amiiiin canım.. InsallahHayırlı olsun inşallah canım Aminnn darısı başıma ve benim gibi tüm isteyenlere nasip olsun inşallah
İlk bebişmi olacak offf çok soru sordum biliyorum ama merak ettim hakkını helal et olur muamiiiin canım.. Insallah
ne demek canım, helal olsun, ne güzel muhabbet oluyor. benimde isim gücüm bitti, dolanıyorum öyle. Odamız geldi bugünde yerlestirdim, yorulduk biraz :))) Evet ilk bebeğim. 83 dogumlumusunuz siz?İlk bebişmi olacak offf çok soru sordum biliyorum ama merak ettim hakkını helal et olur mu
Tatlı telaşlar başlamış sizde artık ohhh ne güzel bir duygu ya vallahi özendim şimdi size bide ben yoruyorum sizi...evet ben 83'lüyüm canımne demek canım, helal olsun, ne güzel muhabbet oluyor. benimde isim gücüm bitti, dolanıyorum öyle. Odamız geldi bugünde yerlestirdim, yorulduk biraz :))) Evet ilk bebeğim. 83 dogumlumusunuz siz?
yok yok yorulmuyorum:) Beni teknoloji iyi ediyor hep :)) Bende 84lüyüm ondan sordum :)Tatlı telaşlar başlamış sizde artık ohhh ne güzel bir duygu ya vallahi özendim şimdi size bide ben yoruyorum sizi...evet ben 83'lüyüm canım
Ay-hal kuzu nerdesin❤❤❤
Ne güzel çok sevindim akranımsınız 34'e merdiven dayadım ne gelen var ne giden tek tabanca dört duvar arasında oturmak eşim işden gelene kadar zor sabrediyorum tek dayanağım tek dostum kk. oldu iyi ki sizler varsınız iyi ki burayı bu siteyi kurmuşlar geç katıldım ama çok şey kazandımyok yok yorulmuyorum:) Beni teknoloji iyi ediyor hep :)) Bende 84lüyüm ondan sordum :)
Çok geçmiş olsun balımmm sen nasılsın ❤❤❤Burdayım cnm hastaneye falan gttık esim rahatsızlandı
İyim balım cok şukur sen naslsn neler yapıyosunÇok geçmiş olsun balımmm sen nasılsın ❤❤❤
Ben bugün harikayım dün sürünüyordum reglden dolayı çok şükür artık sancım yok bomba gibiyim topikde kimler var kimler yok sayım yapıyorum kuzumİyim balım cok şukur sen naslsn neler yapıyosun
Belli olmaz ki o.. biliyorsun rabbim ne zaman yeme icme nafakası verirse o zaman derler hep. herhangi bir problem var mı peki?Ne güzel çok sevindim akranımsınız 34'e merdiven dayadım ne gelen var ne giden tek tabanca dört duvar arasında oturmak eşim işden gelene kadar zor sabrediyorum tek dayanağım tek dostum kk. oldu iyi ki sizler varsınız iyi ki burayı bu siteyi kurmuşlar geç katıldım ama çok şey kazandım
İyi yapıon başkanBen bugün harikayım dün sürünüyordum reglden dolayı çok şükür artık sancım yok bomba gibiyim topikde kimler var kimler yok sayım yapıyorum kuzum
Bir sorun görünmüyor vaktini bekliyor sanırım rabbimin uygun gördüğü zamanda olacak inşallahhhBelli olmaz ki o.. biliyorsun rabbim ne zaman yeme icme nafakası verirse o zaman derler hep. herhangi bir problem var mı peki?
Evet balımmm ben kış doğumluyum ama hiç hazetmiyorum bahar ayını çok seviyorum... çiçekler açsın böcekler ötsün misaliİyi yapıon başkancanm sklıo bnmde yaaaa yaz gelsn artık bıktım kıştan
Insallah. Hic sıkma canını. hep pozitif ol. Onlar zamanını biliyor. Ben 9. senelik evliyim mesela :) Hic bebek istemedik bu zamana kadar. Temmuzda oturduk konustuk dedik zamanı geldi artık iş güç oturdu, zaten olması zaman alır dedik. Agustosta hamile oldugumu öğrendim. Zamanlamayı Rabbim kendi kararlıyor.Bir sorun görünmüyor vaktini bekliyor sanırım rabbimin uygun gördüğü zamanda olacak inşallahhh
Aynen cnm bnde kış dogumluyum bilsem yaza kadar bklermişimEvet balımmm ben kış doğumluyum ama hiç hazetmiyorum bahar ayını çok seviyorum... çiçekler açsın böcekler ötsün misali
Allah mutluluğunu huzurunu daim etsin canım ben 13 yıla gircem Allah izin verirse bizde ocak ayından beri istiyoruz...Insallah. Hic sıkma canını. hep pozitif ol. Onlar zamanını biliyor. Ben 9. senelik evliyim mesela :) Hic bebek istemedik bu zamana kadar. Temmuzda oturduk konustuk dedik zamanı geldi artık iş güç oturdu, zaten olması zaman alır dedik. Agustosta hamile oldugumu öğrendim. Zamanlamayı Rabbim kendi kararlıyor.
Ben bu ayın 26'sında doğmuşum annem daha fazla bekleyememiş tek kız ben olunca 6'ncı çocuk olarak doğuruvermiş kuzuAynen cnm bnde kış dogumluyum bilsem yaza kadar bklermişim
Aa dogum gunune az kalmıs kuzu bnmde 27 ocaktı gectıBen bu ayın 26'sında doğmuşum annem daha fazla bekleyememiş tek kız ben olunca 6'ncı çocuk olarak doğuruvermiş kuzu
O zamaaaan geçmiş doğum günün kutlu olsun yeni yaşın sana mutluluk huzur getirsin kuzum inşallah çekirdek ailenle çooook güzel günlerin olsun hergünün birbirinden daha güzel geçsin hiç birşey için keşkelerin olmasın hayatında balım iyi ki doğdun iyi ki bizimlesin balım❤❤❤Aa dogum gunune az kalmıs kuzu bnmde 27 ocaktı gectı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?