❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Cnmm çok teşekkür ederim değerim 411 çıktı çok şükür bakalım akşam hastaneye gidicem. İnş kalp atışlarını da durabilirim daha kesmeyi göremedim
Maşallah canım Rabbim keseyi görmeyi kalp atışını duymayı da nasip etsin kucağında okşadığın okula götürüp getirdiğin günleri göstersin hayrlısı ile

Kızlar allah razı olsun çok teşekkür ederim allahım herkese nasip etsin şuan sevinemiyorum o kalp atışlarını fuyduktsn sonra sevinirim insallah

Hayırlı cumalar topiğin güzel hatunları rabbim bu güzel günün yüzüsuyu hürmetine edilen ve edeceğimiz tüm dualarımızı kabul ve makbul eylesin hamişler güzel sağlıklı gebelik geçirsin rabbim evladı olmayanlara hayrlı evladlar nasip etsin evimiz cennet bahçesine dönsün inşallah huzur mutluluk yuvalarımızdan eksik olmasın dileğiyle tekrar ❤❤❤HAYIRLI CUMALAR❤❤❤

Kızlaaaar nerelerdesiniz yaaa kimse var mııı ses verin

canim oldun mu sen adet bi ben olamadm ya testlerde negatiiif masalım banlanmis sebebi bilinmiyo 11 nde gelcek gorur ozaman canim

Malesef canım 3.günümdeyim ama pıhtılar şeklinde geliyo anlamadım çok sancım var 3 gündür öldüm ya niye böyle olduki batmalar halen var ..
Sen bi kan versene net öğrenirsin hem yoksa Dr sana ilaç verir sökülsün diye

zaten p.tesiye kadar gelmezse bana dr yollari gozukuyo canim.senin gecikti ya ondamda agri yapar gun gecimce daha agrili oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…