❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

yok normal koydm bekleynce boyle oldu bastan yoktu zaten durdugndan yani
allah bagislasin canim.isteyene versin ben istemiyrm artik

bugun 33. gun kimyasal kanamayi baz aloyrm
kan testi yaptır en kesin cozum..ya inan ne biliyim bende cocugum olmaz diye dusundum hep genc kızlıgımdan beri devamlı kadın dogum doktorlarındaydım kistlerle ugrastım hatta bir doktor yuzde doksan cocugun olmaz dedi adetlerim gecikirdicok kotu hissetmistim ama bir doktor geldi oyle guzel seyelr dediki adetlerim duzene girdi oyle iyi biliyorumki psikolojinin etkisini..bunların artısı olarak prolaktinim yuksekti tsh desen 5 baskalarına gore sınırda gebelik icin 2.5 altında olmalıydı butun hormonlar anlıycagın sınırdaydı dedim yok bizim tedavisiz cocugumuz olmaz beklemiyordum ama Allaha sukur oldu Allah korusun bir aksilik olsa kaybetsem yine Allah ın vardır bir bildigi derim onume bakarım zor tabi cok hemde bir kadın icin ama umutsuzluga kapılırsak kendimizi uzeriz seninde olucak cok eminim kavusacaksın

Kimyasal gebelikte patlama var bunun nedeni ne bilen var mı kızular kimisi kimyasal ardı gebelik diyo kimisi korun 3 ay diyo dr korunmaya gerek yok sorun olmaz dedi ama kafam karıştı

sagol canim allah razi olsun.sabahtan beri aglama krizlerne giriyorm olmuyo diye degil adet olamiyrm butun terslikler beni buluyo bi bitmedi imtihanm bi yuzum gulmedi.herkesn cocugu olcak diye sartlandmyrm artik hic olmasn napim elimdende bisey gelmiyo adet olaymda yeter bana

benim ikinci evlolgm dedgm gibi ilkinin kalbo durdu bi sene kendime gelemedim ne edirne ne istanbul dr dr gezdim test yapmadn usg ye bakarak rahimin kalp seklonde diyen cocugn olmaz diyen kistin var iltihabn var diyen oldu daha neler neler.ikinciye evlendim mantar enfeksiyon sistit sira sira hepsi beni buldu hamile kaldim dedim isterse 9 ay uataym genede bisey oomasn bi tabak kaldrmadm ama gene ayni sey.hic olmamasi olupta kaybetmekten daha iyi bana gore canim.allah saglikla kucagina almayi nasip etsin

Kimyasal gebelikte patlama var bunun nedeni ne bilen var mı kızular kimisi kimyasal ardı gebelik diyo kimisi korun 3 ay diyo dr korunmaya gerek yok sorun olmaz dedi ama kafam karıştı
ben boyle bi konu acmistm yedgmzden mi octgmzden mi bilmiyrm ama boyle bosey var kiminle konstysam hayatnda bi kere gecirmis başından

amin canım saol..herkes birseylerle sınanıyor yasadıkların kolay degil tahmin edebiliyorum sadece ama umudunu da kaybetme saglıklı bir gebelik nasip olucaktır sanada dua ediyorum insallah en kısa zaman guzel haberlerini verirsin ve daimi olur canım

sagol canim allah razi olsun.umut bi sure sonra bitiyo herkes gecti bu yoldan eminim ama yeni bi umut kapisi acilana kadr umudin vakti doluyo nasip diyelm

Göbüsler ne durumda benim daha 7+4 ama sadece elimle rahim bolgemde sertlesme hissediyorum cikacak gibi :)))
Canım merhaba, benim 4. ayımdan yani 16. haftamdan sonra kendini belli etti göbüşüm. Karın içi geniş olanlardanım yani. Ama rahim büyüdükçe sertleşiyo tabi bu esnada Artık tam bir hamileye benziyorum

Canım merhaba, benim 4. ayımdan yani 16. haftamdan sonra kendini belli etti göbüşüm. Karın içi geniş olanlardanım yani. Ama rahim büyüdükçe sertleşiyo tabi bu esnada Artık tam bir hamileye benziyorum
Bakalm bizimki ne zaman farkedecek benim esim yattgmzda farkediyo ben sadece sertlesmeyi hssediyorum :))

yone bi sessizlk hakim.bugun acuk basinzii sisirdm deprestim arada geliyolar bana.iyiym simdi ee siz napiyonz askitoskolar:)) esim geldi ya nesem yerine geldi. :)))

İyi akşamlar güzel bayanlar. Cok yorgunum yine nöbetteyim. Çayınızı demleyin koçişlerinizin yanına oturun ve 1 bardak çay için benim için:) bugün hormon verdim ilk defa bakalım ne olcak

yone bi sessizlk hakim.bugun acuk basinzii sisirdm deprestim arada geliyolar bana.iyiym simdi ee siz napiyonz askitoskolar:)) esim geldi ya nesem yerine geldi. :)))
Cnm bak negüzel otur kocanla. Sakin ol umutsuz olduğunda dua et. Herkesin başına geliyo senin yaşadığın. Rabbim güzel hayırlı evlat lar versin hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…