❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Oyy oyyy neguzel bi yazı bole
Çoookkkk tesekrr ederm balım benimm insallhh yeni yıl ve yeni yas ugur gtrr kuzum gecen yıl berbat bi yıl yasadık

Allah mutluluğunu huzurunu daim etsin canım ben 13 yıla gircem Allah izin verirse bizde ocak ayından beri istiyoruz...
Hepimizin mutlulugu huzuru yerinde olsun insallah :) Allah tez zamanda kucagina versin bebisinizi insallah.

Oyy oyyy neguzel bi yazı bole
Çoookkkk tesekrr ederm balım benimm insallhh yeni yıl ve yeni yas ugur gtrr kuzum gecen yıl berbat bi yıl yasadık
2017'ye de pek düzgün girdik sayılmaz kuzum kanlı katlim oldu balım ama inşallah rabbim nasip etsin hayrlı sağlıklı bir evlad olmayanada banada canım

Hepimizin mutlulugu huzuru yerinde olsun insallah :) Allah tez zamanda kucagina versin bebisinizi insallah.
Aminnn canıminşallah...tek ihtiyacım bol bol dua inanıyorum rabbim sizlerin duasına cevap verecektir canı gönülden inanıyorum❤❤❤

Insallah canım. Söz dualarima senide ekleyeceğim.
Çok teşekkür ederim Allah'ım dualarını kabul etsin canım benim ismim müzeyyen ismimle edersen daha çok mutlu olurum yer ve gök dua üstüne kurulu bende sizin dualarınızda olmakdan çok mutlu oluyorum

Çok teşekkür ederim Allah'ım dualarını kabul etsin canım benim ismim müzeyyen ismimle edersen daha çok mutlu olurum yer ve gök dua üstüne kurulu bende sizin dualarınızda olmakdan çok mutlu oluyorum
hic merak etme canım. Bende Banu. Memnun oldum tanıstıgıma da. Allah dualarimizi en kısa zamanda kabul etsin insallah.

hic merak etme canım. Bende Banu. Memnun oldum tanıstıgıma da. Allah dualarimizi en kısa zamanda kabul etsin insallah.
Aminnn...Aminnn...Bende çok memnun oldum tanıştığıma canım benim konu sahibi gelince eğer istersen listeye hamiş prenses dye ekleyebilir karşısınada prens geliyor dye yazar tabi sende istersen bize katılmayı canım❤❤❤

olur neden olmasın :) Masalim miydi konu sahibi tanısıyoruz onlada, hesap pasif diyor bir sorun mu oldu ?

olur neden olmasın :) Masalim miydi konu sahibi tanısıyoruz onlada, hesap pasif diyor bir sorun mu oldu ?
Evet masalim banlandı ama neden olduğunu oda bilmiyor kural ihlali yazıyormuş sadece gelince ne olduğunu anlıycaz canım bakalım yarın bitiyor cezası

Evet masalim banlandı ama neden olduğunu oda bilmiyor kural ihlali yazıyormuş sadece gelince ne olduğunu anlıycaz canım bakalım yarın bitiyor cezası
hmm allah allah. yarın gelsinde bakalim bir konusalim o zaman. gecmis olsun onada :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…