- 6 Şubat 2017
- 200
- 228
- 33
- 36
Hosbulduk canim yeni hamis var heralde insAlllah saglikli olur Allahim herkeze yardim edsin❤Hayrlı cumalar canım hoş geldin
Gorursun insAllah ve saglikli bi hamilelik gecirirssin canim rabbim kucagina almayida nasip edsin hersey gonlunce olsun ❤Cnmm çok teşekkür ederim değerim 411 çıktı çok şükür bakalım akşam hastaneye gidicem. İnş kalp atışlarını da durabilirim daha kesmeyi göremedim
Maşallah canım Rabbim keseyi görmeyi kalp atışını duymayı da nasip etsin kucağında okşadığın okula götürüp getirdiğin günleri göstersin hayrlısı ileCnmm çok teşekkür ederim değerim 411 çıktı çok şükür bakalım akşam hastaneye gidicem. İnş kalp atışlarını da durabilirim daha kesmeyi göremedim
Amin kuzum amin bizlere de göstersin Mevlam tez vakitte inşallah ♥ ♥Hosbulduk canim yeni hamis var heralde insAlllah saglikli olur Allahim herkeze yardim edsin❤
insAllah canm cok cokkk aminn ❤❤Amin kuzum amin bizlere de göstersin Mevlam tez vakitte inşallah ♥ ♥
canim oldun mu sen adet bi ben olamadm ya testlerde negatiiif_Masalim_ canım bat 8 mart
canim oldun mu sen adet bi ben olamadm ya testlerde negatiiifmasalım banlanmis sebebi bilinmiyo 11 nde gelcek gorur ozaman canim
Allah Razı olsun dualarınız yeterCanım yaa o zaman sabır ve sukunetle inşallah bu zamanların üstesinden gelebilirsin diyeyim :)
İnşalllah sende evinde bebek sesi şenliğiyle dolarRabbim sabrının mükafatını tez vakitte versin canım inşallah ikinci meleğin de bir an önce gelir oğluşunda sende sevinirsiniz inşallah çok çok amin
Nasılsın canım benimAllah Razı olsun dualarınız yeter
zaten p.tesiye kadar gelmezse bana dr yollari gozukuyo canim.senin gecikti ya ondamda agri yapar gun gecimce daha agrili oluyoMalesef canım 3.günümdeyim ama pıhtılar şeklinde geliyoanlamadım çok sancım var 3 gündür öldüm ya niye böyle olduki batmalar halen var ..
Sen bi kan versene net öğrenirsin hem yoksa Dr sana ilaç verir sökülsün diye
Canım regl olacağına dair belirti falan var mı tatlım bi kan testi verseydin kuzuzaten p.tesiye kadar gelmezse bana dr yollari gozukuyo canim.senin gecikti ya ondamda agri yapar gun gecimce daha agrili oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?