❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Cnm bak negüzel otur kocanla. Sakin ol umutsuz olduğunda dua et. Herkesin başına geliyo senin yaşadığın. Rabbim güzel hayırlı evlat lar versin hepimize
sagol canim allah razi olsun ama dusuncelerm degismedi adet olmaktan baska biseu istemiyrm.sadece toparlandm bugun baya durup durup aglama krizlerine girdim :))

Benim kociş işte bende sıkıldım annem geldi aldı gerçeği evde olsa da çay içmeyi yasakladı çaya hasret kaldım yafu 10-15 gündür sabah kahvaltı da bile çay yok

Evde yalnız kalmakta güzel arada. Biz eşimle beraber nöbetçi oluyoruz genellikle ayarlıyoruz

Kızlar _Masalim_ siteye giremiyor banlanmış ama neden olduğunu bilmiyor 11 şubatta bitiyormuş cezası haberiniz olsun canlar

Cnm çaysız olurmu ya. Günde yaklaşık 10 kupa cay içerim. Eşim bi ara çay mı benmi diyodu ikinizinde yeri ayrı diyodum
Afiyet olsun canım benim içinde niyetlenip iç malum yasaklardayım aslında bi süre sonra aramıyorsun karşımda içiyolar canım çekmiyo

Hayırlısı olsun canım hakkında ve hakkımızda rabbim elbet göndecek bizim meleklerimizide üzülme olur mu tatlım
Aynen hayirlisi olsun.. demek ki daha zamani var.. bekleyecegim.. Rabbim ol derse oluyor. Ben artik Ona birakcam

Iyi gecelEr hanımlar.Aslında ne kederlerim nede dertli ama buraya içimi dökmek istiyorum.Bugun oğlumun neşesi yoktu.Sebebini sordum ANNE YALNIZLIK NE KÖTÜ dedi çok üzüldüm.İnsan çocuğunu dünyaları bağışlayanı geliyor ben onun Karnı ağrısa iki kat hasta olan bir telaşlı anneyim.Onu çok iyi anlıyorum ben sıkıldığımda kardeşlerimi arıyorum peki Evladım napsın dört gözle bebek bekliyor.Herkese laf anlatırım yada anlatmam cokta tın derim ama bir çocuğa bunları anlatmak çok zor neden olmuyor bilmiyorum.Rabbime sığındım ağlasam fayda vermeyecek Ağladım çünkü vah vah yapsam olmayacak isyandan başka ana şunu biliyorumki o bir kardeşle çok mutlu olacak belli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…