandan başka ana şunu biliyorumki o bir kardeşle çok mutlu olacak belli.
Cuma cuma ne güzel dualar ettiniz, canı gönülden amin... Bizi de unutmayın dualarınızda...Canım çocuk değilim ama anlayabiliyorum oğluşunu ilk önce Rabbim oğluşuna sağlıklı hayrlı uzun ömür ihsan etsin başarılı bi gelecek hayrlı yazılar yazsın tez zaman da hayrlı sağlıklı kardeş nasip etsin yalnızlığa gelince üst komşunun torununun koşuşturması ve alt komşunun kızının sesi geldikçe evde ses oluyo onlar susunca ev bomboş yapayalnızım velasıl Rabbim hiç bir kadının kucağını boş bırakmasın başka bir kadının kucağına baktırnasın kadın doğumcu kapısında beklerken kadınların gebe misin diye sormaları ya da hamişleri görüp iç geçirmekte çok zor Rabbim tez vakitte kucaklarımızı doldurup evlerimizi şenlendirip cennet kokusu ile doldursun amin
Ya senin o güzel gönlün gönlünden geçirdiklerine en içten Amin Amin ecmain diyorum kuzu Rabbim gönlünün güzelliklerini yaşatsın sana inşaallahCanım çocuk değilim ama anlayabiliyorum oğluşunu ilk önce Rabbim oğluşuna sağlıklı hayrlı uzun ömür ihsan etsin başarılı bi gelecek hayrlı yazılar yazsın tez zaman da hayrlı sağlıklı kardeş nasip etsin yalnızlığa gelince üst komşunun torununun koşuşturması ve alt komşunun kızının sesi geldikçe evde ses oluyo onlar susunca ev bomboş yapayalnızım velasıl Rabbim hiç bir kadının kucağını boş bırakmasın başka bir kadının kucağına baktırnasın kadın doğumcu kapısında beklerken kadınların gebe misin diye sormaları ya da hamişleri görüp iç geçirmekte çok zor Rabbim tez vakitte kucaklarımızı doldurup evlerimizi şenlendirip cennet kokusu ile doldursun amin
Hayırlı cumalar kızçelerim
Aminnn canım dedim ya canım banada çok diyen oluyor ee ikinci hani daha ne bekliyosun daha neler nelet ama inan oğlum dediği kadar incinmedim kısmet çokkk istiyorum Rabbim biliyor herkese nasip etsin Allah evladıyla sınava cekmesinCanım çocuk değilim ama anlayabiliyorum oğluşunu ilk önce Rabbim oğluşuna sağlıklı hayrlı uzun ömür ihsan etsin başarılı bi gelecek hayrlı yazılar yazsın tez zaman da hayrlı sağlıklı kardeş nasip etsin yalnızlığa gelince üst komşunun torununun koşuşturması ve alt komşunun kızının sesi geldikçe evde ses oluyo onlar susunca ev bomboş yapayalnızım velasıl Rabbim hiç bir kadının kucağını boş bırakmasın başka bir kadının kucağına baktırnasın kadın doğumcu kapısında beklerken kadınların gebe misin diye sormaları ya da hamişleri görüp iç geçirmekte çok zor Rabbim tez vakitte kucaklarımızı doldurup evlerimizi şenlendirip cennet kokusu ile doldursun amin
2.sınıfa gidiyor ilgileniyorum ama tabi o başka birşeyler arıyor.Sabırr SABIRRRRSABIRRRRCanım merhaba, kendine çok yüklenme, Allahın takdiri neticede belki olacak ama zamanı var. Çocuğunun arkadaşı yok mu? Onlarla sık sık vakit geçirsin sende bol bol ilgilen, kaç yaşında bilmiyorum ama kendini yalnız hissetmemesini sağla derim. Elinden geldiğince...
Dualarımz seninle kuzuKızlar merhaba bugün yine kan testi verdim sonuçları 3e en geç 5e kadar alıcam değerlerinin yükselip yükselmesini durumuna bakacaklar
Hayırlı sonuçlar alırım inşallah Allahın izniyle..
Dualarınızı esirgemeyin..
İnşallah canımmKızlar merhaba bugün yine kan testi verdim sonuçları 3e en geç 5e kadar alıcam değerlerinin yükselip yükselmesini durumuna bakacaklar
Canım yaa o zaman sabır ve sukunetle inşallah bu zamanların üstesinden gelebilirsin diyeyim :)2.sınıfa gidiyor ilgileniyorum ama tabi o başka birşeyler arıyor.Sabırr SABIRRRRSABIRRRR
Allahü teala razı olsun kuzum inşallah tez vakitte Rabbim hepimizin gönül muradını versin hepimizi sevindirsin bizim nazlı meleklerimiz bir an önce göbüşlerimize sonra şevkatli kucağımıza gelsinler sağlıkla inşallahYa senin o güzel gönlün gönlünden geçirdiklerine en içten Amin Amin ecmain diyorum kuzu Rabbim gönlünün güzelliklerini yaşatsın sana inşaallah
Canım inşallah hamişliğin çok sağlıklı hayrlı geçer bi avazda hayrlısı ile meleğini kucağına alır kokusuyla uyuyup uyanırsın Rabbim evladını sana babasına bağışlasın eli ayağı düzgün sağlıklı anaya babaya vatana hayrlı olur hayrlı yazılar yazsın mevlam meleğineCuma cuma ne güzel dualar ettiniz, canı gönülden amin... Bizi de unutmayın dualarınızda...
Hayırlı cumalar kızçelerim
Rabbim sabrının mükafatını tez vakitte versin canım inşallah ikinci meleğin de bir an önce gelir oğluşunda sende sevinirsiniz inşallah çok çok aminAminnn canım dedim ya canım banada çok diyen oluyor ee ikinci hani daha ne bekliyosun daha neler nelet ama inan oğlum dediği kadar incinmedim kısmet çokkk istiyorum Rabbim biliyor herkese nasip etsin Allah evladıyla sınava cekmesin
Kuzum inşallah değerlerin çok çok yükselir inşallah hayrlı güzel müjdeyle gelirsin Rabbim sana ve eşine bağışlasın meleğiniKızlar merhaba bugün yine kan testi verdim sonuçları 3e en geç 5e kadar alıcam değerlerinin yükselip yükselmesini durumuna bakacaklar
Hayrlı cumalar canım hoş geldinHayirli cumalar nasilsiniz kizlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?