İç çamaşırıyla değil orta kattakiyle konuşman lazım çamaşır napsın o üstünü örtmekle görevli kuzu:))gelsin diye yapiyorm galiba her wc ye girdgmde ic camasiri bana bakiyo ben ona konusuyrm gene yok diye :)) hayirlisiyla olsunda bi an once
:)) o konusmuyo benle :)) aman hayırlısıyla su dr a gidelmde ben kafayi yemednİç çamaşırıyla değil orta kattakiyle konuşman lazım çamaşır napsın o üstünü örtmekle görevli kuzu:))
Kız bu kafayı yememş halinse yemiş halini merak ettim kuzu pazartesi ola hayrola diyelim canım benim sende kafayı yeme sukoyverme hemen kız:)) o konusmuyo benle :)) aman hayırlısıyla su dr a gidelmde ben kafayi yemedn
kiz ben emin adimlarla yuruyorm zaten delirmek icin.bakirkoyde yakin degil annem en az 4 saat :)) aynen canim insallahKız bu kafayı yememş halinse yemiş halini merak ettim kuzu pazartesi ola hayrola diyelim canım benim sende kafayı yeme sukoyverme hemen kız
Kız sen nerde oturuyorsun ki 4 saat sürüyorkiz ben emin adimlarla yuruyorm zaten delirmek icin.bakirkoyde yakin degil annem en az 4 saat :)) aynen canim insallah
edirnede :))Kız sen nerde oturuyorsun ki 4 saat sürüyor
He ondan 4 saat sürüyor kız ben İstanbul'da oturuyorum aileme bile giderken 4 saate zor gidiyorum yani sen iyi geliyorsun o kadar saate kuzumedirnede :))
istanbul oyle yaa bi yerden bi yere giderken sanki sehirler arasi dolasiyomssn gibi.otobandan o kaa suruyo canimHe ondan 4 saat sürüyor kız ben İstanbul'da oturuyorum aileme bile giderken 4 saate zor gidiyorum yani sen iyi geliyorsun o kadar saate kuzum
Öyle ama vazgeçilmezim bu şehir sevdiklerim içinde yaşıyor❤❤❤ahhh be kuzuistanbul oyle yaa bi yerden bi yere giderken sanki sehirler arasi dolasiyomssn gibi.otobandan o kaa suruyo canim
dogrudur canim allah ayirmasin insallahÖyle ama vazgeçilmezim bu şehir sevdiklerim içinde yaşıyor❤❤❤ahhh be kuzu
Aminnn kuzu kimseyi sevdiğinden ayırmasın rabbim canım benimdogrudur canim allah ayirmasin insallah
Bayildiiiim :)
Aynen bende bayıldım siz hamiş sultanlar için paylaşim dedim tatlımBayildiiiim :)
gözlerim doldu gercekten. Cok tesekkürler :) Aldim kaydettim bilgisayarımaAynen bende bayıldım siz hamiş sultanlar için paylaşim dedim tatlım
Yaaa kıyamam göbüşdeki o minik mucizenden kaynaklanıyor işte bu duygusallık rabbim hayrla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin hayrlı sağlıklı evlad olsun inşallah canımgözlerim doldu gercekten. Cok tesekkürler :) Aldim kaydettim bilgisayarıma
güzel temennilerin icin cok tesekkür ederim. Allah tüm evlatlara saglık versin, hayırlı olsunlar. Isteyenleride rabbim geri cevirmesin, en kısa zamanda göbisler bebeklensin insallah <3Yaaa kıyamam göbüşdeki o minik mucizenden kaynaklanıyor işte bu duygusallık rabbim hayrla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin hayrlı sağlıklı evlad olsun inşallah canım
Aminnn bende bu güzel duan için teşekkür ederim❤❤❤ hamiş sultan cinsiyeti nedir minik meleğinin❤❤❤güzel temennilerin icin cok tesekkür ederim. Allah tüm evlatlara saglık versin, hayırlı olsunlar. Isteyenleride rabbim geri cevirmesin, en kısa zamanda göbisler bebeklensin insallah <3
Oglumuz oluyor kısmetse :) Darısı basınıza insallahAminnn bende bu güzel duan için teşekkür ederim❤❤❤ hamiş sultan cinsiyeti nedir minik meleğinin❤❤❤
Hayırlı olsun inşallah canım Aminnn darısı başıma ve benim gibi tüm isteyenlere nasip olsun inşallahOglumuz oluyor kısmetse :) Darısı basınıza insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?