❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

İlk bebişmi olacak offf çok soru sordum biliyorum ama merak ettim hakkını helal et olur mu
ne demek canım, helal olsun, ne güzel muhabbet oluyor. benimde isim gücüm bitti, dolanıyorum öyle. Odamız geldi bugünde yerlestirdim, yorulduk biraz :))) Evet ilk bebeğim. 83 dogumlumusunuz siz?

ne demek canım, helal olsun, ne güzel muhabbet oluyor. benimde isim gücüm bitti, dolanıyorum öyle. Odamız geldi bugünde yerlestirdim, yorulduk biraz :))) Evet ilk bebeğim. 83 dogumlumusunuz siz?
Tatlı telaşlar başlamış sizde artık ohhh ne güzel bir duygu ya vallahi özendim şimdi size bide ben yoruyorum sizi...evet ben 83'lüyüm canım

Tatlı telaşlar başlamış sizde artık ohhh ne güzel bir duygu ya vallahi özendim şimdi size bide ben yoruyorum sizi...evet ben 83'lüyüm canım
yok yok yorulmuyorum:) Beni teknoloji iyi ediyor hep :)) Bende 84lüyüm ondan sordum :)

yok yok yorulmuyorum:) Beni teknoloji iyi ediyor hep :)) Bende 84lüyüm ondan sordum :)
Ne güzel çok sevindim akranımsınız 34'e merdiven dayadım ne gelen var ne giden tek tabanca dört duvar arasında oturmak eşim işden gelene kadar zor sabrediyorum tek dayanağım tek dostum kk. oldu iyi ki sizler varsınız iyi ki burayı bu siteyi kurmuşlar geç katıldım ama çok şey kazandım

Belli olmaz ki o.. biliyorsun rabbim ne zaman yeme icme nafakası verirse o zaman derler hep. herhangi bir problem var mı peki?

Belli olmaz ki o.. biliyorsun rabbim ne zaman yeme icme nafakası verirse o zaman derler hep. herhangi bir problem var mı peki?
Bir sorun görünmüyor vaktini bekliyor sanırım rabbimin uygun gördüğü zamanda olacak inşallahhh

İyi yapıon başkan canm sklıo bnmde yaaaa yaz gelsn artık bıktım kıştan
Evet balımmm ben kış doğumluyum ama hiç hazetmiyorum bahar ayını çok seviyorum... çiçekler açsın böcekler ötsün misali

Bir sorun görünmüyor vaktini bekliyor sanırım rabbimin uygun gördüğü zamanda olacak inşallahhh
Insallah. Hic sıkma canını. hep pozitif ol. Onlar zamanını biliyor. Ben 9. senelik evliyim mesela :) Hic bebek istemedik bu zamana kadar. Temmuzda oturduk konustuk dedik zamanı geldi artık iş güç oturdu, zaten olması zaman alır dedik. Agustosta hamile oldugumu öğrendim. Zamanlamayı Rabbim kendi kararlıyor.

Allah mutluluğunu huzurunu daim etsin canım ben 13 yıla gircem Allah izin verirse bizde ocak ayından beri istiyoruz...

Aa dogum gunune az kalmıs kuzu bnmde 27 ocaktı gectı
O zamaaaan geçmiş doğum günün kutlu olsun yeni yaşın sana mutluluk huzur getirsin kuzum inşallah çekirdek ailenle çooook güzel günlerin olsun hergünün birbirinden daha güzel geçsin hiç birşey için keşkelerin olmasın hayatında balım iyi ki doğdun iyi ki bizimlesin balım❤❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…