Oyy oyyy neguzel bi yazı boleO zamaaaan geçmiş doğum günün kutlu olsun yeni yaşın sana mutluluk huzur getirsin kuzum inşallah çekirdek ailenle çooook güzel günlerin olsun hergünün birbirinden daha güzel geçsin hiç birşey için keşkelerin olmasın hayatında balım iyi ki doğdun iyi ki bizimlesin balım❤❤❤
Hepimizin mutlulugu huzuru yerinde olsun insallah :) Allah tez zamanda kucagina versin bebisinizi insallah.Allah mutluluğunu huzurunu daim etsin canım ben 13 yıla gircem Allah izin verirse bizde ocak ayından beri istiyoruz...
2017'ye de pek düzgün girdik sayılmaz kuzum kanlı katlim oldu balım ama inşallah rabbim nasip etsin hayrlı sağlıklı bir evlad olmayanada banada canımOyy oyyy neguzel bi yazı bole
Çoookkkk tesekrr ederm balım benimm insallhh yeni yıl ve yeni yas ugur gtrr kuzum gecen yıl berbat bi yıl yasadık
Aminnn canımHepimizin mutlulugu huzuru yerinde olsun insallah :) Allah tez zamanda kucagina versin bebisinizi insallah.
Insallah canım. Söz dualarima senide ekleyeceğim.Aminnn canıminşallah...tek ihtiyacım bol bol dua inanıyorum rabbim sizlerin duasına cevap verecektir canı gönülden inanıyorum❤❤❤
Aminn insallh cnm cok yakında gelcek melegin bak demişti dersn kuzum2017'ye de pek düzgün girdik sayılmaz kuzum kanlı katlim oldu balım ama inşallah rabbim nasip etsin hayrlı sağlıklı bir evlad olmayanada banada canım
Çok teşekkür ederim Allah'ım dualarını kabul etsin canım benim ismim müzeyyen ismimle edersen daha çok mutlu olurum yer ve gök dua üstüne kurulu bende sizin dualarınızda olmakdan çok mutlu oluyorumInsallah canım. Söz dualarima senide ekleyeceğim.
hic merak etme canım. Bende Banu. Memnun oldum tanıstıgıma da. Allah dualarimizi en kısa zamanda kabul etsin insallah.Çok teşekkür ederim Allah'ım dualarını kabul etsin canım benim ismim müzeyyen ismimle edersen daha çok mutlu olurum yer ve gök dua üstüne kurulu bende sizin dualarınızda olmakdan çok mutlu oluyorum
Hayatım senin hislerine güvenmemek mümkünmü sen ki benim gamzemi bilmiş hamiş bir sultansın Allah çarpar beni sana güvenmesemAminn insallh cnm cok yakında gelcek melegin bak demişti dersn kuzum
Aminnn...Aminnn...Bende çok memnun oldum tanıştığıma canım benim konu sahibi gelince eğer istersen listeye hamiş prenses dye ekleyebilir karşısınada prens geliyor dye yazar tabi sende istersen bize katılmayı canım❤❤❤hic merak etme canım. Bende Banu. Memnun oldum tanıstıgıma da. Allah dualarimizi en kısa zamanda kabul etsin insallah.
olur neden olmasın :) Masalim miydi konu sahibi tanısıyoruz onlada, hesap pasif diyor bir sorun mu oldu ?Aminnn...Aminnn...Bende çok memnun oldum tanıştığıma canım benim konu sahibi gelince eğer istersen listeye hamiş prenses dye ekleyebilir karşısınada prens geliyor dye yazar tabi sende istersen bize katılmayı canım❤❤❤
Evet masalim banlandı ama neden olduğunu oda bilmiyor kural ihlali yazıyormuş sadece gelince ne olduğunu anlıycaz canım bakalım yarın bitiyor cezasıolur neden olmasın :) Masalim miydi konu sahibi tanısıyoruz onlada, hesap pasif diyor bir sorun mu oldu ?
hmm allah allah. yarın gelsinde bakalim bir konusalim o zaman. gecmis olsun onada :)Evet masalim banlandı ama neden olduğunu oda bilmiyor kural ihlali yazıyormuş sadece gelince ne olduğunu anlıycaz canım bakalım yarın bitiyor cezası
Sağol canım ben gece girmeyi dene dedim ama bakalım girebilecek mi???hmm allah allah. yarın gelsinde bakalim bir konusalim o zaman. gecmis olsun onada :)
evet 00.00 dan sonra olabilir.Sağol canım ben gece girmeyi dene dedim ama bakalım girebilecek mi???
Hayatım senin hislerine güvenmemek mümkünmü sen ki benim gamzemi bilmiş hamiş bir sultansın Allah çarpar beni sana güvenmesem
İnşallah dün öğleden sonra giremedim dedi banlanmışım dedi kural ihlali derken ne oluyor onuda anlamadım ki hangi kuralı ihlal etti anlam veremedik biz canımevet 00.00 dan sonra olabilir.
Allah'ım inşallah senin minik prensesine gamze verir gamzeli prenses olurtaş eder taş gamzesine dolgu yaptıgım
Bende iyjym cnm bugun tirod icin gttm ilac yazdilsr ultrasn cektiler birde ksn aldilar pazartrso belli olcakms bakalmHamdolsun iyiyim caan sen nasılsın hamiş sultan
İnsallj kuzjm bnm bndede tek tarafta var senle konusuom hep sana ceker blkiAllah'ım inşallah senin minik prensesine gamze verir gamzeli prenses oluriki taraflı olsun teyzesinden alsın ayyy yerim ben o miniği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?