sagol canim allah razi olsun ama dusuncelerm degismedi adet olmaktan baska biseu istemiyrm.sadece toparlandm bugun baya durup durup aglama krizlerine girdim :))Cnm bak negüzel otur kocanla. Sakin ol umutsuz olduğunda dua et. Herkesin başına geliyo senin yaşadığın. Rabbim güzel hayırlı evlat lar versin hepimize
niye kiz cayin nesi varmis ki kahve ic sende :))Benim kociş işte bende sıkıldım annem geldi aldı gerçeği evde olsa da çay içmeyi yasakladı çaya hasret kaldım yafu 10-15 gündür sabah kahvaltı da bile çay yok
Şekersiz içiyorum canım çayı kansız kalırım diye kahve de yasak nescafe zaten içemiyorum kokusu içimi kaldırıyo bi salepe kaldımniye kiz cayin nesi varmis ki kahve ic sende :))
Cnm çaysız olurmu ya. Günde yaklaşık 10 kupa cay içerim. Eşim bi ara çay mı benmi diyodu ikinizinde yeri ayrı diyodumŞekersiz içiyorum canım çayı kansız kalırım diye kahve de yasak nescafe zaten içemiyorum kokusu içimi kaldırıyo bi salepe kaldım
İyi akşamlar kuzuİyi aksamlar kızçeler
aa niye olmis ki durup dururkenKızlar_Masalim_ siteye giremiyor banlanmış ama neden olduğunu bilmiyor 11 şubatta bitiyormuş cezası haberiniz olsun canlar
Bilmiyoruz ki canım oda bilmiyor neden olduğunu hiç bir şey anlamadıkaa niye olmis ki durup dururken
Benim de baya düşüktü ama 6 aydır iyi çok şükür inşallah artık olur bisiler
Afiyet olsun canım benim içinde niyetlenip iç malum yasaklardayım aslında bi süre sonra aramıyorsun karşımda içiyolar canım çekmiyoCnm çaysız olurmu ya. Günde yaklaşık 10 kupa cay içerim. Eşim bi ara çay mı benmi diyodu ikinizinde yeri ayrı diyodum
Kuzu site niye banlandığını uyarı olarak yazmamış mı siteye giriş yaparken üzüldüm :-(Bilmiyoruz ki canım oda bilmiyor neden olduğunu hiç bir şey anlamadık
Acılınca msjı okur orda yazar neden banlandgı canmBilmiyoruz ki canım oda bilmiyor neden olduğunu hiç bir şey anlamadık
Acılınca msjı okur orda yazar neden banlandgı canmBilmiyoruz ki canım oda bilmiyor neden olduğunu hiç bir şey anlamadık
Aynen hayirlisi olsun.. demek ki daha zamani var.. bekleyecegim.. Rabbim ol derse oluyor. Ben artik Ona birakcamHayırlısı olsun canım hakkında ve hakkımızda rabbim elbet göndecek bizim meleklerimizide üzülme olur mu tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?