❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

İnsallj kuzjm bnm bndede tek tarafta var senle konusuom hep sana ceker blki
Bizim minik prensesin bir tarafda ki gamzesi sen ol bir tarafda ki gamzesi ben olayım çift olsun inşallah inşallah balımmm ama çok çeker gamzelerinden ben çok çektim ya lise dönemindeyken

Neden kuzu ne cektn kız:)
Erkeklerden ee millet adını bilmeyince gamzelim dye basbas bağırıyorlar kuzum...
Bide ben imam hatip mezunuyum erkekler kızlar ayrıydı bizde okula gircem bir sınıf toplanmış bağırıyor gamzelim gamzelim müdür yardımcısı duydu topluca disiplin cezası hani ben çektim erkeklerde benden çekti hahahah

Vuvvvvv peçe takaydın kız Allammm bnm eşimde gamze hastası gamzem var dıe aldı beni

Neden kuzu ne cektn kız:)
Bişey daha anlatim yine lise döneminde benim arkadaşım gamzeme parmağını değdirdi başka sınıfdan kız geldi napıyorsun sen dedi bende dedim ki dilek tutup gamzeme dokunursan dileğin gerçekleşiyor dedim tamam dedi para çıkardı cebinden dilek tuttu gamzeme dokundu parayı bana uzattı kız...tabi ki almadım bu bir şakaydı dedim işi nerdeyse hurafeliğe dökcektim

Vuvvvvv peçe takaydın kız Allammm bnm eşimde gamze hastası gamzem var dıe aldı beni
Hahah benim eşimde öyle bi hastalık yok malesef biz yedi kardeşiz bir bende var benden sonra abilerimin çocuklarında oldu annem beni tek geçmiş bu konuda :))

Hahah benim eşimde öyle bi hastalık yok malesef biz yedi kardeşiz bir bende var benden sonra abilerimin çocuklarında oldu annem beni tek geçmiş bu konuda :))
Supermiş vallahaa:)) senin melektede olur kesin:) ha bide guluncemi blli oluo yoksa sabit duruncadamı belli oluo canm

Beni oğluna isteyen bir kadın vardı ondada gamze hastalığı varmış nerden bileyim çok sevdiğini gamzelileri kadın beni pazarda gördü bağırıyor arkamdan gamzeli gelinim dye arkadaşım dedi sana bağırıyor baksana kadına dedi yok ya o kadın deli kendi kendine bağırıyor dedim pazarın ortasında kadını deli ettim herkesin gözünde hahahah

Allamm supermişşş

Kız snden korkulur annmde cok sever iyiki seni gormemiş

Supermiş vallahaa:)) senin melektede olur kesin:) ha bide guluncemi blli oluo yoksa sabit duruncadamı belli oluo canm
Sabitte yeri belli oluyor ama konuşurken hafif gülümsememde bile çukur açmış gibi oluyor inşaallah benim çocuğumdada olur

Sabitte yeri belli oluyor ama konuşurken hafif gülümsememde bile çukur açmış gibi oluyor inşaallah benim çocuğumdada olur
Olur kuzum mutlaka cok guzelmiş maşallahh bnm pek blrgın degil biara belrgnlstrmeye ugrastım parmagmla falan
Bide gamze estetgi varms izmrde olsa gtcktm dahada belrgn olsn die

Kız snden korkulur annmde cok sever iyiki seni gormemiş
Kadın zenginliğiyle övünen biriydi kendisinide oğlunuda hiç hazetmiyordum ben onu uyardım benden uzak dur dye dinlemedi ki beni parasıyla satın almaya çalıştı ama ben parayla satın alınacak bir kız değildim kadına pazarın orta yerinde deli dedimde annme şikayet etmiş tabi annemde kim bilir sen ne dedin kızımada sana böyle yaptı demiş kadından öyle kurtuldum ya kız manyak gibi peşimde dolanıyordu ama annene niye yapim kuzum o başka şeylerin peşindeydi ondan öyle şeettim ben :))

Olur kuzum mutlaka cok guzelmiş maşallahh bnm pek blrgın degil biara belrgnlstrmeye ugrastım parmagmla falan
Bide gamze estetgi varms izmrde olsa gtcktm dahada belrgn olsn die
Balımmm ayva yemek hamilelikde bebekde gamze yaparmış sen yedin mi kuzum ayvayı

Anladm kuzum annem seni iyiki gormemş derken iyi manada dedim canm bayılırdı sana yani:) cok sevıo gamzeyı hemen dkktni çekerdi:) abimr kız arayıslarnda halennn bi bulamadık valla tek derdı o

Anladm kuzum annem seni iyiki gormemş derken iyi manada dedim canm bayılırdı sana yani:) cok sevıo gamzeyı hemen dkktni çekerdi:) abimr kız arayıslarnda halennn bi bulamadık valla tek derdı o
Anladım canım benim kötü anlamda demediğini...Allahım abine hayrlı bir eş annenede hayrlı bir gelin nasip etsin balımmm bu zamanda evlilik çok zor kuzu kıldan tüyden boşanmalar oluyor anlamıyorum ki ben fıstığım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…